Jezik se ne moze promjeniti bez promjene roma. Nemam x1, ne znam da li mozes staviti drugi sluzbeni rom bez da radis cid unlock.
Probaj skinuti engleski rom sa sluzbenih stranica
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...x1?lc=en&cc=us
Jezik se ne moze promjeniti bez promjene roma. Nemam x1, ne znam da li mozes staviti drugi sluzbeni rom bez da radis cid unlock.
Probaj skinuti engleski rom sa sluzbenih stranica
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...x1?lc=en&cc=us
TREBA PITI UMJERENO JER KAD PIJES UMJERENO MOZES PITI KOLIKO HOCES
Ponavljam, nemam x1, nisam isprobavao romove, ali znam da mozes naci originalne i cooked romove na xda-devu.
http://wiki.xda-developers.com/index...y_Shipped_Roms
start/settings/sound & notifications/notifications/ pod event skrolaj do new text messge pa biraj............
Mislim da ne mozes falit.......a ako oces koji drugi zvuk moras ga predhodno ubacit (vidi par postova povise) pa ce ti bit prikazan kad budes bira.
evo naletia sam na zanimljivi program koji bi te moga zanimat pa pogledaj....
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=47&t=42473
Kako znam kad je puna baterija kad mi je mob iskljucen a na punjacu, vidim da mi sa strane ledica pali se i gasi
Imam i ja jedno pitanje...
Kako sinhronizirati kontakte, odnosno rođendane iz kontakata da mi se pokazuju u calendaru automatski, odnosno na panelu?
naime, imao sam prije nekoliko Windows mobitela i sad sam uzeo Xperiu...mob mi je prek Active Synca povukao kontakte sa nekog starijeg moba koji je bio sinhroniziran, a samim time je povukao i rođendane i stavio ih u kalendar...sve nove kontakte (rođendane) koje upišem mi ne sinhronizira...
Unaprijed hvala!
Bom Chicka WahWah
nemam sad mobitel kod sebe, ali ima ta opcija...
napamet ne znam, ali ima opcija u mobitelu samo da staviš da se ne puni kad je ukopčan na komp...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Molio bih jos samo ako netko zna gdje iskljuciti da trazi 3G mrezu, i da ako je moguce kad neki program treba na net da me to pita prije nego se spoji, i da gdje se formatira kartica u mobu, di je ta opcija, i kako promijenit format videa npr u mp4 da ne snima u 3gp
Zadnji uredio matija1991 : 15-04-2009 u 17:31
Molim vas ako netko moze odgovorit na ovo.
Dali se Xperia sama spaja na net kao iPhone? Ili net radi samo kad korisnik to zeli? Ako je stalno ukljucen kako ga iskljuciti?
Procitao sam strane prije ali decidiran odgovor nemogu naci. Hvala.
Da li se spaja na net ovisi o programima koje imas instalirane. Npr neki prog. za vremensku prognozu se sami spajaju, dok pokrenes web browser itd..
Ostatak odgovora je na drugom mjestu.
www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62049
E hvala ti puno. Uzet cu ja neki paket prometa, ali ovo mi je sad dalo dosta dobar uvid.
Pozdrav,
zna li netko zašto mi se događa sljedeća stvar:
jako često mi Xperia počne ludovati na način da se, bilo na Today ekranu ili kad pokrenem Start izbornik ili kontakte, bilo što, počne velikom brzinom selektirati različiti dijelovi ili na ekranu ili različiti kontakti ili dijelovi Start izbornika.
Ono, kao da stalno klikam sylusom velikom brzinom različite stavke, a ja ne klikam ništa!?
To me dovodi do ludila, a tek sam digao novi friški ROM, instalirao SPB Monitor i SPB Backup, i Garmin.
da ti nije opticki joystick prljav?
Jel moguce namjestiti da se otvaranjem tipkovnice ne rotira zaslon automatski
I zato mi nece ni na IE niti na Operi pokrenut video na youtubu
Zadnji uredio matija1991 : 17-04-2009 u 01:44
Nije prljav optički joystick, čini mi se da znam šta je u pitanju, to mi se događalo dok god nisam isključio wireless na routeru, izgleda da u blizini snažnog routera s upaljenim wirelessom poludi!
Iako je na samoj Xperiji bilo isključeno da se kači na wireless izgleda mu jačina signala koji je tako blizu (metar, dva) ipak smeta!
S isključenim wirelessom na routeru mi se to nije ponovilo, a onako je non stop ludovao!
Pozdrav!
Dal je netko isprobao igre na Xperii za PocketPC, jer sve igre ne rade bas nesto za pohvalit, ove 3D, mislim to me cudi s obzirom da Xperia je trenutno sa vrlo jakim Hardverom
I znam da je procesor Qualcomm, ali jel moguce da nije niti jedan od ovih (ili ako je koji je)
ARMV4
ARM
MIPS
SH3
WCE420X86
X86
Zadnji uredio matija1991 : 18-04-2009 u 15:08
Nabavio sam igru i stvarno savrseno, bez problema bi mogli napravit gaming masinu od xperie jos bolje nego N-Gage, jedino nekad malo padnu FPS-i al nista strasno jer mislim da xperia ima softverski 3d accelerator al ne Hardwerski il mozda ima neznam..., al bas je super
I jel moze netko dat link di mogu skinuti voice control
Zadnji uredio matija1991 : 19-04-2009 u 14:48
meni youtube radi bez instaliravanja ičega...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks