Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Probati cu s nekim drugim kompom, tnx!
    Baterija se u 6h ispraznila 50%, to mi malo prekratko izgleda? Vidio sam da nekima drži i više od 24h, a nije da sam puno koristio mob.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Xperia Neo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shile Pregledaj post
    Probati cu s nekim drugim kompom, tnx!
    Baterija se u 6h ispraznila 50%, to mi malo prekratko izgleda? Vidio sam da nekima drži i više od 24h, a nije da sam puno koristio mob.
    Bez obzira na sve komp bi ti je treba pripoznat kao mass storage (karticu od 4gb) bez ikakvih drivera a activesync koristis ako oces uskladet neke stvari a i neki programi traze da se instaliraju priko njega (znaci instalacija krene na kucnom pc pa se nastavlja/prebacuje na ppc-u).

Sta se baterije tice i meni je u pocetku trajala dosta krace nego sada (valjda dok se ne formira kako treba)..
    Sada uz normalo koristenje (oko 1.5 h poziva dnevno, malo surfanja wlanom-15min dnevno, prckanja po njemu dosta (mislim na ono da na kavi uvik neko nesto gleda pa je nonstop upaljen ekran)) traje oko 2/2.5 dana s tim da ga gasim nocu.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, ovaj dio oko spajanja sa kompom je riješen, sada je drugi problem (u biti, nije ni problem, nego ja neznam). Znaci ovako:

Upustio sam se u instalaciju Garmina, išao po ovom tutorialu (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62188) i došao sam do dijela slijedeceg:

# dobiveni software unlock code označite i kopirajte u sw.unl datotaku (koju ste također skinuli u attachementu). Izaberite File – Save As i spremite na mem. karticu uređaja (Storage card) u Garmin File.
    # ili umijesto kopiranja software unlock code u sw.unl datoteku, možete ovako: skinite patch na svoj PC, spojite mobilni uređaj i PC tako da vam uređaj bude prepoznat kao mass storage (start->settings->connections->usb connection i odaberite My storage. Pritisnite ok) Na računalu vam se u My computer pojavio removable disk. Zapamtite pod kojim je slovom (particija). NIPOŠTO NE NASTAVLJAJTE DALJNJU RADNJU DOK SE U MY COMPUTER NE POJAVI KAO REMOVABLE DEVICE. (Ako vam to ne uspije, stavite mem. karticu u čitać mem. kartica i spojite sa PC pri čemu bi vam PC trebao karticu preboznati kao vanjski disk). Kada vam je mobitel/kartica prepoznat kao vanjski disk, pokrente na PC patch koji ste skinuli i sljedite upute, koji će umjesto vas odraditi posao, otključati Garmin (stvoriti će automatski sw. datoteku u Garmin Folderu mobitela). Zahvaljujem se članu FREAKed na ustupljenom materijalu.

E sad, kada otvorim taj patch i ukucam onaj key koji je program generirao, javlja mi "krivi broj parametara.." ? Šta radim krivo? Jel mi može netko malo bolje ovaj dio pojasniti? Ispričavam se ako je off ili zamaram, ali novi sam u svemu pa.. valjda imate razumjevanja

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shile Pregledaj post
    Evo meni je nakon prvog punjenja drzala 3 dana, nakn sta sam ga napunio 2. put sad ce kolko vidim izdrzat 4 dana. Koristim i net i razgovaram i slikam, radim sto trebam, nije da sad pazim pa ju stedim.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža