nekuzim ti se bas u to :S
zapeo sam na tome da me zanima unlocka sam c510 cid53 jel podrzava fles teme i moze neko dat link za tutzorial za cid53
bilo bi dobro da pišeš pravilno tako da te se razumije
c510 podržava flash teme i to 2.1
tutorijal za flash/unlock/mod je isti za 3150/3210 cid 52/53
skini ovo možda će ti biti lakše
SEB ToolBox
Mi6 Black
nikako da pronadem nacina izgubim se i cinimi se da mob nece radit poslije
Sto da ti kazem, ako se tako lako gubis i ne mozes pratiti tutorial, onda mozda ovo ipak nije za tebe.
Bolje onda daj nekom tko se bolje kuzi u ovo da to odradi.
pa evo ako neko moze cid53 rjesit mi meni i media player skin nek se javi rjesimo prek nekog prgrama za upravljanje drugim racunalom npr. Team viewer
dali ima koga da mi pomogne ja i MASVA smo ubacili lijepo fajlove za novi menij ali to ne funkcionira moze nek pomoc
Zadnji uredio MASVA : 15-11-2010 u 19:14 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
Evo ovako zelio bi tamo gdje je ona ikona od radia da bude ikona walkmana i kad udem da se otvori music player sa skinom od walkmana dali je moguce to ikako?
Samo nikako ne kuzim cemu je bilo potrebno otvaranje nove teme...
moze neko da mi ovo napravi za c510 da bude cyber i walkman ikona u 1 meniju molim vas
http://img686.imageshack.us/i/29848659ns0.png
Zadnji uredio ravilov : 19-11-2010 u 00:55
moram priznati da te nisam bas skuzio.
to je flash menu. da bi ga editirao potrebno ga je rastaviti sa nekim flash decompiler-om, ili ako nadjes source code za flash od tog menija.
ako bas zelis flash menu, nadji neki koji to vec ima. ako ti nije bitno da je flash menu, znaci ako hoces obican defaultni menu od SE, ali sa promijenjenim redosljedom ikonica skini file system(.fbn fajl), extractaj ga sa read3150.exe i unutra ces naci menu.ml file.
menu.ml mozes editirati pomocu ovog programa: http://forums.se-nse.net/topic/24441-menu-editor/
nemam sad C510 pri ruci da vidim kakav mu je dafaultni meni, al ak imas media center, taj dio u menu.ml
mozes zamijeniti sa ovimeCode:<element lock="icons" id="MediaCenter"> <label type="name" textid="MC_MEDIA_CENTER_TXT" /> <icon pos="unselected" source="internal">DESKTOP_MEDIA_CENTER_ICN</icon> <icon pos="selected" source="internal">DESKTOP_MEDIA_CENTER_SELECTED_ICN</icon> <icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_MEDIA_CENTER_ICN</icon> <link type="internal" /> </element>
Code:<element lock="icons" id="MediaPlayer"> <label type="name" textid="MENU_WALKMAN_MEDIAPLAYER_TXT" /> <icon pos="unselected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_ICN</icon> <icon pos="selected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_SELECTED_ICN</icon> <icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_MEDIAPLAYER_ICN</icon> <link type="internal" /> </element>
evo ovako sve sam super napravio i tako to ali sad mi ostaje jos jedan problem i pitanje
1. zelio bi u svom playeru da stoji walkman ikonica na vrhu
2. serviser bi mi uzeo 80kn za spustanje na cid52 jeli isplativo?
molim vas za odgovore...
imas 2 opcije, ili ju ubaci u pozadinu pomocu nekog programa za editiranje slikahotoshop, paint.net, gimp ili koji god zelis
ili umjesto neke druge slike(ikone) koja se koristi u playeru, koju neces koristiti, stavi walkman ikonu
a zasto bi spustao CID?? da mozes skidati stvari sa moba pomocu far+sefp2 plugina?? ili??
jer ne vidim drugi razlog.. ako je to razlog, kupi 1day licencu za omnius, promijeni certifikat na mobu u brown, i jeftinije ces proci.
pogledaj si malo cijene na omnius-server.com
to se i ocekuje, ako postavis pitanje, zar ne![]()
![]()
nemam karticu nezelim da majka sazna haha a pa zelim na a2 to radit da je lakse felšat ga i to mozes mi malo reci sto sve mogu radit sa mob da bude bolji ....madfish najaci si![]()
flashanje cid52 i 53 je apsolutno isto, otkljucavanje takodjer isto(placa se), jedino na cid53 ne mozes citati odnosno kopirati fajlove sa moba na komp.
iako ne vidim razlog tome, a i ako ti zatreba citanje, ima aplikacija koja to radi(kolko tolko uspjesno)
tako da, jos ne vidim razlog placanja cid downgrade-a.
ako vec placas, plati da ti promijeni certifikat u brown. nadji nekog ko ima karticu, pa sredi to prek omnius-a. odluka je na tebi.
ne mogu, jer ne znam sto te zanima, kristalna kugla mi otkazala poslusnost
a bolji moze biti ako imas zadnju verziju fw-a.
(zapravo ne znam jel c510 ima problema sa signalom na zadnjoj verziji fw(nesto mi ostalo u sjecanju), ili je to vec ispravljeno)
nisam, ima ih jacih od mene.. barem pretpostavljam![]()
kakve veze ima koji program ce moci koristiti? iste koje sad koristi ce i koristiti na cid 52, ili na brown cid52/53.
naravno uz ono sto sam rekao o citanju/read, da sad ne ponavljam.
poanta je da pecasucidar ima na umu(pretpostavljam) da je db2020 cid 53 telefone bilo malo kompliciranije patchati, pa ima dojam da ce mu cid downgrade na a2 telefonu pomoci.
i da ako vec placa neka promijeni certifikat u brown, dobit ce ono sto bi dobio sa downgradeom(citanje sa mobitela) + mogucnos patchanja.
hm, a sto mu to tocno fali?
pozdrav,
Imam SE V640i (onaj smeđi, havana gold) model. Imam iskustva sa flesanjem i sličnim...
Zanima me da li je sve ostalo isto, odnosno, da bi "modd-ao" i "flash-ao" mobitel, koristim onaj tutorial koji je na prvoj stranici, i sve ono ostalo što je vezano uz platformu DB3150?
Zanimaju me samo flash teme, acustic driver i display driver... dakle ništa od "prebacivanja" (tipa v640i u w660), ili baš moram to napraviti da bi stavio flash teme i te drivere?
Pa ako mi netko može malo pomoći oko ovog pitanja...
Hvala unaprijed
Zadnji uredio nero_21 : 02-12-2010 u 13:11
Koliko znam, sve je isto.
kolko ja znam, ne trebas.
madfish imas li rjesenja za ocaj moj problemcic:
naime makao sam ekstenziju za startup and shutdown and i ubacio u mobitel i one se ne pokazuju??
radi legendo trebo sam samo stavit main generic softver fala![]()
Bookmarks