Imam K850 i soft R1FA035, ako je to najnoviji meni djeluje da je kamera katastrofa, barem što se tiče dijela s blicem. Sve što je dalje od 1m na slici se ništa ne vidi.
Da li ima možda neka postavka koja bi to poboljšala?
što se tiče problema sa kamerom i toga da strepim opet od prokletog BRODa (i meni se počeo opet resetirat), sramota je za SE da još nije ponudio skroz novi firmware koji bi riješio sve probleme, a ne samo neke zakrpe...čudno za flagship telefon..
vidio sam i na stranim forumima da se ekipa žali na istu stvar...(žalim za k800 kojeg sam prodao)
Imam K850 i soft R1FA035, ako je to najnoviji meni djeluje da je kamera katastrofa, barem što se tiče dijela s blicem. Sve što je dalje od 1m na slici se ništa ne vidi.
Da li ima možda neka postavka koja bi to poboljšala?
Blic ti mora "hvatati" do 3-4 metra, barem je kod mene tako. Ako ti je sve tamno na 1 m onda nešto ne štima. Probaj se malo igrati s postavkama.
PREDATOR
Da, čudno, meni je obično blic dobro hvatao te veće udaljenosti dok je na manjima bio prejak, tj recimo face bi ispale skroz bijeleAli ti problemi sa blicom i kamerom su već poznata stvar za K850...
Da li postoji jos koja tema koja sadrzi ikone kao laser,ili da li postoji nacin da se te ikone iz laser teme zadrze.
trebaš temu koju želiš editirati i to je sve
imaš ovdje pack
http://topse.ru/files/file7915.html
swf-e ubaciš u tpa/preset/system/desktop/flash s a2uploaderom a teme su već editirane
sve radi,osobno isprobao
Mi6 Black
Nisam bas odusevljen s a2uploaderom,kad navodno moze biti problema.
Dali neko zna sta da radim jer ne mogu da koristim igre i aplikacije na sony ericssonu k850i?
Kad god pokusam da udjem u jedan od ta dva foldera pise mi da operacija nije uspjela..
Pomazite ako ista znate u vezi toga!!!!!!!!!?????????
@Bottichely,
A kakve tocno ovo ima veze sa zahtjevima, gdje si originalno postao?
Naslov teme jasno govori o cemu se radi u temi, off-topic se ne tolerira.
Ovaj put sam prebacio postove, ali drugi put pripazi kud postas, da ne bi bilo brisanja.
Predpostavljao sa da ce tako biti..Hvala na savjetu!
Ja sam sve to uradio i nece....ne samo sa ovim temam vec jos njih 10 i koje jesu i koje nisu editovane i nece da mi promeni flash meni ne razumem - imam najnoviji softwer sto pdrazumeva firmwere a radi se o k850i! Nije brendiran,niti pechovan!
Ako moze neka pomoc u napred hvala!
Uradi backup datoteka i flashaj mob, možda je ipak brandiran il nešto drugo. Mob može biti brandiran a imati originalne ikone i ostalo tako je bilo s mojim W880i (isto tako nisu radile flash theme a nisam primjetio da je brandiran jer je jedina razlika u odnosu na originalni soft bila ta da je ikonica za net imala drugo ime....).
K850i VELVET BLUE
W880i & k800i-->k810i
Odi u onaj skriveni meni i jednostavno provjeri je li brandiran ili nije. Ako je S_E_EUROPE ili slican genericki soft, nije brandiran.
Brat mi je uzeo nedavno Samsung Soul, i tek sam sada primijetio vrlo čudnu razliku u kvaliteti slike između mog k850 i njegova Samsunga. Ukratko, pogovoto bez blica, slika na k850 je vrlo loša, kao da je u vga rezoluciji (sve su postavke namještene na najveću kvalitetu), a kada pokušam mijenjati rezoluciju uopće ne primjećujem razliku u kvaliteti među njima, vga mi izgleda kao i 5mpiksela. Također, kamera na k850 strahovito lagira, zapinje kada pomičem mob, dok na Samsungu klizi kao i na svakom fotoaparatu. Ne mogu vjerovati da je to normalno. Softver mi je R1EA031 (080206), mogu vam postati slike da vidite i sami. Hvala unaprijed na pomoći
Probaj re-flashati mobitel seus-om.
@Rainalkar poslusaj Tailsa,i daj reci dal ti je mozda toom bio ukljucen,jer on syebe sliku totalno
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
K, danas ću, javim. Nije mi zoom bio uključen.
EDIT:
Sad sam probao preko SEUS-a, javlja da nadogradnja nije dostupna (pratio sam http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407). Da probam opet kasnije?
Inače, na mobu postoji opcija nadogradnja softvera, i samo sam pokrenuo da vidim što će mi izbaciti, javlja mi da je soft dostupan, veličina 2694 kb. Što je to? I koliko bi to uopće koštalo na Tele2 nokaut tarifi?
edit: Inače, to trzanje i uspravanje kamere kada pomičem mob javlja se samo kod slikanja, ali ne kod videa, lol
Zadnji uredio ravilov : 09-01-2009 u 18:46 Razlog: koristi gumb EDIT!
To je OTA update. Mozes i tako ako ti je podnosljivo sto ce biti malo skuplje. A koliko tocno, konzultiraj se sa TELE2 cjenikom.
Mislim da mogu uzet paket od 10mb za 10kn, to nije problem. A što je OTA? I jesi li možda čuo za sličan simptom mojemu? Tražio sam, ali ne mogu naći nigdje da je netko imao sličnu situaciju.
OTA : Over The Air.Npr kada skidaš java igru preko net-a na mobitelu (ili aplikaciju ) i odmah je instaliraš putem OTA-e.A što je OTA?
Onda bih mogao tako probat, već sam poslao poruku, i već 20 min čekam da mi aktiviraju tih 10mb.
Ali, je li itko čuo za slične simptome, hoće li se to riješiti sa novim firmwareom? Ili je možda netko riješio to na jednostavniji način?
Evo, taman aktiviranoIdem updateat.
edit: updateano ok. Ne znam što bih rekao. Mob nešto brže radi čini mi se, ali ta slika mi je zbilja čudna. skontao sam da zapinjanje slike kod pomicanja moba ovisi o kompleksnosti scene i tipu slikavanja. Npr, na srednjem osvjetljenju u sobi i noćnom pejzažu slika se vuče grozno, ali kad ugasim svjetlo i prelazim mobom preko zaslona monitora (jedini izvor svjetla), sa svakim tipom slikavanja slika klizi odlično. Svejedno, čini mi se da se kvaliteta ne može mjeriti sa Soulom kod slikavanja u kući. Može li netko podijeliti svoje impresije? Ili možda linkati gdje mogu naći 5mp slike drugih ljudi, da mogu usporediti?
edit 2: imam još par pitanja:
- može li se kako namjestiti gledanje riječi pjesama upisanih u ID3 tagove,
- mogu li se kako ID3 tagovi editirati u pjesmama koje su na mobu, ili svaki put moram kopirati iste na disk, tamo ih izmijeniti, pa vratiti na mob?
Zadnji uredio Rainalkar : 10-01-2009 u 12:41
Hej ljudi molim vas pomozite...k850 odjednom je poludeo kad stisnem na primer dole, levo nebitno on sam stisne back i stalno me vraca u glavni meni, isto se desava i sa nekim drugim tasterima. Onda ga ostavim neko vreme, pa posle radi dobro pa posle nekog vremena se ponovo zaglupi. Jer se ovo desava nekom...molim vas pomozite, ovo me izludjuje![]()
Bookmarks