Ali je isti taj sustav uredno izdao račun za prethodni mjesec, tu nije bilo problema!
Ovo je strašno, još se potrošnja ne može viditi, a na tele2 portalu mi stoji da sam potrošio 150kn u tekućem mjesecu, što je nemouće
jer ovaj mjesec mobitel praktično nisam ni koristio. Još mi agentica na SZK kaže da ništa ne zna jer imaju poteškoća.
Samo mi još treba da se s njima natežem oko računa.
Ali je isti taj sustav uredno izdao račun za prethodni mjesec, tu nije bilo problema!
Nadam se da su u Tele-2 svjesni koliko su korisnici ogorceni ovom "nadgradnjom" sistema...
Puno im je godina trebalo da se izbore za ovaj, jos uvijek mali. udio na trzistu, unatoc, pogotovo proslih godina, veoma povoljnim cijenama...
Ovakve stvari im zaista ne trebaju...
Sad sam zvao SZK, prvi poziv 43min, drugi 23min, treći 31min i dalje se niko se ne javlja, "javljanje operatera trenutačno...", kvaliteta usluge je jako pala.
Isključili me iako je račun plaćen prije 5 dana i sad ih ne mogu nikako dobiti da me uključe, srećom ugovorna obaveza traje još 7mjeseci, pa adio.
Zato jer SZK koriste kao stitnik izmedu ljutitih korisnika i sebe.
Ja cu ti reci sta je krajni bezobrazlog, inzerirati nesto sta nemozes dodati korisniku. Pitam ja jucer navecer curu, pa zakej vi i dalje inzerirate nesto, sta niste u mogucnosti sada ispuniti. Njezin odgovor "pa znate, to nema veze s tim sto imamo probleme u sustavu, za to je odgovoran marketing".
Sada se malo informiram kakve pravomoci ima drzavni inspektorat u ovom slucaju, zato jer ovo se mi uopce necini OK.
+1
A i na SZK zaposljavaju "klince" koji su tek zavrsili fax.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bonbon, vip, jerojatno i tmobile i tomato su uveli (ili ce uskoro uvesti) besplatan facebook 0, šteta što naš telac to ne vidi kao priliku.
Dragi korisnici, obavijest za vas.
Kao što su mnogi od vas već primijetili, Tele2 u tijeku proteklih dana provodi nadogradnju sustava koja završava krajem ovoga tjedna, nakon čega će korištenje Tele2 usluga biti još kvalitetnije. Hvala na razumijevanju.
Krasno. Valda neće biti kao i sa datumom 6.10.![]()
12-i u mjesecu , oni i dalje nadograđuju. inače koristim Zero out tarifu, imam otkad je tele2 stigao u HR. tele2 nekad i danas su kao nebo i zemlja. nadoplatim ja tak neki dan bon za mob, i njihov mutavi sustav mi skine 60kn sa računa .iz čistog mira, i obavijesti nikakve, ničega. slučajno sam išla provjerit stanje i totalno se zblesirala. naime, tarifa koju ja koristim je 20kn mj. oni su mi je zaračunali 2x previše. i nakon ne znam koliko natezanja sa SZK odluče mi vratit 20kn. ostatak NE žele, rekli su neka se OPET žalim. jer je problem u njihovom sustavu, oni su ga svjesni ali mi ne mogu pomoći.j* podrška svaka čast.
bezobrazluk na kvadrat. i sad si mislim, da nisam slučajno išla pogledat stanje kak bi me ljepo opelješili. i dužni su mi tih 20 kuna. iz principa, to je moja lova, i ganjat ću SZK svaki dan 100x dok mi ih ne vrate.
neka tak svakom korisniku uzmu 20-50kn i dobije se ljepa cifra.fkt su muljatori, sa ispričavanjem ne postižu apsolutno ništa. ak se oće ispričat kak spada , neka to naprave u kunama. ono 2 tjedna nadograđivat sustav ,pa nije došao matija gubec koi nema poima o kompjuterima nadograđivat da tak dugo traje.
i ova reklama za smiley tarifu. jeftino da, ali masa ljudi nije upoznata da tele2 nema signala van većih gradova nego se prebaci na tmobile. cijena surfanja tada iznosi 50 lipa!!!!
isto tako, u svim tim većim gradovima di je 5 lipa, postoje free hotspotovi ,pa čemu onda trošit kad može fkt za badava .
nadogradnja i profesionalnost ljudi koi rade u SZK je totalna sramota. još mi je lik prijetio da će mi sklopit slušalicu jer sam ga pitala koliko će okvirno trajat da to poprave. to mi je valjda nagrada za 5 godina vjernosti tele2
![]()
Haha. Koristim opciju knockout zero i vec nekoliko dana pricam na njihov teret, a pretpostavljam da je to zbog ovog nadogradivanja. Neka, neka, proteklih nekoliko mjeseci su mi uredno maznuli po stotinjak minuta mjesecno, a sada cu im lijepo to sve nadoknaditi.![]()
Prokletih tjedan dana sam bez bona zbog problema s web shopom. Kupio bih cak i bon na kiosku kad bi mi netko potvrdio da mogu kupiti data paket bez da mi samo maznu pare. Eto, zanima me radi li web shop, radi li akcija duplo i mogu li se kupiti data paketi - sve to za danasnji dan.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://www.poslovni.hr/vijesti/tele2...ti-160329.aspx
Ma da ih nije sram ovako lagati!“Nemamo zabilježene poteškoće u sustavu vezane uz aktiviranje navedenog paketa mobilnog interneta”, rekla je Junaci iz Tele2
Draga nijebitno,
molim te javi se privatnom porukom kako bismo mogli uzeti tvoje podatke i vidjeti u čemu je bio problem.
Thnx
@tele2 , problem je u Vašem sustavu. i što će ova nadogradnaj donijeti?
@ nijebiitno, nadogradnja će donijeti veću kvalitetu sustava. Molim te da nam pošalješ svoje podatke privatnom porukom kako bismo mogli riješiti problem koji si konkretno gore navela.
Hvala
@tele2: Imao bi i ja nekolko pitana.
1) Nadogradujete sustav ili popravljate to, sta se vam je totalno raz***** nakon "nadogradnje" 6.10.?
2) Ako ste znali da ce nadogradnja sustava trajati 1,5-2 tjedana dana, zakej onda i dalje reklamirate smiley tarifu i opciju 5lp/MB koju u ovo doba niste u mogucnosti aktivirati?
3) Ako ste znali da ce nadogradnja sustava trajati tako dugo, zakej o tome nisu ljudi na SZK odmah objavjestili korisnike a u mjesto toga cjelo vrjeme muljaju.
4) Planirate nekak odstetiti svoje (i bivse) korisnike u vezi problema s vasom nadogradnjom sustava?
5) Zakej vasa glasnogovornica kaze da nemate nikakve probleme kad imate?
6) Informiraju ljudi na prodajnim mjestima nove korisnike o poteskoci sa sistemom ili glume da je sve u redu, samo nek daju novac?
Još 6 mjeseci...
@tele2 hrv
a sto je s onim "visokovrijednim" porukama koje su dolazile od NTH-medie? "zaprimili smo vas prigovor i on je u obradi"->moj je u obradi od 12mj...wtf?
nit' poruka smsom, nit' pismenim putem, nit' mejlom, nit' pozivom da se nesto RADI ili se nista u tom slucaju nije ni moglo napravit (dok decki i cure iz SZK kazu da je prigovor odbijen zbog nepotpunog prigovora)???
Dragi cime,
molim te javi nam svoje podatke privatnom porukom, kako bismo mogli točno utvrditi u čemu je bio problem.
Hvala
Evo ja ne mogu već 4 dana pristupiti E-Mail inboxu kod Tele2. Otvori mi samo popis gdje mogu vidjeti prvi mejl s popisa i ostalo ništa više.
Ima li tko sličnoh problema?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
zar je moguće da još uvijek niste otklonili kvar??? rekli ste krajem tjedna, danas je petak i kraj je tjedna!!!!
nadam se da ćete se nakon ovih sr**a barem ptobati iskuputi, dati nam besplatne minute, sms-ove, MB i sl... kao što inače rade u t-mobile i vip dok nešto ozbiljnije zeznu....
Ovo je jedan veliki minus za tele2. Bolje vam je da se iskupite nekako. Otkad je kvar tu ne mogu na net ni provjeravat mail jer neznam jesam li probio paket, a ako i jesam, tele2 je kriv jer nisam mogao provjerit.
Nije više situacija ko nekad, da ću izjest g**no jer su cijene 5 puta niže od ostalih. Sad svaki operater nudi svoju verziju jeftine telefonije. Pa se ili sredite, ili ja idem (a bilo bi mi žao jer sam na tele2 doslovno od prvog dana)
Uopće me ne zanimaju razlozi, ja samo imam dojam da se u vas posvuda infiltrirala hrpa nesposobnjakovića probisvijeta i nitko nema muda to rastjerat. Podsjeća me na našu vladu. bezveze![]()
Bookmarks