Jel moze netko ako nije problem slikat svoj mob gledano odozdola i povecat skroz da se vidi detaljno cijeli donji kraj moba, ali mora biti crna xperia
EDIT: U redu netreba![]()
Zadnji uredio matija1991 : 17-04-2009 u 17:57
i preko jednog i preko drugog mi radi bez problema...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ljudi pozdrav, može opet mala pomoć?
Ima na službenim SE stranicama za Xperiu, u dijelu "Paneli" za download .cab file koji se zove nekako "SPB_mobile_shell.cab" otprilike, besplatan, i skinem ga ja na mobitel direktno, surfao preko VIP-ovog Mobile Broadband 512, i pokrenem taj .cab file i završi instalacija uspješno!
Ali ja sad nemam nikakav novi panel, a ni program, jednostavno nema toga nigdje!
Taj .cab file je i dalje u folderu "Personal" gdje sam ga i inicijalno spremio ali ne kužim sad šta se instaliralo kad ničega nema?
matija ti si genijalac!
Svaka ti čast, a ja sam valjda i lijen i glup, sve to valjda negdje piše ali tko bi to sve čitao, ovako reagiram kad mi se pojavi problem!
Hvala ti prijatelju!
Windows Mobile 6.1 Professional
HC4L
Prvo pozdrav svima!
Prije par dana sam kupio X1 u tele2, pa bih sada imao jedno pitanje kada sam se konacno susreo s uređajem, ovako:
1.Uz uređaj sam dobio instalacijski CD sa ActiveSyncom. Zanima me kako sada spojiti PC i mob? Pošto PC ne može pronaci ništa niti prepoznati.
Prvi puta se susrećem sa takvim uređajem, pa bi svaka pomoć dobro došla. Tnx!
Ja sam imao velikih problema, isto kao i ti, neće ga pronaći i neće! Sva sreća pa imam i kućni komp i notebook, jer kućni komp nikako nije htio.
Onda sam lijepo pokušao s notebookom i bilo je sve pet!
Mislio sam, na kućnom je stari XP, tri godine, pa naknadne instalacije SP 1, 2, 3, i tak...a na notebooku je noviji koji je odmah imao SP3.
Ali ne budi mi teško ja reinstaliram XP na kućnom računalu, isto stavim novi sa svime gore, SP3 (.NET Framework 3,5), ogroman posao, driveri, programi, ma muka živa...ali gle čuda-opet neće sinhronizacija sa Xperiom?!
Nemam racionalno objašnjenje!
Osobito jer mi je manji problem bio ActiveSync koliko Update software-a koji nije htio završiti posao pa mi je ostajala neupotrebljiva Xperia, dakle totalno neupotrebljiva, to je vrlo opasno!
Sva sreća pa imam i taj mali notebook koji je onda uvijek odradio posao kako treba i do kraja.
Ako imaš priliku probaj s drugim računalom!
Inače Xperia mi je fantastična, jako sam zadovoljan, jako brza i sasvim dovoljno pametna, isto su mi ljudi ovdje pomogli već sto puta.
Već sam je nekoliko puta formatirao cijelu, da je vratim na tvorničke postavke, i sad iz iskustva znam da ne treba pretjerivati s nekim malim instalacijama, ako želiš da ti sve radi brzo i korektno.
Ja sad imam gore:
1. SPB Wireless monitor (treba ti da ti prati promet ako imaš aktivnu podatkovnu tarifu, da znaš gdje si s prometom)
2. SPB Backup (ovo možda i ne treba ali napravio sam Backup čistog telefona s privatnim postavkama)
3. SPB Mobile Shell Panel (odličan odličan panel)
4. Garmin XT (zakon nad zakonima)
Sad me samo muči kako iz Xperie formatirati samo memory card i kako gledati You Tube jer to još ne kužim!?
Pozdrav!
Zadnji uredio 8oy5cout : 23-04-2009 u 10:24
Probati cu s nekim drugim kompom, tnx!
Baterija se u 6h ispraznila 50%, to mi malo prekratko izgleda? Vidio sam da nekima drži i više od 24h, a nije da sam puno koristio mob.
Bez obzira na sve komp bi ti je treba pripoznat kao mass storage (karticu od 4gb) bez ikakvih drivera a activesync koristis ako oces uskladet neke stvari a i neki programi traze da se instaliraju priko njega (znaci instalacija krene na kucnom pc pa se nastavlja/prebacuje na ppc-u).
Sta se baterije tice i meni je u pocetku trajala dosta krace nego sada (valjda dok se ne formira kako treba)..
Sada uz normalo koristenje (oko 1.5 h poziva dnevno, malo surfanja wlanom-15min dnevno, prckanja po njemu dosta (mislim na ono da na kavi uvik neko nesto gleda pa je nonstop upaljen ekran)) traje oko 2/2.5 dana s tim da ga gasim nocu.
Hm, a zasto ne pitas u tom tutorialu?![]()
Aha... Sorry, nisam gledao.![]()
da si pročitao pažljivio vidio bi da postoji i tema za raspravu
HC4L
Pozz,
Dali mi moze netko reci da li su xperie kupljene u T-mobile-u zakljucane na, i da li su brandirane(software, naljepnice,...)
Hvala
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
evo od 9 ujutro radi xperia sa baterijom 10/10 koristena kao mp3 player na slusalice 4 sata uz 10min igranja karata i 15min navigacije evo do sad ostalo 3/10 baterije, sad neznam jel to zadovoljavajuce jer mi se cini da media player dosta trosi
Evo meni baterija trajala 4 dana. Sigurno je da playeri trose vise od uobicjenih aplikacija.
Evo moja je izdrzala dan i pol torture (wlan, garmin, muzika..) s tim da je mob preko noci bio ugasen. Valjda ce kroz par dana biti bolje. Kada slušate muziku, kako ste složili playlistu? Neznam kako pokrenuti više od jedne pjesme, jel to problem u defaultnom playeru na mobu?
Bookmarks