Jel ima aplikacija kpomocu koje na svaki dodir displaya osjeti se lagani "vibrate feedack"? to sam navikao kod raznih mobitela a kod G1 toga nema....
"all in one"
Pozdrav da li ima app kao što ima za iphone zove se mivtones da se vrti spot dok te netko zove
Trebam aplikaciju za teretanu gym, imam na iphone gym goal, ima za android kaj slicnoga?
Vise neznam di da trazim?
Hvala.
Ima li aplikacija koja stisava zvono kad se dva puta lupne po njemu (to sam imao na Nokiji E66)?
Ima li ko preporuku za kakav media player, primarno za filmove. Recimo idealno bi bilo pogledati koji film na mob-u da skratimo vrime dok putujemo ili sl. Player koji podržava .srt fileove (titlove) je Act 1 Video player v2.12. Problem s njim je taj što ne podržava .avi. Koji konvertor koristite na vašem PC-u da prebacite film u podržani format i koji je format najbolji po pitanju veličina/kvaliteta filea?
Koristim mVideoPlayer a konvertiram s HandBrake u format za iPhoneOdnosno možeš si kreirati profil koji želiš ali nema potrebe za visokom rezolucijom (pa čak ni nativnom) jer se ne primijeti velika razlika a veći je file. Sam si nađi koja ti rezolucija najviše odgovara.
Jel podržava titlove?
Hvala na odgovoru
Kakva je ponuda aplikacija za VoIP telefoniranje na Androidu? Može li se unutar samog Androida kreirati SIP profil ili je potrebno koristiti odvojenu aplikaciju za to, i koju preporučate?
Koristim 12voip providera kojeg nažalost nikako nisam uspio podesiti preko fringa i Nimbuzza pa ove dvije aplikacije nemojte predlagati. Tnx!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probaj SIPdroid. Ako šta zapne kad uletiš u novi mob pogledaj malo ovaj thread http://androidforums.com/android-app...t-up-help.html možda pomogne.
Jel postoji možda stranica sa koje mogu skidat aplikacije na komp?
Probaj sa: http://www.androidfreeware.org/
HC4L
pozdrav jel ima koji program za mjerenje krugaova,brzine i vremena na stazi ima za symbian i windows crono race ili tako nešto a za android nikako naći!
Postoji li Shazam (ili neka "napredna" verzija ili neki drugi program) koji omogućava "spremanje" tagova prije slanja.
To je postojalo na s60v5 i na iPhoneu, ne znam zašto su ovdje to maknuli...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tražim neki brži PDF Viewer. Ovaj koji dođe s Androidom mi je spor, treba mu dosta da učita stranicu(čak i ako je malo pomaknem stranicu isto traje)
A da malo sami nešto potražite i preporučite ostalima?
Od Shazam meni je bolji SoundHound, može se koristiti i na kompjuteru. Aplikaciju potražite a adresa za korištenje sa kompjutera je www.midomi.com
Zadnji uredio zeljko12345 : 10-06-2010 u 21:55
Ima li netko noviji SportsTracker pro? Našao sam samo 1.61
2.05 je zadnja verzija, ali ju ne mogu nigdje nać.
E to, svaka čast. Posebno bih pohvalio System Panel a dodao još Juice Defender. Imate li problem sa mjestom u internoj memoriji za aplikacije? Piše da imam 65,1MB slobodno a ne mogu instalirati Raging Thunder 2 od 20MB.
Aplikacije koje koristim, preporučam:
SytemPanel, Ghost Commander, Compass, Google Sky Map, Juice Defender, CoPilot, SoundHound, Barcode Scanner, mVideoPlayer, SportsTracker Pro, Xpectroid, Astro, Dolphin Browser HD, AppMonster, Remote RDP, NetCounter, AndFTP i Opera Mini 5
SportsTracker Pro nije đabe?
Bookmarks