Sređeno -flešanje MAINa je pomoglo.
MASVA tnx.
Sređeno -flešanje MAINa je pomoglo.
MASVA tnx.
Pozdrav svima, nakon dugo vremena ponovo sam uzeo SonyEricsson...mjenajo sam se s curom, uređaj je w980i i prvo što mi je smetalo je vodafone ikonica na desnoj tipki (vipov uređaj), i ikone od baterije i signala, pa sam ga odlučio flashat...napravio sam to preko Omnius-a na topsony-ju sam našao main i fs, custom pack sam negdje drugo ne znam točno gdje...
problem je u tome što mi ikona od baterije sad nije točna, npr. piše da baterije ima 51% a ikonica je skoro skroz zelena ni približno polovici, koliko se sjećam na prijašnim SE mi je preciznije pokazivalo...i još mi baterija jako kratko traje imam dvije jedna je korištena u njemu i cura mi govori da je njoj minimalno trajala 2 dana, i imam jednu iz k850i koju sam koristio isto mi je trajala 2 dana i više uz slušanje muzike igrice i sl...sad mi baterija traje 1 dan i jedna i druga bez puno korištenja primjerice prije spavanja napunim bateriju do ujutro mi padne 20% do 25% što mi nije baš normalno s tim da tih 6-7 sati mobitel nije uopće korišten...
Zanima me jeli se ikome nešto slično dogodilo, zna li tko da li je problem u tome što je mob flashan pa nešto što sam stavio ne odgovara ili sam nešto krivo napravio...?
taj battery bug je prisutan poslije unlocka s aerixom
problem je bio u SEMCBOOT-u
probaj napraviti re-flash koristeći a2 uploader i drugu verziju firmware-a(ili vrati vodafone) i onda vidi trajanje baterije
ako to ne pomogne onda ne gine plaćanje za popravak SEMCBOOT-a
Mi6 Black
Hvala na odg. imam sad još pitanja...e mob je bio već otključan kad sam ga uzeo tako da ne bih znao jeli s aerixom unlockan...jeli moguće da je SEMCBOOT oštećen mojim flashanjem..?i ako netko ima w980i da ga je flashao, ili netko zna može li mi preporučiti koji frimware je najbolji da stavim..?(ja sam stavio R3CA038)
pozz... posto vidim da se omnius poceo naplačivati zanima me dali ima koji drugi nacin za otključavanje a2 platforme... nisam vec eno 2 mjeseca u sonyericsson vodama... pa.a...
Imam sony ericsson c510io cid 53 je i kako cu ga flesirati i promjeniti ikone u meniu, ubacit walkmen ili novi drajver za zvuk ili kameru i takve stvari molim za pomoc
@pecasucidar,
Koristi pretrazivanje, te prije bespotrebnog otvaranja novih tema prelistaj postojece. Sve sto te zanima vec je odavno objasnjeno.
ali nema uputa za ubacivanje u cid53
ali nema nigdje uputa
evo sto izbaci a2:
http://img140.imageshack.us/i/fafao.png/
Zadnji uredio pecasucidar : 13-11-2010 u 13:37
kao što je ravilov rekao potrebno je čitati
za flash treba kliknuti add i tu staviš mbn i fs
misc files dodaš custom u zip formatu
flash
ikone mijenjaš u phone_app.cxc(kojeg izvadiš iz main-a s read 3150)sa Se Image Tool
Mi6 Black
nekuzim ti se bas u to :S
zapeo sam na tome da me zanima unlocka sam c510 cid53 jel podrzava fles teme i moze neko dat link za tutzorial za cid53
bilo bi dobro da pišeš pravilno tako da te se razumije
c510 podržava flash teme i to 2.1
tutorijal za flash/unlock/mod je isti za 3150/3210 cid 52/53
skini ovo možda će ti biti lakše
SEB ToolBox
Mi6 Black
nikako da pronadem nacina izgubim se i cinimi se da mob nece radit poslije
Sto da ti kazem, ako se tako lako gubis i ne mozes pratiti tutorial, onda mozda ovo ipak nije za tebe.
Bolje onda daj nekom tko se bolje kuzi u ovo da to odradi.
pa evo ako neko moze cid53 rjesit mi meni i media player skin nek se javi rjesimo prek nekog prgrama za upravljanje drugim racunalom npr. Team viewer
dali ima koga da mi pomogne ja i MASVA smo ubacili lijepo fajlove za novi menij ali to ne funkcionira moze nek pomoc
Zadnji uredio MASVA : 15-11-2010 u 19:14 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
Evo ovako zelio bi tamo gdje je ona ikona od radia da bude ikona walkmana i kad udem da se otvori music player sa skinom od walkmana dali je moguce to ikako?
Samo nikako ne kuzim cemu je bilo potrebno otvaranje nove teme...
moze neko da mi ovo napravi za c510 da bude cyber i walkman ikona u 1 meniju molim vas
http://img686.imageshack.us/i/29848659ns0.png
Zadnji uredio ravilov : 19-11-2010 u 00:55
moram priznati da te nisam bas skuzio.
to je flash menu. da bi ga editirao potrebno ga je rastaviti sa nekim flash decompiler-om, ili ako nadjes source code za flash od tog menija.
ako bas zelis flash menu, nadji neki koji to vec ima. ako ti nije bitno da je flash menu, znaci ako hoces obican defaultni menu od SE, ali sa promijenjenim redosljedom ikonica skini file system(.fbn fajl), extractaj ga sa read3150.exe i unutra ces naci menu.ml file.
menu.ml mozes editirati pomocu ovog programa: http://forums.se-nse.net/topic/24441-menu-editor/
nemam sad C510 pri ruci da vidim kakav mu je dafaultni meni, al ak imas media center, taj dio u menu.ml
mozes zamijeniti sa ovimeCode:<element lock="icons" id="MediaCenter"> <label type="name" textid="MC_MEDIA_CENTER_TXT" /> <icon pos="unselected" source="internal">DESKTOP_MEDIA_CENTER_ICN</icon> <icon pos="selected" source="internal">DESKTOP_MEDIA_CENTER_SELECTED_ICN</icon> <icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_MEDIA_CENTER_ICN</icon> <link type="internal" /> </element>
Code:<element lock="icons" id="MediaPlayer"> <label type="name" textid="MENU_WALKMAN_MEDIAPLAYER_TXT" /> <icon pos="unselected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_ICN</icon> <icon pos="selected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_SELECTED_ICN</icon> <icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_MEDIAPLAYER_ICN</icon> <link type="internal" /> </element>
Bookmarks