Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 27 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 551 do 575 od 683

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ericsson Pregledaj post
    Uradi backup datoteka i flashaj mob, možda je ipak brandiran il nešto drugo. Mob može biti brandiran a imati originalne ikone i ostalo tako je bilo s mojim W880i (isto tako nisu radile flash theme a nisam primjetio da je brandiran jer je jedina razlika u odnosu na originalni soft bila ta da je ikonica za net imala drugo ime....).

Ma uradjeno sve to...da je brendiran ne bih mogao da skinem preko SEUS najnoviji softwer da je brendiran. w810 je bio brendiran i probao preko SEUS i nije hteo odbrendirao sam ga i posle je skinuo. Hvala za pomoc! Ne razumem - ne kazem da znam ali nisam laik.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam bas odusevljen s a2uploaderom,kad navodno moze biti problema.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Sony Ericsson K850i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem na K850i

Dali neko zna sta da radim jer ne mogu da koristim igre i aplikacije na sony ericssonu k850i?
    Kad god pokusam da udjem u jedan od ta dva foldera pise mi da operacija nije uspjela..
    Pomazite ako ista znate u vezi toga!!!!!!!!!?????????

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bottichely Pregledaj post
    Dali neko zna sta da radim jer ne mogu da koristim igre i aplikacije na sony ericssonu k850i?
    Kad god pokusam da udjem u jedan od ta dva foldera pise mi da operacija nije uspjela..
    Pomazite ako ista znate u vezi toga!!!!!!!!!?????????
    Nažalost morat ćeš odnijet nekom ili u servis da ti ga flasha, tj stavi novi firmware

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bottichely,
    A kakve tocno ovo ima veze sa zahtjevima, gdje si originalno postao?
    Naslov teme jasno govori o cemu se radi u temi, off-topic se ne tolerira.
    Ovaj put sam prebacio postove, ali drugi put pripazi kud postas, da ne bi bilo brisanja.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Sony Ericsson K850i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Predpostavljao sa da ce tako biti..Hvala na savjetu!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odi u onaj skriveni meni i jednostavno provjeri je li brandiran ili nije. Ako je S_E_EUROPE ili slican genericki soft, nije brandiran.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Odi u onaj skriveni meni i jednostavno provjeri je li brandiran ili nije. Ako je S_E_EUROPE ili slican genericki soft, nije brandiran.
    |Nije brendiran....reseno sve. Hvala! pozz

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.920, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s kamerom

Brat mi je uzeo nedavno Samsung Soul, i tek sam sada primijetio vrlo čudnu razliku u kvaliteti slike između mog k850 i njegova Samsunga. Ukratko, pogovoto bez blica, slika na k850 je vrlo loša, kao da je u vga rezoluciji (sve su postavke namještene na najveću kvalitetu), a kada pokušam mijenjati rezoluciju uopće ne primjećujem razliku u kvaliteti među njima, vga mi izgleda kao i 5mpiksela. Također, kamera na k850 strahovito lagira, zapinje kada pomičem mob, dok na Samsungu klizi kao i na svakom fotoaparatu. Ne mogu vjerovati da je to normalno. Softver mi je R1EA031 (080206), mogu vam postati slike da vidite i sami. Hvala unaprijed na pomoći

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj re-flashati mobitel seus-om.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    SE K770,K800,C905
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    6.489
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Rainalkar poslusaj Tailsa,i daj reci dal ti je mozda toom bio ukljucen,jer on syebe sliku totalno
    "Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
    To nije sad vu trendu"

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K, danas ću, javim. Nije mi zoom bio uključen.

EDIT:
    Sad sam probao preko SEUS-a, javlja da nadogradnja nije dostupna (pratio sam http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407). Da probam opet kasnije?

Inače, na mobu postoji opcija nadogradnja softvera, i samo sam pokrenuo da vidim što će mi izbaciti, javlja mi da je soft dostupan, veličina 2694 kb. Što je to? I koliko bi to uopće koštalo na Tele2 nokaut tarifi?

edit: Inače, to trzanje i uspravanje kamere kada pomičem mob javlja se samo kod slikanja, ali ne kod videa, lol
    Zadnji uredio ravilov : 09-01-2009 u 18:46 Razlog: koristi gumb EDIT!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je OTA update. Mozes i tako ako ti je podnosljivo sto ce biti malo skuplje. A koliko tocno, konzultiraj se sa TELE2 cjenikom.

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da mogu uzet paket od 10mb za 10kn, to nije problem. A što je OTA? I jesi li možda čuo za sličan simptom mojemu? Tražio sam, ali ne mogu naći nigdje da je netko imao sličnu situaciju.

Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A što je OTA?
    OTA : Over The Air.Npr kada skidaš java igru preko net-a na mobitelu (ili aplikaciju ) i odmah je instaliraš putem OTA-e.

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda bih mogao tako probat, već sam poslao poruku, i već 20 min čekam da mi aktiviraju tih 10mb .

Ali, je li itko čuo za slične simptome, hoće li se to riješiti sa novim firmwareom? Ili je možda netko riješio to na jednostavniji način?

Evo, taman aktivirano Idem updateat.

edit: updateano ok. Ne znam što bih rekao. Mob nešto brže radi čini mi se, ali ta slika mi je zbilja čudna. skontao sam da zapinjanje slike kod pomicanja moba ovisi o kompleksnosti scene i tipu slikavanja. Npr, na srednjem osvjetljenju u sobi i noćnom pejzažu slika se vuče grozno, ali kad ugasim svjetlo i prelazim mobom preko zaslona monitora (jedini izvor svjetla), sa svakim tipom slikavanja slika klizi odlično. Svejedno, čini mi se da se kvaliteta ne može mjeriti sa Soulom kod slikavanja u kući. Može li netko podijeliti svoje impresije? Ili možda linkati gdje mogu naći 5mp slike drugih ljudi, da mogu usporediti?

edit 2: imam još par pitanja:
    - može li se kako namjestiti gledanje riječi pjesama upisanih u ID3 tagove,
    - mogu li se kako ID3 tagovi editirati u pjesmama koje su na mobu, ili svaki put moram kopirati iste na disk, tamo ih izmijeniti, pa vratiti na mob?
    Zadnji uredio Rainalkar : 10-01-2009 u 12:41

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.920
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako je slučajno promaklo, hvala unaprijed na pomoći:

- može li se kako namjestiti gledanje riječi pjesama upisanih u ID3 tagove na mobu,
    - mogu li se kako ID3 tagovi editirati u pjesmama koje su na mobu, ili svaki put moram kopirati iste na disk, tamo ih izmijeniti, pa vratiti na mob?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

k850 problem sa tastaturom?

Hej ljudi molim vas pomozite...k850 odjednom je poludeo kad stisnem na primer dole, levo nebitno on sam stisne back i stalno me vraca u glavni meni, isto se desava i sa nekim drugim tasterima. Onda ga ostavim neko vreme, pa posle radi dobro pa posle nekog vremena se ponovo zaglupi. Jer se ovo desava nekom...molim vas pomozite, ovo me izludjuje

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kako spriječiti restartiranje!

Evo par stvari koje su meni (možda) pomogle spriječiti restartiranje...Pa isprobajte i javite jel pali - nešto kao testiranje na većem uzorku mobitela... Neke sam stvari sam iskušavao i smišljao, a neke sam našao po stranim forumima, neke i ovdje na cafe.mobil - uglavnom, vjerujem da ima tu i dosta gluposti, ali nadam se kako će se iskristalizirati PRAVE upute za spriječavanje restartiranja K850i. Dakle, ovo sam ja isprobavao i koristim:

1. Napraviti flash mobitela - ovo je već poznato, može i sami a2uploaderom a moja preporuka je servis ako ima garancija (ni oni nisu bogom dani, ali eto...) Meni su stavili novi FW i skriptu. Neznam što je skripta, ali već mjesec dana nemam restarta..

2. Ugasiti i upaliti mobitel ponekad - kako bi se na neki način napravio reset jedne vrste, očistila heap memorija koja je možda uzrok restarta...napuni se, pa restart. A napuni se korištenjem multimedije, slikanjem, programima...Možda je predznak restarta treperenje u camera modu kada slikate. Kretanjem kroz meni treperi prijelaz, nije glatko...ili dok snimate video, treperi status linija koliko je preostalo snimanja, onaj tajmer...Dakle, ako ste danas puno koristili multimediju, pjesme, slike...ugasite i upalite mob.

3. Izvaditi memorijsku karticu - možda je ona uzrok restarta. Pa ju onda samo po potrebi stavljati u mob. A ako je već neophodna onda ju što manje koristiti. Znači melodije, tema koja se koristi, programi koje često koristite - prebacite na memoriju mobitela! Slike isto snimati na mob pa kasnije prebacivati na karticu. Mob ima oko 36 mb prostora. To je 25 slika. U svakom slučaju imati što manje na kartici stvari. Možda npr jednu karticu imati praznu pa na nju prebacivati slike itd, može i stalno biti u mobu, a druga - možda microSD da stoji u džepu (ja držim svoju M2 u novčaniku) i na njoj brdo pjesama koje možete slušati na putu, po potrebi ju ubaciti... Vađenjem kartice ćete i dobiti na trajanju baterije. M2 Standby - 1mA; pisanje-brisanje 100mA. A u svakom slučaju ako snimate slike na karticu, imate ringtone melodiju na njoj, temu, ...kartici se češće pristupa, pa to troši struju. A i slikat ćete češće,slušati pjesme.. Bez kartice mi je vrijeme trajanja baterije 4 dana (normalno korištenje), sa karticom 2 dana. Ali kad je kartica unutra daleko sam više slikao,gledao video...itd.

4. Spajati mobitel na kompjuter putem bluetootha - možda je praznovjerje, ali ne spajam mobitel kablom na kompjuter. Možda mu je to uzrokovalo restarte...neznam zbog čega. Ali svakako kad spajam kablom na komp, onda i a2uploaderom počnem čačkati po njemu...a možda čačkanje a2uploaderom "potakne" restarte... Imate adapter za m2 karticu pa začas prebacite što vam treba na karticu. Adapter je gratis u M2 karticu kad se kupi.

5. Ne koristiti flash teme - koriste više memorije, troše više bateriju...možda pad napona uzrokuje restart ili kakva oscilacija u vezi baterije. Dakle neku jednostavnu temu izabarati, što manju. Crysta tema koristi accelrometar, tj. wallpaper koristi. Tako da ako ju koristite, stavite neku sliku drugu za pozadinu.

6. Koristiti statičnu sliku za wallpaper - manje memorije troši

7. Isključiti akelerometar, tj. ne koristiti ga - možda je on uzrok restarta, zapravo velika je vjerovatnost! Zato u multimedia meniju, u postavkama izaberite portret ili pejzaž. Isto tako i u kamera modu u postavkama za slike, automatsko zakretanje -isključiti. Stavite postavku koju koristite i to je to. Ionako ne radi baš perfektno točno.

8. Isprazniti mobitel od gluposti - Netreba vam 50 tema, istovremeno nemogu se koristiti dvije teme. Izaberite jednu i samo nju na mob. Kad dosadi, promijenite ju. Netreba Vam 50 slika za pozadinu. Izaberite jednu. Isto tako melodija zvona. Napravite si 45 sec neke mp3-ice i ona zauzme 200-300 kb, i eto. Što će vam stotine poruka unutra...prenesite ih na komp. Programi: stavite Operu mini i eventualno program-dva koje koristite. Isto tako i igre - što će vam 50 igara. Ja nikad ne igram igre. U početku sam. Sad imam jednu-dvije kad me baš dosada uhvati. Igre troše bateriju osim toga

9. Ne koristiti SEUSE update - zna zafrknuti mobitel, možda se počne restartirati...Ako sve radi ok, ne dirajte, tj. ne popravljaj ako nije pokidano.

10. Ne mijenjati drivere ni za što - Nemam ništa protiv drivera, rado bih isprobao one za zvuk, pa za kameru da slike budu bolje...ali u biti, sumnjam da imaju neki stvarno odlični driveri za zvuk pa da ih stavim. Nije drastična razlika... Isto tako i za slike - nema velike razlike. Jedni driveri poboljšaju slike vani, ali su unutra lošije i obratno. Sličice u meniju, indikator baterije, signala...sasvim ok saznam status baterije i sa standardnim slikama. U svakom slučaju radije imam ispravan mob bez restarta, nego da se svako malo restarta ali su mi najlješe sličice indikatora baterije od sve djece... Razumijete me? Ili da "razvaljiva" zvuk na zvučniku - ali između restarta. Tako da predlažem ne riskirati mijenjanjem drivera. Iako možda netko čačka a2 uploaderom sve u 16 pa nema ni jednog restarta...

11. Ne koristite magnetske futrole - moguće da magnet šteti mobitelu. Ja sam ju koristio i kad bi me netko nazvao, dok sam vadio mob, nekako je magnet stisnuo tipku za na razglas. tj, uđe u meni onaj, pa se ja vratim prebacim na telefon zvuk i stisnem zeleno da se javim - i odbije mi se poziv... Otkad ne koristim magnetnu futrolu ne dešava mi se to.

12. Master reset - Da ili Ne - netko spominje kako mu se mob nemože upaliti nakon master reseta...naznam. Ja ga ne koristim. Ako mi se ponovno počne restartirati, napraviti ću master reset, pa ćemo vidjeti. Zasad nije pokidano pa neću popravljati

13. Presvijetle slike - Uslikate lice, blic je prejak,spali sliku... Uzmite čačkalicu i malo vate i pažljivo očistite onu rupicu ispod blica...

14. Isključite dodirne opcije - neznam zašto, isključite ih, ak ništa vjerujem da troše bateriju...

SAŽETAK: Nakon intenzivnije uporabe mobitela (multimedija,java...) ugasite i upalite mob. Sve što mob koristi držite u memoriji telfona: igru, program, temu, melodija zvona. Nepotrebne stvari maknite. Ispraznite memorijsku karticu. Koristite jednostavnu temu, jednostavnu pozadinu. Ugasite akceleromatar. Nečačkajte previše a2uploaderom po njemu, tj. ne popravljajte ako nije pokidano.

Evo, konstruktivne kritike su dobro došle! Naravno i iskustva oko restarta...
    Zadnji uredio mlesic : 14-04-2009 u 00:24

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj re-flashat soft. Ako neće uspjeti, nosi mobitel na servis.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fleshovao sam ga ali opet nece....zanima me da li je neko imao slican problem sa senzorima i da li ga je uspesno resio?

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima me kakva je kamera u video snimanju znaci slika i zvuk, da li je u mpeg4 formatu kao sto je na v640 i zanima me jos kakav je za muziku da li je dosta glasan naspram k800, mislim da li mozda ima dva zvucnika kao sto je u n95.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao axe85 Pregledaj post
    Fleshovao sam ga ali opet nece....zanima me da li je neko imao slican problem sa senzorima i da li ga je uspesno resio?
    Znam da kasnim, al nije me bilo na forumu neko vrijeme

I meni se dogodila ista stvar, stisnuo ja dolje ili lijevo, on me vraćao nazad... Odnio sam na servis i mijenjali su mu nešto, neku foliju čini mi se... Tako da, nažalost, ovo nema veze sa softverom

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ctodorov,
    Video je uvijek u MP4 formatu koliko znam. Za zvuk ne znam, mislim da je onako prosjecno glasan.

@Rainalkar,
    Mislim da nista od navedenog nije moguce/podrzano.

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Rainalkar, ima neki program, mislim da se mini lyrics zove, može gledati riječi.

+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 27 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony Ericsson novosti
    By KaKaV NeReD in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 10-03-2003, 23:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja