naravno da sam tražio i našo hrpu njih,al pitam iz vaših osobnih iskustva koji su vam najbolji.
a ovo drugo nešto ko penetrate jel postoji ?
Zadnji uredio Thermaltake868 : 27-06-2010 u 20:18
Što ti fali kod Penetratea?
Mislim, kakvu aplikaciju tražiš?
pa nešto u tom stilu da ima za probijat keyeve,ali ne samo kod speedtouch modema nego i kod drugih.
Teško da ćeš naći.
Penetrate ima baze svih rutera koji se mogu "penetrirati"![]()
Ako ti i pronadje, prije downloada mora autorizirati download tj. placanje, sto naravno nece uspjeti ako aplikaciju nisi stvarno kupio.
Nije se niš' desilo, samo je javio da ta aplikacija ni ne postoji na marketu. Vjerojatno zato jer nemamo pristup app-ovima koji se plaćaju
Čemu služi LauncherPro?
Nisam ga našao na marketu, a i među aplikacijama na georgy-jevom linku nema te aplikacije.
Nemogu pronaći aplikaciju da mi LED flash svijetli kao lampa, na Marketu sam našao samo ove koje zabijele ekran i pojačaju osvjetljenje.
I negdje sam vidio aplikaciju da qwerty tipkovnicu pretvori u (qw) (er) (ty). Znači takav je raspored tipaka, ako me kužite, jer neznam kako da objasnim..
EDIT: i neće mi instalirat Runkeeper
kaže da aplikacija nemože biti instalirana na ovaj mobitel.
EDIT 2: Tražim igricu Armageddon Squardon, nemogu ju naći na Marketu, gledao sam na You Tubu, predobra igrica.
Zadnji uredio GT-R : 01-07-2010 u 10:38
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
LauncherPro služi za personalizaciju home screena i ima jako jako puno dodatnih postavki.
Pogledaj na youtubeu kako to može izgledati.
Ja ga imam u Marketu- ali orobaj ga ti skinuti sa njihove stranice (valjda ćeš moći instalirati).
SwitchPro Widget ti ima opciju za korištenje LED- ice.
A, postoji i gFlash (g za Galaxy).
Za tipkovnicu potraži na internetu- mislim da se to zove half qwerty.
Armageddon Squarton imaš u onom mom linku.
Valjda Runkeeper (i vjerojatno još neke aplikacije) zahtijevaju noviju verziju OS- a.
jel zna netko neki program da mi led dioda blinka brze kada imam neodgovoreni poziv?? probao sam missed call ali ne radi mi, ne mijenja boju LED-a niti ubrzava. ima netko neko rjesenje
hvala
inace imam desire.
Nemogu LauncherPro instalirat na Galaxy.
gflash->otvori mi se neka žarulja ali LED flash ne svijetli
Znači trebam neki program da promjenim ovaj Home Screen, i program za promjenu tipkovnice.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jesi probao sa Blink-om.
Jesi probao Better Keyboard(ne znam jel radi na galaxyu)?
Na marketu su sve skinovi, nemogu naći aplikaciju gdje je.
I gdje je to u SwitchPro Widgetu opcija za upaljivanje LED flasha?
EDIT: Neradi flash, odabrao sam ga, kada stisnem na njega, ništa se ne dešava.. neradi ni preko gflash-a niti preko switchpro widgeta.. a kada slikam normalno radi
Zadnji uredio GT-R : 02-07-2010 u 18:06
Armageddon
Ako ne želiš Sense UI možeš ga ugasit i bit ćeš na stock Androidu.
Better Keyboard
Kada dodaješ widget, u "Position X" izabereš Flashlight.
To si mogao i sam skužiti
zeljko- probaj ovako:
Ako neće- instaliraj neki launcher sa Marketa.Press MENU button.
Press Settings.
Press Applications.
Press Manage Applications.
Wait for the OS to compute application usage.
Scroll down the list until you see HTC Sense and select it to go to the Application Info page.
Press the Clear Defaults button.
Press the HOME button. You will be prompted to select which app to compete the action with. Select Home and chose to make this the default action.
Clearao sam default ali i je dalje sense tu. Što sam napravio sa clear default? Sad mi više nema te opcije, tj. zasivljena je za sense.
Clear default ti onemogući automatsko pokretanje aplikacije.
Kad si stisnuo Home tipku jesi dobio na izbor Home i Sense, trebaš Home odabrat i to označit da se pokreće po defaultu.
Probaj restart mob pa onda opet.
Napravio clear default, stisnuo home tipku i ništa se nije dogodilo, sense je i dalje tu. Onda sam force close za sense, stisnuo home i sense se opet sam opdigao. Ugasio sam mob i ponovio sve osim clear deafault jer mi je ostao siv, međutim sense je i dalje tu. Žilav je ovaj moj sense
Napominjem da mi mob nije rootan! Razmižljam ga rootati ako se HTC ne udostoji izbaciti uskoro Froyo a i ovaj Launcher mi se čini dostojnom ako ne i boljom opcijom od Sense.
Bookmarks