Ja koristim dolphin hd zbog tabova i pametnog pretrazivanja.
Jel netko probao napraviti update AK Notepada? Ja sam napravio, i sada imam jako puno problema nakon što sam napravio backup na njihov server.
Kao prvo, sada su nazivi noteza presitni, prije su bili veći. I najveći problem nakon backupa: sve mi je noteze na mobitelu izmiješao, a jedan mi je i nestao. Sad unutar noteza imam sadržaj nekog drugog noteza, gotovo da niti jedan notez nema ono što treba imati, kad ga se otvori. Nevjerojatno.
Ja ga updateam svaki put kad mi Market javi da ima dostupan update, ali ne koristim nikakav backup na nikakve servere.
Meni nista jos nije nestalo, sve je na svom mjestu, a sto se tice fonta, da, u nazive su sad stavili i datum i vrijeme zadnje izmjene, pa je font naslova malo smanjen, no nikako nije presitno, jos uvijek je prilicno veliko i citljivo ako se mene pita.
Doduse ja imam stariji uredjaj sa nizom rezolucijom ekrana, mozda je i do toga, iako ne bi bas smjelo biti...
Preporucite neku aplikaciju za vremensku prognozu, da mi bude kao widget na home screnu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
dali ima koji program za uređenje kontakta preko kompa jel ovako ću potrošit cijeli dan dok prepravim sve preko mob-a i gledam sad temu ovaj navigon prijatelj mi reko da je super sad neznam kakva su vaša iskustva dali ima neki bolji možda ?
ima li neki jednostavan program u slucaju kradje telefona,da je program zasticen od brisanja ako ga neko ukrade,a da mogu da promenim karticu a da on ne alarmira,npr.neka sifra koju cu samo ja da znam i bez te sifre mob nece da se ukljuci?Probala sam vecinu programa ali ako neko ukrade mob.on moze taj program da obrise i onda nikom nista
Ako već nije bilo:
MyPhoneExplorer - odličan program koji sam koristio sa K800 i presretan sam što je u 1.8 verziji dodana podrška za Android. Bez problema sam dodao brojeve sa K800 i njihovo editiranje je piece of cake, s obzirom da sam sad lako povezo Gmail contacts sa K800 i Hero kontaktima
da li netko zna neku aplikaciju za SMS koja u porukama zna prepoznati telefonski broj koji je u imeniku?
npr. dobijem poruku "tko je zvao" sadržaja "...propušten poziv sa broja +385981231231...". taj broj imam u imeniku, no ne pokazuje ime nego uvijek broj. tu opciju je pred deset godina imao siemens s10 a sada ovi "pametni" telefoni ništa.
pa ako netko zna molio bih da mi napiše.
hvala!
e,da, tel. je optimus, android v2.1, službeni rom.
A jel postoji kakva aplikacija kao što je za Windows Mobile da onemogući sve pristupne točke od operatera, a da se mob spaja samo na wlan?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imaš Switch Pro widget.
U njemu možeš podesiti da na widgetu imaš EDGE toggle.
Pa, kada ti zatreba internet operatera- jednostavno stisneš na EDGE toggle i pričekaš pola minute da nađe signal.
Imaš i ostale widgete iste namjene- ali ovaj je meni najbolji![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel ima netko neki dobar glazbeni player?
ja koristim meridian ili tune wiki.tune wiki je dobar zbog zbog prikaza teksta pisme,karaoke šema.
jel zna neko jel se moze instalirati adobe flash player na milestona i kako treba mi taj player hitno
Tražim neku aplikaciju na kojoj ima equalizer da si mogu bass podešavat, ovaj obični player na Galaxy-u je bezveze, zvuk na in ear sluškama bez ikakvog bassa. Skinuo sam tune wiki i sviđa mi se, ali ni on nema equalizer.
Gdje i da li se moze naci Abduction! World Attack novija verzija igrice za HTC Desire ali da je full a ne ona free sa marketa i naravno da se izbjegne placanje ???
Malo sam se navukao, htio bih dalje da igram a dalji leveli su locked....
Da napomenem negdje u jednom game pack-u sam nasao v1.1.5 neznam da li je to full ili isto free ali u svakom slucaju neda mi je instalirati jer je vjerojatno stara verzija za HTC Desire..
Ima li neko rjesenje....
trebao bi neku aplikaciju za bluetooth prebacivanje da je dobra ne neko smeće i nešto još ako postoji ko penetrate,hvala.
Zadnji uredio Thermaltake868 : 25-06-2010 u 21:40
Nakon što sam se razočarao u AK Notepad, skinuo sam desetak različitih i kod većine sam našao nedostatke koji mi nisu odgovarali.
Sad sam počeo koristiti "Note everythink".
Preporučujem Roaming Viewer za Vipnet korisnike, za roaming super stvar
Možeš napisati zašto si se razočarao AK Notepadom?
Meni se čini najjednostavniji program za neke bezveze bilješke...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks