imam xperiu x10 i nemogu nigdje naci neke dobre programe i cijele igre za skinut, ako netko zna neka napise link. Hvala
imam problem na mojoj xperiji x10 hocu instalirati fifu 10 i pise da je nemoguce instalirati na mob. probao sam skinuti sa vise linkova i uvijek isto. el mi moze netko dati link za tu igru za x10 ako znate? hvala
Ima koja kvalitetna aplikacija za Telnet na android mobitele? naime,na GMu sam našao jednu jedinu al ko za vraga nece se spojit na uređaj,izbacuje da je krivi username koji je provjereno dobar......
pa zašto?
Jel ovo možda?
Još nema. Trebao bi doći tokom ove godine.
Koliko znam, na Marketu postoji iznimno jednostavna i spartanska ali zato 100% funkcionalna aplikacija jednostavnog naziva Telnet.
Ako ti s tim ne radi, onda vrlo vjerojatno problem nije do klijenta...
EDIT:
Vidim da je yager linkao upravo tu aplikaciju... Iskreno, ne vidim zasto ovako, po meni je bolje skinuti s Marketa...
BTW, ne znam sto ce ti uopce telnet klijent, ako trebas samo komandnu liniju (terminal) na Androidu, bolje onda instaliraj Terminal Emulator.
Zadnji uredio ravilov : 19-08-2010 u 17:13
@ravilov: vidiš,ta aplikacija,se jednostavno neželi spojit na moj box,odbijajući username kao krivi.... šta joj je,to neznam.
Googlanjem sam došao do programa zvanog ConnectBot koji sa tim istim usernameom ulazi ko iz pee*hke![]()
Uglavnom,sa time i AndFTPom su moje remote želje ostvarene,hvala svima na pomoci![]()
pa zašto?
jel zna ko za kakvu aplikaciju za vibraciju, kad ukljucim da mi vibrira i pozivi i sms odmah
Daj preporučite neki normalan media player, ovaj tune wiki je ok, ali playilistsi se sami brišu, samo nestanu pjesme, nekad se vrate, a sad evo ima već par dana nijedne više nema. Neznam kako to i zašto, ali me užasno nervira jer sam sve jednu po jednu pjesmu ubacivao u playliste.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
neki sms program,da imam foldere ko na klasicnom mobu? moguce?
i da mi javi izvjesce,barem da mob zavibrira..jer moram pod sms ici,pa opcije,pa tamo pise dostavljena .. da bar ima neki skocni prozor ko SE i nokia..
te program koji omogucuje rucno biranje gsm mreza..jer zivim kraj granice pa mi mob stalno mijenja mrezu,sa vipa na slo mreze..
zna li itko gdje pronaći apk file nove verzije google eartha ( 1.1 ) ? Google ima super politiku da neke zemlje očito ne mogu imati earth na svojim androidima![]()
Use the Fork, because there is no Spoon.
Nije problem u zemljama već u firmwareu uređaja koji nije u skladu s friško izdanim aplikacijama. No da, i to je retardirana politika Googlea, jer bi praktički za svaku novu aplikaciju koju Google izda, proizvođač mobitela trebao izbaciti novi firmware. Toliko od "otvorenosti" open-sourcea. Android je sve samo ne otvoren. Inače, obećano je da će Froyo riješit ovaj kaos u Marketu.
Tražim po ovim stranicama iz prvog posta ali nemogu naći program da mi mobitel služi kao web camera za MSN (i7500) preko wlana.
Dajte barem ime programa, pa ću se snaći nekako..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Našao sam samo jednu aplikaciju za kontrolu foobara i loša je. Ima li netko neku bolju?
Imam jedan problemcic, instalirao sam dosta programa na svog milestona pa mi je kao malo usporio, jel ima kakav programcic da ne moram brisati programe a da mi mob. radi normalno
[QUOTE=yager;944666]Advanced task killer, advanced task manager, system panel.
koja sad od ta dva da instaliram, il trebam oba dva
Bookmarks