Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Razgovaram danas s šefom prodaje u Elektri i usput ga pitam koliko dođe prebacivanje s jedno na dvotarifno brojilo. Dobijem odgovor da ovisno o potrošaču dođe 800-1000 kn ( prebacivanje tarife bez brojila, ukapčalica, MTU i ostalih potrepština), ali da točniju informaciju mogu dobit na prodaja@elektra.hr
    Neka te ne iznenađuje tih 1000 kn. Elektra upravo papirologiju naplačuje najviše. Pred 2 godine mijenjao sam jednofazno u trofazno brojilo. Moje brojilo, moja ukapčalica, kolega i ja sve postavili i uz dobru vezu još sam papire platio 5000 kn.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Razgovaram danas s šefom prodaje u Elektri i usput ga pitam koliko dođe prebacivanje s jedno na dvotarifno brojilo. Dobijem odgovor da ovisno o potrošaču dođe 800-1000 kn ( prebacivanje tarife bez brojila, ukapčalica, MTU i ostalih potrepština), ali da točniju informaciju mogu dobit na prodaja@elektra.hr
    Neka te ne iznenađuje tih 1000 kn. Elektra upravo papirologiju naplačuje najviše. Pred 2 godine mijenjao sam jednofazno u trofazno brojilo. Moje brojilo, moja ukapčalica, kolega i ja sve postavili i uz dobru vezu još sam papire platio 5000 kn.
    Napisah ovo gore u dobroj namjeri prenoseći informaciju koju sam dobio u telefonskom razgovoru. Ne radim u Elektri, ne bavim se instalacijama, osoba sam za kontakt s Elektrom jedne tvornice.
    Za uzvrat dobijem optužbu da lažem i da sam lopov
    = Citat = Izvorno postao nela73 Pregledaj post
    @Sljaka

Tvoj šef u elektri bezočno laže a samim time i ti, no razumijem kako to u nas rvata ide.., lopov će lopova uvjek branit jer kradu oba.
    Kako ni osoba koja mi je dala informaciju, neprovjerenu i zato sam i upućen na prodaja@hep.hr, ni je nemamo apsolutno nikakve koristi od dane informacije, izjavu da smo obojica lopovi smatram uvredom i očekujem ispriku.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    2.152
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.152, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Trebala si,kad si već krenula oko potraznje dvotarifnog sata,zahtjevat RIZ EBM 108
    I opet bi morala kupit uklopni sat jer na mojem distribuciskom području NE radi daljinsko upravljanje za MTU prijemnike, apsolutno nikakve koristi od tog sata.

= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    U Splitu u Brodomerkura takav PT stoji 328kn (ako se ne varam) al ti si svejedno istresla 120-130 kuna više...
    Opet ponavljam, trebala sam klasični uklopni sat ( analogni-mehanički/digitalni ) a ne MTU prijemnik... Ovo što kupih je oboje.

Zahvaljujem na savjetu ali jeftinije zbilja nije moglo.

Napisah ovo gore u dobroj namjeri prenoseći informaciju koju sam dobio u telefonskom razgovoru.
    Je, na razgovoru gore u kancelariju sa tim šefovima i voditeljima su me dočekale cifre od 2000kn pa nadalje te vrlo jasno sugeriranje da se javim na vizitku poslje radnog vremena pa će se to privatno sredit.
    Smradovi samo čekaju nekog imalo blesavog da zarade u fušu...

Za tebe ne mogu tvrdit da si lopov i tu se izvinjavam ali lotre tom svojem šefu držiš koliko god to upakovao u prenošenje informacije...

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nela73 Pregledaj post
    Za tebe ne mogu tvrdit da si lopov i tu se izvinjavam ali lotre tom svojem šefu držiš koliko god to upakovao u prenošenje informacije...
    Ti baš ne odustaješ. Lijepo sam ti napisao da ne radim u Elektri i nemam kome "držat lotre" i zaista sam samo prenio informaciju. Sad kad si već zapela i kad svi osim tebe moraju biti lopovi, nazvat ću elektru i tražit službene cjenike. Ustanovimo li da nisi platila sve potrebno pobrinut ću se da dobiješ prijavu. Tako da se ubuduće naučiš da ne možeš a priori nekog za nešto optuživat.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    2.152
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazvat ću elektru i tražit službene cjenike. Ustanovimo li da nisi platila sve potrebno pobrinut ću se da dobiješ prijavu. Tako da se ubuduće naučiš da ne možeš a priori nekog za nešto optuživat.
    Može, ja sam za ! Samo šta ćeš tvrdit kad budeš vidio razliku cijenika nestandardnih usluga i onoga što je rekao tvoj šef kojeg tako zdušno braniš:

5.Promjena tarifnog modela plavi u bijeli u kategoriji kućanstva - na zahtjev kupca:

5.1.Spajanje postojećeg ili montaža novog uklopnog sata i povezivanje s postojećim dvotarifnim brojilom, 116,95 kn/kom.

5.2.Izmjena jednotarifnog s dvotarifnim brojilom i spajanje impulsa s postojećeg uklopnog sata, 116,95 kn/kom.

5.3.Izmjena jednotarifnog s dvotarifnim brojilom, montaža uklopnog sata i spajanje impulsa. 186,52 kn/kom.

Dakle ovo su dokazi koje jedva iskopah prije drugog odlaska tamo, nema rekla/kazala, koji su tvoji ?

Problem je u tome što većina fušera tamo pokušava ulovit u mutnom pa se nabacuju nekim ciframa i to će kao privatno sredit...

Ovo je izvod iz cijenika pa ga pokaži tom šefu kojem je normalno 800-1000 kn uzeti ( kako si TI rekao ) i to bez ikakvog uklopnog sata pa da vidimo šta će reći...

1 year registered500 Experience Points

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    Samsung Corby
    Operater
    T-Mobile, Bonbon
    Godina
    36
    Bodovi
    874
    Nivo
    6
    Bodovi: 874, Nivo: 6
    Bodovi: 874, Nivo: 6
    Ukupna aktivnost: 35,3%
    Ukupna aktivnost: 35,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo stara tema ali trebam savjet i jedino sam ovdje našla neke informacije.

Dakle, trenutno sam na jednotarifnom modelu i htjela bi se prebaciti na dvotarifni. Imam relativno novo iskrino dvotarifno brojilo od 2005. godine. Posljednjih dana surfam po elektrinim stranicama i preko weba sam poslala zahtjev za promjenom tarife i već sljedeći dan me zvao ljubazni gospodin iz elektre i rekao sljedeće:

1. moram doći kod njega u ured
    2. donijet kopiju vlasničkog lista
    3. kopiju katastarskog plana
    4. kod njega napravit zahtjev za promjenu tarife i ugradnju preklopnog sata
    5. to sve zajedno košta 1000 -1200 kuna (sa preklopnim satom i ugradnjom)

Nekako mi se to čini previše novca s obzirom na ovdje viđene stare postove. Možda se cijenik u međuvremenu promijenio ili nešto treće... Molim vas za vaše mišljenje, bilo bi mi od velike pomoći jer se nemam kome obratiti, hvala.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. struja - kabel, napon, help!!
    By La_LuNa in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 15-11-2011, 08:19
  2. Vip KOMPLET tarife
    By magic_ri in forum A1
    Odgovora: 40
    Posljednji post: 17-02-2010, 23:28
  3. Struja: jel uzemljenje može ostati golo? Ne ubiva?
    By status in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 16-01-2008, 19:26
  4. Tomato tarife
    By Lejzermaster in forum Tomato
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-09-2007, 13:13
  5. Nove vip tarife 0
    By jay in forum T - Mobile
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 01-10-2005, 12:26

Bookmarks