Malo pitanje: Kod k850 nema nikakve tipke odredjene za muziku. Postoji li precice za muziku bez ulazenja u meni te u media program?
Malo pitanje: Kod k850 nema nikakve tipke odredjene za muziku. Postoji li precice za muziku bez ulazenja u meni te u media program?
Zadnji uredio inspiron9400 : 04-07-2008 u 15:29
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
ja bi tebe banao da mogu
koristi prečice,šorkats
ispravio
![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
K850 nije Walkman telefon, pa kao takav nema odvojenu tipku za glazbu.
Prijasnji modeli iz K serije (K750, K800, K810) su imali sa strane tipku PLAY/PAUSE, ali K850 koliko znam ni to nema.
Jedino sto ces eventualno negdje u buducnosti mozda moci napraviti (kad bude moguce patchati A2/DB3150 i kad se neki popularni patchevi portaju na K850) je da "prenamijenis" desni softkey u standby-ju da vodi na Media player.
EDIT: ovo pitanje stvarno nije bilo vrijedno nove teme, buduci da vec postoji tema o K850, pa sam spojio dvije teme.
Zadnji uredio ravilov : 04-07-2008 u 17:00
Pitanje: koje bi bile najbolje slusalice za k850?
kiss the forumas
Pitanje - kupio sam MBS-100 zvučnik, kako na K850i smanjujem ton na zvučniku?
Pa valjda tipkama sa strane za glasnocu...
Ako ne tako, onda vjerojatno nikako.
jel moguće da murija pronađe ukradeni k850i,nekaj sam čul da mogu pomoću nekog koda nać,da to ima na novim mobovima
Ovo pitanje bas i ne spada u SE podforum.
Pogledaj ove teme:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11757
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13230
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6464
(Inace si teme mogao i sam naci jednostavnim pretrazivanjem, kao i ja.)
gdje se moze kupiti crystal case za k850i ?
@ lovro mogu naci ako im se da, ali mogu tak da...
@axdee koji ce ti to k.. pa to jos vise zasere mob i skupja se prasina u njemu i izgleda ogromno a ak ti bas treba imas u zgb neznam tocno koja trg
For the hoven lands...
IMHO, nebitno je imas li taj case ili ne.
S jedne strane, kuciste je kombinacija gumirane plastike, metala i kvarcnog stakla, ako imalo pazis ne bi se trebalo tako lako izgrebati.
S druge strane, istina je sto Xulos kaze, case je dvosjekli mac, stiti od vanjskih ogrebotina i prasine, no ono sto se zavuce izmedju mobitela i casea zato djeluje visestruko lose, i najmanje zrnce moze izgrebati mobitel.
Sve u svemu, osobno ne bih uzeo taj case, ali to je naravno stvar osobnog izbora.
Ionako je ovo sve malo off-topic (vec vidim kako ce sad tu krenuti rasprava o crystal case), pa ajmo se vratiti na sami K850.
Kuciste mobitela.
Oprosti, ali ne zvuci li ovo malo razmazeno?
"Mogu li ocekivati da ce netko sve istraziti i zatim mi sve servirati gotovo?"
Zapravo ne, ne mozes to ocekivati, ali ce se to svejedno desiti, kao i svaki put dosad. Cim se pojavi neka nova mogucnost, nadje se uvijek i dobra dusa koja objasni kako je dobiti. Stoga nema potrebe za ovakvim upitima/"zahtjevima". Kao sto ti je geco rekao, da si malo prelistao postojece teme skuzio bi to i sam.
BTW za komentiranje rada moderatora postoji poseban podforum, izvan tog podforuma su takvi komentari strogo zabranjeni. Smatraj ovo javnim upozorenjem (FYI, inace za to ide kazna, buduci da je to jasno navedeno u pravilima foruma).
Može savjet, trebao bih uzeti karticu za k850, čuo sam da podržava do 4gb ali da bi trebao raditi i s 8gb. Nekako mi se čini da je 8bg neisplativo uzeti kod nas pa bih uzeo 4gb, ali koji tip da uzmem, ima li veličina/tip kartice veze s mogućim usporavanjem mobitela kako se isti bude punio? Hvala puno
p.s. jasno, ako mislite da je 8gb bolje samo recite, nikad dosta kapaciteta![]()
Imam problem sa punjenjem baterije. Dok mi se mob puni vidi se na baterijici da se jos puni ali kad odem na stanje mobitela pise 100%. Cim skinem mobitel mobitel padne na 90%. Pomoc!!!
kiss the forumas
Pa tako je na svakom mobitelu skoro.
Staviš ga na punjenje 5 minuta i skineš ga- i piše ti da je pun, a nakon 5 minuta se opet isprazni.
Samo ga ti ostavi da se puni kolko treba i sve će biti ok![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, te brojke nisu baš najpreciznijeNajbolje ti je ostavit mob da ti se puni sat i pol - dva i ne zamaraš se uopće koliko mu piše da je napunjen
![]()
Ok. Hvala. Vratio sam ga na punjenje i napunio mi se na 100 %.
kiss the forumas
Gdje si nabavio foliju za ekran?
w610 modded totally.....
oaj mob je snizen u intelkomu...
cijena 2629kn...
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=3
----------Sony Ericsson----------
kako volim kad mi moderatori brisu postove
probacu jos jednom... mozda malo glupo pitanje, ali jel mogu ocekivati u skoroj buducnosti razne tutorijale za stavljanje modanih softvera za k850 kao sto ima za k750 i k800? stvarno bih volio da dodje i tjesim se da hoce, jer k850 je "tek" 10ak mjeseci na trzistu a ak se ne varam u tom roku nisu dosli softveri ni za k750 i k800 nakon njihova pojavljivanja na trzistu... ili se mozda kod k850 nemoze bas puno modati?
@trpi , ja mislim da ce se moci moddati...samo kad ga xs++ bude potpuno podrzavao... neznam kada ce to biti,a tutorijala ce sigurno biti i previse
Bookmarks