AFAIK, to nije do tipkovnice nego do rjecnika...
da li postoji koja tipkovnica, osim slideit,, da kad pocnes tipkati prikazuje hrvatske rijeci?
AFAIK, to nije do tipkovnice nego do rjecnika...
dali postoji neka aplikacija za facebook koja mi javi kada dobim poruku ili notification?
probaj BLOO 1.5
Bloo is definitely the best Facebook App on the market. The one advantage that it has over most the others is that is is natively coded using Facebooks API.
More Info:
Code:
http://fbandroid.wordpress.com/
Download Instructions:
http://www.megaupload.com/?d=3KLQVSK7
Mirror:
http://depositfiles.com/files/rexdtpmxq
dali postoji program koji je u funkcijama te po laganoči korištenja isti kao program hany safe na symbianu.
i da kako skinuti i instalirati programe sa ove stranice jer ne postoje klasični linkovi.
www.androlib.com
Zadnji uredio mrcina : 11-07-2010 u 10:58
Neka aplikacija koja podržava divx/avi formate i titlove za gledanje filmova?
I dajte link za neku stranicu gdje se skidaju filmovi sa smanjenom rezolucijom za mobitele.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
S te stranice ne možeš skinuti aplikacije. Možeš samo skenirati barkod i onda sa marketa preko moba skinuti.
Ne znam jel ima za Galaxy, al za Android 2.x ima.
Probaj sa mvideoplayerom, yxplayerom.
Filmovi, na dotsisu imaš filmova, ip-mart možda, nisam siguran, te forumi wrz sadržaja.
probo sam skinuti pa mi vec dva dana govori "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy."
naso sam je u marketu
bloo - facebook 1.4.4d ali mi se ne svidja...slicna je ko i ove sto se dobiju na mobu....
ja bi htio nesto slicno sto ima nokia...znaci da se vide najnoviji statusi, da mogu vidjeti dali sam dobio poruku ili neku obavijest
bas me cudi da imaju tako lose apikacije za facebook...bas cudno...
sta mislite o ovome prevodiocu http://www.androidapps.com/t/talk-to-me, jel se ima gdje skinuti i jel podrzava Hrvatski ako ko zna
Realno onako sta mislite koliko su Android aplikacije "slabije" od Iphone aplikacija?
nisu puno,čak baš aplikacije- znači programi su možda i bolji jedino su igrice lošije,bar po meni![]()
Ove koje ja koristim su samo po sučelju "slabije".
Apple aplikacije imaju dosta ljepše sučelje.
Ali, meni je bitna funkcionalnost![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ima netko Astro File manager zadnju verziju(apk file)?
ES File Explorer je puno bolji od Astro File Managera. Jedna od meni bitnih opcija je što podržava file sharing s Winowsima. Jednostavno sa mobitela se spojite preko wirelessa na komp i radite sa fileovima.
@Željko: a postoji li 2way opcija, znači da se preko PC-a spojim na mob i šaljem na karticu podatke? Nisam uspio ništa podesiti iz ES explorera po tom pitanju.
Ako ne postoji u ES-u, ima li možda neka SMB aplikacija za to?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa htio bi preko PC-a iz Network Placesa naći mob i na taj način se upariti s njim te preko PC-a slati/brisati fajlove na mobu. Ovo preko moba je super fora, al mi je nepraktično.
Opcije sam pregledao, pročačkao, ali na kompu pod workgroup-om ne vidim mob i nemam ideju kako bi mu pristupio. Očekivao sam da na mobu podesim neki username i pass pa kad ga nađem u workgroupu onda se uparim - ali toga nema.
Anyway, tako je šljakao SMB na ex Nokiji E71![]()
Evo jedan primjer, probajte i javite rezultate.
Zadnji uredio zeljko12345 : 20-07-2010 u 14:04
ljudi gdje bi skinuo RockPlayer ili neki bolji a ne beta verzije, POMOC
Preporuka za preglednik slika koji mi pokazuje foldere kako su i spremljeni na SD kartici, a ne ovo default govno koje pokazuje All photos.
Također ako neko zna za neki Music player koji radi istu stvar, da u playlistu stavim cijeli folder, a ne da biram po žanrovima, artistima i slične gluposti koje nemam u 90% slučajeva zapisano u file info.
Tnx!
A nešto ovakvo?
To je PC sync software, nešto slično DoubleTwist-u koliko vidim. Pregledao sam im karakteristike, ne spominje se wifi (osim u slučaju aplikacije za Hero/G1).
Anyway, našao sam ono što mi treba, ali iza akronima FTP - SwiFTP
Predobra aplikacija za pristup mobu preko FTP protokola i wifi-a. Brzina je cca 2MB/s dok je mob budan, ali lagano padne kad mob padne u sleep. So far so good![]()
Bookmarks