Sad sam vec po malo zaboravio,no par primjera.
Kako sam rekel sama instalacija je bila SASVIM OK:
No prvi problemi su nastali kod instalacije Smartphone pc suite za SE pa sam morao posebne driver pakete skidati i opet brdo upita.
Najveci problem je kaj nisam mogel odredjene programe koje godinama koristim na Xp pro insstalirati ili nakon instalacije nisu radili.
Tako da sam za sad odustal sedmice u buducnosti cu vidjeti kako budu tekle stvari.
Zbog iste stvari sam svojedobno odustal od Linuxa.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kako sam vec navel nemam vise sedmicu instaliranu,imao sam u medjuvremwnu ozbiljne zdravstvene probleme pa mi pamcenje (svjeze unutar par mjeseci) ne radi najbolje.
Off topic: zato sam jedno vreme visil malo vise na netu no inace jer sam imal vremena na bolovanju a i nekako me je virtualni zivot smirival.
Zato i kazem da cu ici na sedmicu (ali stvarno) tek dok budem bas moral.
isto mi je bilo sa prelaskom sa Win98 na Xp presao sam konacno dok nisam novu graficku kartu mogao instalirati na 98osmicu.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
^^ Tako je i samnom. Ja mozda nemam ni konfu za "povuc" sedmicu ili vistu,ali nakon degustiranja tih operativnih sustava na pravim mašinama sa zadovoljstvom sam se vratio na Xp,a do njega sam dosao kao i ti...98 je dosad najjaci OS koji sam imao
![]()
Zašto windows media center 7 nepodiže codec ffdshow?
Probavo sam sa registijima i razne kobinacije i neželi ga pokrenut priliko reprodukcije filma??
Bitno mi je da imam ffdshow audi ac3 radi expandanja stereo zvuka na 5.1???
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Moja preporuka ti je da se vratis se na XP. Ja imam zvucnu karticu Audigy 2 ZS za koje postoje driveri za Win. 7, al' ne postoje efekti za zvuk.
Trebao bi potraziti arhitekturu zvuka u samim windowsima na netu. Pa onda krenuti dalje sa istrazivanjem. Mozda postoji neki Update za zvuk. Sretno!![]()
ja sam probao beta verz. nije lose uradena ali XP je najjaci
da se vratim na xp...mislim da nebi islo...
a sad mora postojat neka fora da se ffdshow da koristit na media centru...
sljedece je pitanje iz kojeg razloga npr.NFS Shift na Visti je radio odlicno na grafulji 9800GTX+ u ultra hight detaljima, a na windows 7 trza????
Skinul nove drivere i ništa...pomoć
pretpostavljam da je stvar do drivera ali...neshvacam
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Možda da probaš one Omega drivere.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Compatibility mode?
Ja Shift vrtim na Radeonki HD 4670 i win7 bez problema.
Meni na 7-ici radi Shift na 8600 GT s ok fps-om na minimum detalja, ali ispada iz igrice, a prijatelju s HD4670 na XP-u ne prikazuje nebo i također izbacuje. Probao sam 2 verzije igre. Dosta ljudi se žali da je igrica bugovita, da izbacuje, ima problema s prikazom ili fps-om tako da možda nije do 7-ice.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Hmmm, da....
Krivo, stavite Compatibility Mode na Windows 98.
Ne smiju se dirati postavke grafičke ukoliko igrica izbacuje na desktop.
Kako se vama updejtaju win7? Meni u zadnja dva tri dana non stop skida nene updajte i sve ukupno je skinuo preko pola gige...
PREDATOR
kako u toolbar dodati wmp?
gdje se on nalazi?
Ovo je vjerojatno odgovor na tvoje pitanje: http://www.bug.hr/vijesti/rekordan-p...rpi/98982.aspx
Iako ja nisam primjetio toliko, meni je u pitanju bilo oko 160MB
Edit: 160MB je bilo jučer, sada vidim da čeka još dodatnih 190MB (Win7 + Office 2007 + VS 2008)
Zadnji uredio Dark : 14-10-2009 u 16:47
jel se te zakrpe mogu di skinut pa "rucno" upgrade-at?
da se ne dopusti win.update da sam skida?
22.oktobra u Njemackoj oficijanlno predstavljanje Windows 7
###1410989180026
Odes na options/preferences od winampa, Tamo na lijevoj strani pri dnu ces naci "Genaral purpose" i kad kliknes na to s desne strane ce ti se pojavit plug-inovi.
Onaj sta pise: Nullsoft tray control klikni jednom i klikni ispod na configure selected bla bla... i kad se otvori prozor oznaci "Enable nullsoft tray control" i po potrebi neke ili sve ponuđene ispod.![]()
Zajebo se...
Sta ne ide u proporties od taskbara pa na toolbars i kvacica na windows media player? Na iks pe je tako,a za 7 neznam točno...![]()
Da, malo sam proučavao...
Ne, nemožeš staviti wmp toolbar u taskbar, glupo ali istinito...
Možeš jedino pinnati wmp i prilikom slušanja muzike možeš šaltati i pauzirati pjesme...
Iliti, ovo tu :
![]()
hvala na pomoci,i onima koji nisu razumjeli pitanje,sad vidim i ja da je gotovo nemoguce,naci cu vec nesto,ili ce netko pametniji naci kako ga tamo staviti,do sada mi je to bilo "korisno" minimiziran je a imas kontrole,ovo je sad bedasto sto to nisu omogucili iako mi se cini da bi trebalo raditi ali ne mogu ga naci kod dodavanja novog toolbara
Bookmarks