c901 i k850 imaju bolje kamere...
@Pave, što da kažem, blago tebi! Ja u pon odoh vidjet jesu li što sredili jer ništa ne javljaju![]()
c901 i k850 imaju bolje kamere...
@Pave, što da kažem, blago tebi! Ja u pon odoh vidjet jesu li što sredili jer ništa ne javljaju![]()
zanima me jel netko mozda imao problem sa mikrofonom na k850?
meni je eto prestao raditi mikrofon, pa sam stavio drugi, no i dalje ne registrira zvuk. ni kod razgovora, ni kod snimanja, ni u servisnim testovima. stavio sam ponovno i novi firmware, no nema razlike.
jedino problem je, sto ovaj drugi mikrofon koji sam stavio, je sa jednog k850 koji je zavrsio u vodi, tako da nisam siguran dal je taj 100% ispravan.
uglavnom, moje pitanje je dal osim firmware-a, i konkretno mikrofona, moze problem biti jos u necemu zbog cega on ne registrira zvuk?
Ne kuzim bas pitanje... Naravno da problem moze biti u milijun stvari, pa nije to samo par zica sto spajaju mikrofon do slusalice, tu je ogromna kolicina elektronike.
Najbolje probaj naci neki mikrofon koji 100% radi, sve ostalo nije pouzdano. Mozda ni ne mora biti sa K850, moguce da jos neki odgovaraju...
koji dio ne kuzis bas?
kad spojim hands-free, onda sve radi normalno, mogu snimati zvuk, razgovarati, itd. logicno bi bilo da je mikrofon u pitanju, al buduci da ni sa onim drugim kojeg sam stavio isto nije registrirao zvuk, to me onda malo zbunilo. no valjda onda ni taj drugi mikrofon nije bio ispravan, kad je sa K850 koji je zavrsio u vodi.
e sad, jel zna netko di mogu kupit mikrofon za K850, jer u servis ga ne mislim slati..
ma gledao sam dal pase sa K800, no ne pase, jer su konektori skroz drugaciji.
Ja svoj k850 isto još ne kužim... kada skinem update iznova radi mi mjesec-dva super pa opet počne sa gašenjem. Često i kada ga recimo bacim na krevet ili s punjača skinem ili sluške maknem se gasi... jel moguče da mu unutra nešto spoj neki zeza? Al zašto ne onda prva dva mjeseca?
Neznam od tipa od kojega sam dobio dali mu je padao i te fore...
Moguce da ti je na kontaktu.. Dakle, papiric i turni medju bateriju i telefon![]()
One day, sky went blue...
Hehe... Imo isti problem sa k550i... Imo ga oko vezice, slusak muziku i pocnem ga onak, njihat i tuckat po prstu. I kenjac se zgasiPa ak se opet zgasi, kombiniraj papirice, meci na sva moguca mijesta
(osim izmedju kontakta i baterije xD)
Ma da...Samo da se ne gasi više jer to me ubija tokom poziva itd. Sad još samo moram rješiti to što se nekad sam od sebe utiša pa nečujem dolazne poruke i pozive niti muziku mogu slušat...pa ga gasim/palim pa sve ok...
Pozdrav!
Danas sam dobio u zamjenu sony ericsson k850 crno-zeleni koji radi na sve mreže.
Prihvaća prijateljevu t-mobile SIM karticu,Tele2 karticu,ali moju T-Mobile SIM karticu (najnoviji tip SIM kartice) ne želi pihvatiti.Piše umetnite SIM karticu.
Ta ista SIM kartica radi u starom LG-u i do prekjučer u MDA Vario (prekjučer sam ga prodao).
Neka mi netko kaže ako zna u čemu bi mogao biti problem,jer ni sam ne znam u čemu je problem.
Meni na k850 najnoviji tip SIM kartice dobro radi... znači nije do toga!
Može li se na k850 nekako riješiti onaj senzor za svjetlo kod slikanja - što se počesto mora čistiti čačkalicom? Razmišljam da bi bilo dobro nekako ga zatvoriti, tipa selotejp preko njega i da više ne ulazi prašina? Samo glupo je selotejpom ljepit...Neznam zašto nisu stavili staklace preko kao što je na otvoru leće za slikanje!? Bilo bi lakše za obrisat...
Evo bio mi se na k850 desio takozvani BROD (kad svijetli samo tipkovnica i izada plavi krug) i dovoljno je bilo ponovno novi update preko SEUS-a napraviti da sve štima... dakle, ne treba ga u servis kako su neki ovdje što sam čitao... jer kad sam ja odnio ljudima procjenu oni kažu "daj 150-200 kn i sredimo ti soft" a ja ga u 10 min preko kompa doma...tako da...
E ovako, zanima me kako se podesava proxy za ovaj telefon,
gdje mogu naci proxy adresa...
p.s. 0.facebook.com je u skoro svim drzavama dzabni (dok ste na toj stranici ne skida vam kredit - ne trosi kilobajte), u BiH nazalost nije, dok u Srbiji je Telenor svojim korisnicima omogucio tu stranicu da ne placaju. Pa sam cuo da mi sto smo na mrezama ako preko nekih proxya koristimo tu adresu da nam isto bude za DZ. Citao sam negdje da je neki lik to radio i da mu je uspjelo.
Pozdrav,
Vladan
EDIT:
Pitanje:
Koji je najnoviji soft, gdje ga skinuti i kako nabaciti na mob?
Pozz
Zadnji uredio ravilov : 18-07-2010 u 19:24
prvi put cujem, ali znam da vip kod nas ima tako nekada... Zar se to da sredit i na ostale operatere? O.o
da, besplatno ti je ukoliko uzmes neki data paket.
sto se tice proxy, to nisam isprobavao i nebi se cudio da ne funkcionira..
a gdje nabaviti adrese? u DATA postavkama ostalih ("besplatnih") operatera, a to trebas traziti po forumima, jer ih nemres dobiti od operatera ako nemas mob sa njihovom karticom.
sto se tice softa, preporucio bi R1FA035, mozda i ima noviji, al ova verzija ima dobru patch i elf podrsku.
kako ga "nabaciti"? sa A2uploaderom. upute su u threadu o modingu 3150 platforme.
link za A2: http://www.4shared.com/file/JuORjem_...der_22_09.html
Pozdrav!
Prije par dana sam odnio HTC Desire u T-Centar na servis,te pošto nisu imali zamjenski uređaj,morao sam izvući stari k850i.
Tu nastaju problemi:
Mobitel se nikako ne želi upaliti.
Stavio sam ga na punjač 8h i nikakvog znaka nije bilo na ekranu.
Probao sam ga spojit na a2uploader,al ga ne želi prepoznat.Jedino ga prepozna ako stisnem 2 i 5 ,ali C ne želi nikako prihvatit.
Update preko SEUS-a također ništa,jer kad spojim sa tipkom C,on i dalje traži uređaj.
Ima li itko kakvo riješenje što bi mogao isprobat,jer mi se kvar čini softverske prirode?
Zahvaljujem na odgovorima.
Nije bila potrebna nova tema...
Pa probaj reinstalirati softver tako da ga spojis sa 2+5 na a2uploader.
Kupio sam polovan k-850 prije par mjeseci i desavalo se s vremena na vrijeme da ga ne mgu upaliti. Pri pokusaju paljenja samo zavibrira i tako nastavi vibrirati u intervalima od par sekundi. Smiri se tek nakon vadjenja baterije. U poslednje vrijeme mu se to sve cesce desavalo pa sam ga odnio u servis, gdje mu je ubacen novi softver, ali je problem ostao. Da li se to nekom desavalo i ima li lijeka? Pozz
Taj k850 nažalost ima jako problema sa softverom. Meni se isto znao više ne paliti pa ubacili novi isti update...neko vrijeme uredno radio pa se opet počeo stalno gasiti i više ne palit na kraju. Frend mi imao drugu verziju softa na svom i isto mu se ugasio i nikad palio pa opet iznova soft za refresh! Ali lijeka slabo ima.
Nažalost je taj model zapostavljen a do prije 4 godine startnih 4000 kn bio što se još neki oporavljaju i tu SE nema opravdanja da nisu stabilan softver ponudili. Meni je drag mobitel bio ali sam ga na kraju za sitniš prodao ali se ni taj koji ga kupio garant nije razveselio...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
pa acceleration meter nije dodatni program wtf??? pa ima več u sebi ugrađen žiroskop koji mjeri nagib, kad ga okreneš portrait onda je portrait a kad landscape onda je landscape, probaj upgradeat zadnji firmware ako ga nemaš meni se puno manje gasi ali mi je mjenjana matična možda zbog toga
Bookmarks