Moze li se na x1 stavit neka slika za pozadinu a da bude u nekom 2 panelu, za sada mogu samo promijeniti u today panelu (oni prvi panel s kojim se pali uredjaj)??
Moze li se na x1 stavit neka slika za pozadinu a da bude u nekom 2 panelu, za sada mogu samo promijeniti u today panelu (oni prvi panel s kojim se pali uredjaj)??
Ljudi, kako vama funkcionira preslusavanje glazbe?
Naime, prebacio sam pet, šest albuma na mem. katicu; sve pjesme na kompu s točno upisanim imenima i izvođačima, sve to lijepo prokaže Windows Media Player.
Ali na X1 nikako ne mogu pustiti da mi npr. odsvira cijeli album pjesmu za pjesmu. Onaj panel s glazbom sve svrstava u Unknown, a Library u koji ulazim iz WMP na X1 je full čudan. Ne znam kako postaviti My Playlist niti kako postici da ne moram nakon što pjesma završi kliknuti za početak slijedeće.![]()
Hvala majstori, svaka Vam čast, skinuo sam i instalirao SPB Wireless Monitor, jako lijepa aplikacija, samo ne mogu dobiti na svakom panelu da mi stoji na "desktopu" taj mali SPB "widget", ako se to tako kaže, iako Start/Settings/Today/Items zakačim da mi je SPB na Today screen, ali jednostavno ga nema!
On mi je aktivan samo u jednom panelu na Today screenu, a u drugima ne!
Još sam u samoj aplikaciji označio da mi samo Broadband promet pokazuje, a ne Wifi, USB, i MMS, tako da widget bude što sitniji da ne zauzima puno "blokova" na ekranu!
E, stalno problemi!
Dali itko zna ima li kakve dobre zaštite za ekran jer ako nastavim ovim tempom izlizat cu ga vrlo brzo? Crte se već vide pogotovo gore u čošku gdje je najviše stiskano.![]()
Imas kupit zastitne folije za x1, ja imam na svome
A ima i one univerzalne sto se izrezu na potrebnu velicinu.
Imas za kupit u dosta informatickih ducana.
Meni je prijatelj narucia preko e-bay-a, dobia sam 6 folija za ukupno 25kn tako da mislim da je ok cijena.....pa pogledaj....
A sta se tice same kvalitete nije da utjece bas nesto, skoro pa neprimjetno.....sad naravno vjerojatno to ovisi i o samoj debljini folije jer sto je deblja to ces vise morat kopat po ekranu.
Preporucia bi svakome da to stavi na bilo koji mob jer stvarno uz minimalni ulog zastiti se ekran. Ja osobno uvijek pazim na stvari pa se opet zna zaletit koji friz na ekranu, ovako lipo maknete foliju , stavite novu i ko novo...
Jel se jos nekome dogadja, da po krajnjim rubovima ekrana, npr. za pritisnuti OK sa stylusom treba 3x jace pritisnuti? Ili dolje kad koristis backspace...
meni nije (za sada)
pa zar nitko od vas nije stavio custom rom??
ja trenutno koristim Touch-IT 5.05 RC2 i Xperia leti
više o samom romu pročitajte ovdje
Hm...
O.K., vidio sam link i downloadao s rapidsharea. Prije nego instaliram -
- što si točno dobio s ovim, osim da je X! "poletio"
- ima li kakve opasnosti da se X1 zaj...
- ima li to veze s mojim pitanjem ili onima ispred?
pa dobio si to da je maknuto sve što ne valja a stavljeno
sve što treba i naravno poboljšano i optimizirano
obavezno pročitaj uputstva, teško da se može kaj loše dogoditi ali naravno
trebaš se držati uputstva i uvijek treba biti oprezan jel nikad neznaš
a čuj sa tvojim pitanjem ne znam jel iskreno ne koristim baš music player
nije li loše instalirat novu verziju radia jel on je odgovaran za sve u samom mobu
a izašlo je već dosta novih verzija!
TouchFLO 3D ti je onda glavni panel,
http://www.htc.com/www/product/touch...uchflo-3d.html
samo da se zna postoji dosta custom romova stavite si koji želite
meni se ovaj sviđa i naravno zato sam ga i stavio![]()
jedno pitanje imam....dali je moguce staviti neku drugu melodiju za poruke koju sam skinuo s neta ili samo one koje su vec u mobu.....
jer pokusavao sam da zadrzim pritiskom na muziku i mogu je samo postaviti kao zvuk poziva
HELP
Dal netko zna da li se stvarno u Xperii nalazi ATI 3D chip nekakav, ili je to samo glupost iz SE
Stavi .wma ili .wav datoteku u windows folder.
U x1 se nalazi 3d akcelerator od qualcomma, isto kao u novim htc uredajima.
mozes i mp3
Imam problem dobio sam xperiu, al na njemackom softveru. Kako da je prebacim na engleski ako mogu dobiti upute.
![]()
Zadnji uredio Parawold : 13-04-2009 u 22:09
TREBA PITI UMJERENO JER KAD PIJES UMJERENO MOZES PITI KOLIKO HOCES
Bookmarks