Nisam bio na forumu neko vrijeme ali evo...
Postojeći brojevi se mogu ostaviti u nekom jeftinom mobitelu - bar sam ja tako učinio. Kupio sam preko webshopa za 95 kn samsung 1080e kojemu baterija traje po 2-3 tjedna i tu mi stoji tele2 kartica. U drugi mobitel sam stavio bonbon i tako sada mi više novca ostane za ručak... Znam da bi idealno rješenje baciti sve mobtele i ne imati nijedan...ali opet, mobitel je potreban! U mom slučaju mi je jeftinije imati 2 mobitela nego 1. Dok sam imao 1 mobitel tele2 na pretplatu - računi su mi bili 160-200kn. Sada imam 2 mobitela i trošim 50 kn mjesečno. 10 kn radijska frekvencija za tele2 pretplatu (100kn x 12 mj koje mi je tele2 poklonio), 40 kn bonbon mjesečno. Ukoliko stvarno ne budem imao šta jesti, bit će da se riješim i oba mobitela... Samo vidim da mi sada ostaje 150-ak kn mjesečno više u džepu za "ručak"...Nemam toliko para na bacanje da si priuštim samo jedan mobitel po bilo kojoj cijeni na bilo kojoj mreži...Zato nosim radije 2 mobitela (ovaj tele2 znam i zaboravit u stanu, svi me dobiju na bonbon)..
TPO mi je tek jučer-prekjučer proradio - non stop govorio 6 kn...
Moram pohvaliti tele2 webshop - mobitel stigao za manje od 3 dana! A sam mobitel je lud - baterija nikako da se isprazni!!! Punim ga jednom ili najviše dva puta mjesečno!!!
Odličan je tele2, za svaku pohvalu - kada mi daju 100 kn mjesečno da potrošim a ne platim!!!![]()

Bookmarks