sta mislite o ovome prevodiocu http://www.androidapps.com/t/talk-to-me, jel se ima gdje skinuti i jel podrzava Hrvatski ako ko zna
sta mislite o ovome prevodiocu http://www.androidapps.com/t/talk-to-me, jel se ima gdje skinuti i jel podrzava Hrvatski ako ko zna
Realno onako sta mislite koliko su Android aplikacije "slabije" od Iphone aplikacija?
nisu puno,čak baš aplikacije- znači programi su možda i bolji jedino su igrice lošije,bar po meni![]()
Ove koje ja koristim su samo po sučelju "slabije".
Apple aplikacije imaju dosta ljepše sučelje.
Ali, meni je bitna funkcionalnost![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ima netko Astro File manager zadnju verziju(apk file)?
ES File Explorer je puno bolji od Astro File Managera. Jedna od meni bitnih opcija je što podržava file sharing s Winowsima. Jednostavno sa mobitela se spojite preko wirelessa na komp i radite sa fileovima.
@Željko: a postoji li 2way opcija, znači da se preko PC-a spojim na mob i šaljem na karticu podatke? Nisam uspio ništa podesiti iz ES explorera po tom pitanju.
Ako ne postoji u ES-u, ima li možda neka SMB aplikacija za to?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa htio bi preko PC-a iz Network Placesa naći mob i na taj način se upariti s njim te preko PC-a slati/brisati fajlove na mobu. Ovo preko moba je super fora, al mi je nepraktično.
Opcije sam pregledao, pročačkao, ali na kompu pod workgroup-om ne vidim mob i nemam ideju kako bi mu pristupio. Očekivao sam da na mobu podesim neki username i pass pa kad ga nađem u workgroupu onda se uparim - ali toga nema.
Anyway, tako je šljakao SMB na ex Nokiji E71![]()
Evo jedan primjer, probajte i javite rezultate.
Zadnji uredio zeljko12345 : 20-07-2010 u 14:04
A nešto ovakvo?
ljudi gdje bi skinuo RockPlayer ili neki bolji a ne beta verzije, POMOC
Preporuka za preglednik slika koji mi pokazuje foldere kako su i spremljeni na SD kartici, a ne ovo default govno koje pokazuje All photos.
Također ako neko zna za neki Music player koji radi istu stvar, da u playlistu stavim cijeli folder, a ne da biram po žanrovima, artistima i slične gluposti koje nemam u 90% slučajeva zapisano u file info.
Tnx!
Bump za preglednik slika.
Što se tiče Music playera pronašao sam MortPlayer koji radi ovo što tražim, dodaje na listu foldere sa kartice.
EDIT: Evo da sam sebi odgovorim za preglednik slika. Ne treba nikakav drugi app već se to može i sa ovim defaultnim. Caka je samo u tome da se slike NE SPREMAJU u DCIM folder jer ih onda sve, bez obzira na podfoldere, prikazuje pod "Camera". Znači, bilo koji drugi, novi folder negdje na kartici izvan DCIM-a.
Zadnji uredio Inovator : 22-07-2010 u 14:32 Razlog: koristi EDIT
To je PC sync software, nešto slično DoubleTwist-u koliko vidim. Pregledao sam im karakteristike, ne spominje se wifi (osim u slučaju aplikacije za Hero/G1).
Anyway, našao sam ono što mi treba, ali iza akronima FTP - SwiFTP
Predobra aplikacija za pristup mobu preko FTP protokola i wifi-a. Brzina je cca 2MB/s dok je mob budan, ali lagano padne kad mob padne u sleep. So far so good![]()
Da to za FTP server znam ali sam totalno zaboravio jer sam se povodio za share opcijom sd kartice. A ovo sa sleep, tj. kad se isključi ekran brzina transfera drastično padne je prilično glupo.
Aj jedno pitanje za ES explorer. Instalirao sam ga i sviđa mi se. Kako podesite ovaj LAN. Na Laptopu upalim wireles i skeniram s moba (New->Scan) ali mi ništa ne pronađe. Kad idem ručno pita me za IP adresu ali mi je laptop na 'obtain automatically'... pa ne želim iunositi. Ili mu moram dat neku adresu da bi ovo radilo?
Ja sam stavio fiksnu adresu na komp, naravno iz opsega koji daje DHCP routera. Obično DHCP dodjeljuje isti IP kompu svaki dan osim ako ga dugo nije vidio ili mu zatreba ta adresa dok tog kompa nema. Upišeš u ES username i password, ako je to admin acc onda ćeš vidjeti default share (C$, D$D i sl.) Ako acc nije admin onda moraš shareati neki folder i dati permission.
Baš ću probati doma može li se pristupiti kompu preko imena ako možeš probaj pa javi.
Zadnji uredio zeljko12345 : 20-07-2010 u 14:33
Ok, to sam i mislio. Stvar je ta što laptop često nosim doma i tamo imam wireless dok na poslu imam mrežu. Na toj mreži imam fiksnu IP adresu. Također na poslu imam i wireless router kojeg mogu koristiti (primarno koristim ovu fiksnu mrežu), ono što bi htio je da se mob-om vežem preko wLan-a tog na poslu ili onog kod kuće.
Pa rekoh ti, probaj preko imena kompa. Ako ne ide, vrlo vjerojatno imaš dva IP koja se ne mijenjaju. Ovaj kućni je vrlo vjerojatno uvijek isti za laptop a ovaj na poslu možda baš i nije, ovisno koliko često i koliko vas koristi taj wireless. Dodaj servera u ES, jedan sa kućnim IP-om i jedan sa IP-om sa posla.
Ovako ovo ću ostaviti, ali ubuduće se pridržavajte teme. Za raspravu o radu pojedine app otvorite slobodno novu temu.
HC4L
pozdrav svima. link sa krekanim documents to go ne radi pa ako neko ima ispravan. hvala puno
Bookmarks