Aha... Sorry, nisam gledao.![]()
Aha... Sorry, nisam gledao.![]()
da si pročitao pažljivio vidio bi da postoji i tema za raspravu
HC4L
Pozz,
Dali mi moze netko reci da li su xperie kupljene u T-mobile-u zakljucane na, i da li su brandirane(software, naljepnice,...)
Hvala
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
evo od 9 ujutro radi xperia sa baterijom 10/10 koristena kao mp3 player na slusalice 4 sata uz 10min igranja karata i 15min navigacije evo do sad ostalo 3/10 baterije, sad neznam jel to zadovoljavajuce jer mi se cini da media player dosta trosi
Evo meni baterija trajala 4 dana. Sigurno je da playeri trose vise od uobicjenih aplikacija.
Evo moja je izdrzala dan i pol torture (wlan, garmin, muzika..) s tim da je mob preko noci bio ugasen. Valjda ce kroz par dana biti bolje. Kada slušate muziku, kako ste složili playlistu? Neznam kako pokrenuti više od jedne pjesme, jel to problem u defaultnom playeru na mobu?
jel moguce da nakon 6h slusanja muzike na slusalice, baterija je pri kraju ??
I nije bas........ja sam na nedavnom putovanju slusao oko negdi 4-5h i batt mi je bila negdi na pola...... s tim da sam jos tu i tamo pricao i koristio garmina (cca 20min)
Ja bateriju punim svake druge večeri, ponekad i svake ali ne iz raloga što je crkla već što znam da bi mi sutradan do večeri bila gotova. Moram priznat da sam očekivao malo više od baterije, no kad sve zbrojim i oduzmem ovo je stvarno dobra baterija.
Bez problema izdrži oko 3h razgovora dnevno, 20-ak smsova, vuru neta i eventualno pol vure raznih aktivnosti okolo. S ovakvom uporabom potrošim oko 50% baterije u danu
Mi može netko iskreno reći kakva je kvaliteta izrade ove zvijeri? Prvenstveno mislim na klizni mehanizam; da li se klima kao kod Nokije, ili je čvrst kao u Samsunga?
Što se tiče kliznog mehanizna. Lagano se klima ili bolje rečeno šeta gore-dolje. Kada je mob zatvoren i stisneš na ekran ili kućište osjeti se da ode dolje. Kada je slide otvoren, gornji dio (dio sa ekranom) se pomiče gore-dolje. Ali ni u jednom položaju slider se ne pomiče lijevo-desno. Mislim da je to posljedica tilt otvaranja i da je nemoguće napraviti čvrst slide jer bi onda došlo do grebanja materijala. Ali mislim da je tako od prvog dana i da se nije olabavio.
Hvala.
Ma moram do trgovine neka da ja to uhvatim u ruke i vidim.
U velikoj sam dilemi između ovog SE-a i Samsunga i8510. Jednostavno ne znam, nisam pametan; a moram to riješiti sad prvi dan kad dođe plaća
Kakva je situacija sa aplikacijama? Ima toga besplatnog? Word, Excel, općenito Office i PDF? Radi to sve bez greške, ili treba nešto komplicirano instaliravati gore?
Sta se tice samih aplikacija ima ih na tone........tako da nije nikakav problem ih instalirat a ovo sta si nabroja dobijes sa windowsima unutra.
Ista mi je situa cija kao u RIDDICK-a gore navedena, nakon par mjeseci nije mi se nita dodatno rasklimalo
Pitanje sta ti oces, ako te zanima vise neki poslovni mob za net, mail a moze i sve ostalo onda je x1 pravi izbor. Na qwery kad se malo naviknes pises brzinom munje sto nije slucaj kod ''obicne'' - ono svaka tipka 3 slova ali i to ima svojih nedostataka kad npr pises u voznji jer ti trebaju 2 ruke ali opet onda i imas aplikacija koje ti omogucavaju pisat po ekranu...
Sam odluci...prije sam uvijek imao dummy mobove ali sad kad sam prova win mobile i to sa tipkovnicom hardverskom sumnjam da cu u buduce mijenjat.
Framework riješen, ima novi problem
Kod slanja poruke javlja "Message cannot be sent" i tako stalnozasto?
Zadnji uredio Shile : 02-05-2009 u 10:41
Naletia sam na jedan prilicno glup problem.....
Ne mogu nikako primit mms iako su mi postavke dobro namistene (pricao vise puta sa teh podrskom iz t-mobile-a). Slat mogu a primit nikako ne iako sustav iz t-mobilea registrira da sam primio mms-ove.
Kad mi se posalje ekran mi se upali i nakon par sec ugasi a ne prikaze mi se nikakva poruka niti ikona na ekranu i u inboxu naravno nema nista...
Ako ko zna molio bi ga da mi pomogne naravno ako je upoznat sa ovim slucajem.......
EDIT:
Dajte ljudi......molia bi nek se jave oni koji su sa X1 na t-mobile mrezi dali imaju problema sa primanjem mms poruka....cisto onako informativno i dali ako radi/ne radi mms dali je aparat kupljen u t-mobile-a ili u slobodnoj prodaji????
Razlog ovog drugog pitanja je taj da sam naletia po stranim forumima na dosta istih problema i to prvenstveno sa t-mobile mrezom....koliko sam dalje cita - navodno se radi o nekoj nekompatibilnosti sa t-mobile mrezom koju oni navodno rijesavaju (mos mislit)- iako mi to nije bas jasno jer je ''podloga'' win mobile 6.1 pa bi po toj logici svi trebali imat problema sa win mobile 6.1..
Zadnji uredio ravilov : 03-05-2009 u 15:45
ja sam kupio u vipu i neam problema s mms-om
Znam da vip nema problema sa mms-om, koliko sam cua imaju samo sa t-mobile-om.......sada me zanima dali svi ili samo neki???????
Sam covik iz tehnicke podrske iz t-mobilea je reka da su imali vec takvih slucajeva te da su poslali upit SE-u medjutim nisu im odgovorili....tako da sam ja osobno napisa mail SE-u....
Evo ja imam t-mobile i primam mms-ove bez problema. Samo sam stavio karticu u mob kad sam ga kupio i to je to. Nisam nista drugo radio.
Jel zna netko gdje idem za konfiguraciju push maila?
jel zna netko kako kada slusam muziku u WMP-u da mi se ugasi ekran skroz, meni ostane onak skroz na najmanje osvjetljenje i tako uvijek stoji, a to bateriju trosi vise
Čitajući par stranica topica, stvarno sam dosta problema rješio s xperiom. Ali me jedan muči i dalje.
Zašto mi uvijek u imeniku (kontaktima) imena posloži da su prezimena naprijed;
primjer:
Ivano Balić (na kartici i na svim drugim mobitelima)
Balić;Ivano/1 (na xperiji)
Btw. sve kontakte sam pokušao prebacit sa k800 preko bluetooth-a ali mi UVIJEK skine ccs 150 kb i javlja grešku (Faild to save. Received data may be incomplete.). Ufff
Sve sam isprobao ali to nemogu riješiti.
Pozdrav svima
Zadnji uredio Puksy : 08-05-2009 u 22:27
Bookmarks