dali se mozda zna kad ce doc windows seven beta ili ako vec postoji gdje nabavit...
dali se mozda zna kad ce doc windows seven beta ili ako vec postoji gdje nabavit...
Zadnji uredio Smuchac : 25-03-2009 u 19:54 Razlog: Lijepše izgleda s ovim naslovom...
beta je vani, ima je na torrentu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
I kakva je? Ima ko kakva iskustva?
Imaš na pcekspert forumu review. Ima potencijala
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma ja ju trazim na torrentima i nemogu je nac
Čuo sam da će biti boom, kao šta je bio xp svojevremeno...
Čuo sam i da će ga biti prilično teško cra%&$#ti...mada su to rekli za svaki dosad![]()
a bit ce kao i svaki na pocetku, sa malim manama ali svaki sp nosi neko poboljsanje pa ono
upiši u google xp vienna..to je xp sp3 distribucija s izgledom windowsa seven..
meni se sviđa....potraži malo na googlu i Circle Dock..to je fora koja se koristi u win 7.. neki krug u kojem su ti smejštene ikone koje možeš rotirat scrolliranjem miša..ugl. meni se sviđa...budem potražio link od win7 za rapidshare..mislim da sam negdje vidio
koliko sam ja uspio vidjeti u Njemackoj na jednom prikazivanju, nije da je boom, nego je super booooom!!!
mene je odusevilo,samo nigdje nisam uspio pronaci sta zahtjeva,kakav racunar?
###1410989180026
Što je sa tom verzijom XP SP3 Vienna?
Koristi li to netko?
Je li to samo skin na XP ili...
EDIT: @lujito...ako je samo skin onda ništa...mislio sam da su nešto integrirali pošteno. Ti svi skinovi mi samo idu na živce.
Zadnji uredio Wisher : 17-11-2008 u 23:59
Ma skin na xp-u, barem ova verzija sto je ja imam. Ako ti treba mogu ti dat linkove za RS download.
FORD FOCUS RS500
I like it!
evo imam ja w7 pre beta verziju i to nije skin, danas cu to stavit pa cu vidjet
Ima pre beta (build 6801) koja još izgleda kao Vista, ali vide se razlike u brzini, programima (paint, wordpad, media player...) i control panelu. Javna beta bi trebala izaći polovicom prosinca.
Fak... Virtual PC ne radi na XP Home... ni 2004 ni 2007.... ps mtr
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:02
Isprobao sam onu prvu verziju koja je procurila. Isprobao sam ju na VMWare-u (probaj njega, možda će raditi) i iako je velika razlika između prave instalacije i virtual, i tu se već vidio veliki napredak u odnosu na Vistu i mislim da je već s tom alfom opasno se XP-u približila. Samo da ne zeznu do finalne verzije ništa...
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:03
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Neznam što ste vi skinuli, ali circle dock nije sastavni dio windowsa. To su članovi na Neowind forumu crtali kako oni zamišljaju nove windowse i jedna od ideja je bila ta. Više ideja ima na deviantartu pod imenom Windows Rome.
Originalna vista nema sidebara nego gadgeti sami plutaju po desktopu. Bulid 6801 još nema, ali noviji će imati neki novi taskbar.
http://forum.bug.hr/forum/topic/wind...=asc&view=flat
ma to je sve zbunjeno šta je sad tu windows 7 a što nije
evo ja sam isprobao w7 pre beta 64x i mogu rec da je puno brzi od viste, ima nekih sitnih promjena i to je to za sad ali mogu rec da se moze ocekivati nesto jako dobro i nije to neki skin kako neki tu govore....oglavnom odlicno je
hmmm pa ja na onoj slici sto sam vidio!!!
Windows XP 7 Viena
Vista!!!
Sta ono bi all in one???
###1410989180026
A koja konfiguracija treba za windows 7?
Mislim da ista kao i za vistu. (možda jedino 1GB RAM-a umjesto 512MB kao za Vistu)
Zapravo upravo suprotno, trebala bi biti i slabija platforma od one koja je potrebna za Vistu jer se upravo iz toga razloga i konstruira.
Vista je sjebana do jaja i neću se začuditi ako uskoro ljudima krenu odlaziti HDD-i koliko roštilja po njemu i koliko opterećenje stvara vista na samu konfiguraciju.
Pročitaj malo sve navedene linkove i vidjeti ćeš da ova nova beta radi daleko bolje nego vista i na prastarim platformama tipa laptopa starih 5-6god.
Bookmarks