Ne vidiš skrivene datoteke. (system restore, page file itd)
Ne vidiš skrivene datoteke. (system restore, page file itd)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zna li tko dali mogu ažuriranja što mi windows automatski skine, pronaći na računalu i spremiti možda na USB, CD itd.. Jer sam prije par tjedana skinuo oko 1,5 GB ažuriranja, ali sam imao sranja pa sam ponovno dizao sustav, pa sad opet moram skidati ta sranja. A i treba mi za drugi komp.
Ako konfiguracije nisu iste ili ako windowsi nisu isti,ažuriranja također nisu ista. Ono šta se skine,skida se u privremeni folder sistema operativnog sustava i to se ugrađuje u sustav,tako da mislim da ti nema ništa od "spašavanja" updateova,tj. male su šanse.
Postoji na Microsoftovoj stranici download updateova, odn. sam možeš odabrati i skinuti željena ažuriranja, i spremiti ih u željeni folder, tako da sam mislio da postoji takva mogućnost i kod automatskog ažuriranja sustava. Nakon skidanja ažuriranja (kod automatske opcije) gledao sam u privremeni folder, ali u njemu se ne nalazi ništa, no u svojstvima opet pokazuje prisutnost određenih podataka, što opet nestaje nakon instalacije tih ažuriranja. Ipak ništa od svega toga. Preostaje jedino manualno naći željene datoteke na microsoftovoj stranici, te ih tako sačuvati "za kasnije".
Zadnji uredio Rodney : 29-12-2009 u 23:06
pozz svima, imam isto sličan problem kao jedan kolega prije ... otkako sam instalirao 7-micu, isključim update da se sam obavlja, upalim net, imam Vip stik za net, i u roku 3 minute skine mi 15MB, a ustvari ja ni ne upalim internet browser i tako dalje nastavlja trošit promet, za 20 minuta stigne na 120 MB... da li netko zna možda u čemu bi bio problem , hvala svima
Nisi isključio.
čak 3 puta sam isključivao i mora biti isključeno, to sam baš provjerio
The Master List of New Windows 7 Shortcuts
http://lifehacker.com/5390086/the-ma...ws-7-shortcuts
...evo upravo "friško" instalirana 7-ica, također Enterprise, original ključ, i nemam takvih problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...zanimljivo, meni eto prije 2h uredno prošlo, trajalo je neku minutu ali je aktiviralo...kad si zadnji put probao aktivirati...stvarno ne znam u čemu bi mogla biti stvar...
Možda nekome bude zanimljivo za znati!
Posted By sOliver On January 3, 2010
Have you ever wondered if there are any secret Windows 7 features? Most games have a godmode, something that will enable all cheats and features. Windows 7 too. This is going to be a brief tutorial that will allow you to enable the secret godmode in Windows 7.
Create a new folder (right-click and click on “New Folder”). Right-click on the folder and click on rename, copy and paste this:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
This folder will now be a shortcut to the Windows 7 godmode.The godmode allows you to quickly access many Windows 7 functions via a GUI.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...problem - naime događa se sljedeće, ukoliko računalo pošaljem u sleep mode, tokom noći se samo upali , ne znam zasto niti kako jer ništa nisam dirao po postavkama...i još nešto - nekada se zna dogoditi da kad ga idem gasiti, kliknem Ugasi računalo, ono odradi svoje, ugasi monitor ali ono ostane raditi...ostaje mi onda samo reset i ponovni pokušaj gašenja... Win je Enterprise x86 verzija...
nijedan problem koji si naveo nisam imao od 10. mj. od kad koristim Win7 Ultimate
Jel imas sve najnovije drivere? Ne sa updatea, nego sa stranica proizvodaca?
iPhone 5s 16 GB
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...imam...idem još probati updateat Bios pa ćemo vidjet...
----------------
edit: evo upgradean bios, nanovo instalirani driveri za chipset ali ista stvar (s gašenjem računala) ...![]()
...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-01-2010 u 16:57
...stvar sa spavanjem riješena - isključena automatska provjera ažuriranja...
...ali ostaje problem gašenja računala - znači uredno pozatvara programe, pokaže prozor odjavljivanja, poruka - isključivanje računala - ugasi se monitor i diskovi i sada kad se treba skroz ugasiti - jednostavno matična, napajanje i hladnjak procesora ostaju raditi i moram ga "na silu" ugasiti (preko tipke) ...
NAPOMINJEM - računalo se uredno gasi u XP i Vista OS-u ...
zato sto na windows updateu kasne malo pa sam zato mislio mozda nema najnovije. Uvijek skinem sve drivere prvo sa proizv. stranica, pa tek kasnije onda idem update probati jel ima sta
iPhone 5s 16 GB
dakle instalirao windows 7 ultimate. sve pet, sve drajvere nabacio, ali igre su katastrofa. sve igre koje su se na xp-u vrtile na 1280x1024 full high, sada na medium detaljima strasno laggaju.
instalirao nvidia physics, driveri su up to date, ali ne ide.
graficka je nvidia 8800gt superclocked edition sa 512 ddra. procesor je dovoljno jak e7400 @2,8ghz, 2 gige rama... ali jednostavno igre ne klize kao na xpu, jel trebam neke specijalne drivere ili je windows 7 zahtjevniji od xpa, pa zato igre laggajU???
I kod mene je isto tako, na XPu mi je PES savršeno radio, a sad kad imam 7icu više ga uopće ne igram jer je totalno neigriv![]()
Bookmarks