izgleda da cu odustat od tog moba
ipak ja ostajem na nokii koja je puno bolja
hvala ti kaj si se trudio
Pa da. Ja jesam pročitao, ali više sam htio da ga čim prije kupim... Vidio sam da spominju ljudi restarte, ali vidim bilo je to i kod k800, pa izađe novi fw i to se riješi...A ono SE napustio k850. Solidan je ovaj soft, ali tko je mogao znati da SE neće više izdavati... To općenito vrijedi, prvo pročitaj razne recenzije, po forumima, itd - pa onda kupi. Bilo da kupuješ TV, mob, komp, auto, ili čašu. I treba gledati više provjerene stvari, a ne najnoviji mobitel, najnoviju seriju koja je jučer izašla. Ako je nov, ne znači da valja!
izgleda da cu odustat od tog moba
ipak ja ostajem na nokii koja je puno bolja
hvala ti kaj si se trudio
Čuj, sve ovisi o tome što ti treba. Ako ti treba mob samo za pozive i poruke, bit će ti dobar i neki LG mali, za 145 kn. Baterija traje preko tjedan dana i milina. Ako ti je bitan fotoaparat, da možeš ipak uslikati poštenu sliku, traži među sony ericssonima. C905 možda. Ako ne, bit će i nokia dobra neka. Samo sumnjam da su slike dobre. Osim ak su počeli stavljati xenonsku bljeskalicu... Tako da vidi što ti treba i koliko imaš novaca i to je to. SE bi ti bio dobar izbor jer dobiješ više stvari u jednom. Ponavljam, c905 mi se ne čini kao loš izbor. Nešto je bolji od K850i, vjerujem stabilan, nema dječjih bolesti kao k850...i vjerovjatno ga SE neće brzo napustiti, tj. da će biti još koji FW...Ako ti uopće netreba fotoaparat, uzmi nokiu. Fotoaparat je jedna od veeelikih prednosti SE mobitela.![]()
No dobro, ovo je ovdje vec malo off-topic, za ovakve rasprave postoji podforum Usporedbe modela...
Zadnji uredio ravilov : 14-04-2009 u 13:20
uzimam n79 koji je puno bolji
pozdrav
može li mi neko pomoći,
primjetio sam da se baterija ne puni kad mi je spojen mob sa racunarom usb kablom.Da li je stvar u rezimu rada ili?
Trazio sam po forumu ali nista ...
*>*<<*<*
u meniu idi na servisna podešenja i tamo možeš uključiti/isključiti punjenje preko usb-a
sta jos nisu u k850 rijesili soft? ja ga planisam sad kupit..malo za promjenu.al ako je soft los..bolje ne..hmm...koje su mu mane jos ostale?
Touch tipke se kvare, neki imaju problema s displayom, resetira se.
Frend mi ima već godinu dana k850 i nema nikakvih problema i super mu radi... Kupljen naravno u slobodnoj prodaji!
ljudi kakvo je stanje sa ovim mobitelom, dali ima kakve igre/aplikacije koje podrzavaju accelerometar, kako ste zadovoljni s njime?
Ima igara,programa svega za accelerometar,samo neznam koliko ce biti stabilan. Ja vec 2-3 mj koristim mob i nije se restartirao do sad. Tu i tamo ga ugasim,upalim kad uspori. Igre neigram.. Dobar je mob samo zna bit hirovit s restartima ak ga se preforsira.
Good, moze li jos netko podijeliti s menom svoja iskustva szto se tice ovog mobitela, accelerometer + camera + baterija + brzina itd.
Pa sva iskustva i komentare imas u ovoj i u temi K850 review, sto ti je jos vise potrebno?
Sve detaljno opisano, od pocetka do kraja, pa zakljucke izvuci sam.
Da, ali 2x godišnje po 90 kn... Glupo mi je uložit 2500 kn u njega pa za popravke doplaćivat.
BTW, još jedan bug: treba svaki malo čistiti štapićem senzor za blic, jer su inače slike blijede.
moj je star godinu dana i nikakvih problema s hardwerom
Mi6 Black
Auuuu nemojte mi ovo radit
Baš cu uzeti od Chief_Wolfinjo-a k850, tako da ga sada nahvalite i ohrabrite me a ne mi stavljat strah u kosti xD
[QUOTE=Chief_Wolfinjo;870803]ma nemaš sa kaj bojati...
imao sam x puta k850i koje sam preprodaoa
i samo je jedan imao problem sa touch tipkama.
i kao što sam rekao jeftin porpavak...
nemaš se kaj brinuti.![]()
eh ovako ljudi,mobitel mi je do jucer radio kako treba ali zato sto ja volim cackat po mobitelu isprobao sam ono(desno,zvijezdica,lijevo,lijevo,zvijezdica,lije vo,zvijezdica)i tu znaci mogu vidjet sve njegove karakteristike i softwer itd,ali eto sta sam ja uradio dole zadnje mi pise ISPRAZNITI BIJESKALICU i ja ajd pritisnem na to i fino mi pise BLOKIRATI SENZOR BIJESKALICE?i ja pritisnem UREDU sto sam budala,eh i od tad mi neradi blic kad hocu da slikam vec samo na displeyu miga ona mala ikona od blica i nece da slika mobitel sve dok neiskljucim blic jer kad ga ukljucim on nece!!!Eh sad da vas pitam jel ko imao ovakav problem i znal kako da to opet napravim da mi radi moj Xenon flash???
idi opet u skriveni menu i odblokiraj bljeskalicu
nemam k850 više da isprobam
Mi6 Black
A kad klikneš ne?![]()
Bookmarks