sta se tice bluetootha moga si procitat malo ranijih postova, nema dugo da je postavljeno isto pitanje........
sta se tice bluetootha moga si procitat malo ranijih postova, nema dugo da je postavljeno isto pitanje........
Meni se zna desiti, da kad postavim neku melodiju za pozive, sms...nakon par dana, samo od sebe se prebaci na neke desete melodije... Zasto?
Ako se ne varam to se i meni davno dešavalo, u početku, razlog neznam. Ali nakom hard reseta riješio problem, što predpostavljam da se OS nije pravilno "učitao/snimio".
problem mi nije bio na X1 nego na HTC-u, ali je sve to WM
dali postoji opcija koja bi omogucila da je cijeli menu veci, da se ne moram u 90% slucajeva koristiti olovcicom, vec da mogu sve raditi prstima, kao na iphoneu? pogotovo je iritantno kod poruka, dok dodjem do poruke, izgubim volju za pisanjem.
i dali postoji hrvatska verzija "izbornika" na mobu, tj windowsa?
Imal li tko problema s gasenjem telefona kad mu se izvuce tipkovnica,,,to mi se desava od kad sam uzeo mob.,nadam se da je samo softverski problem?
Da ti iskreno kazem dok sam imao taj mob(cca 4mj) nisam ga nikad pokusao izgasit dok mu je tipkovnia bila izcucena......
Ne znam zasto bi ti to uopce bilo potrebno????
Slusaj.... umisto da onda lipo preformuliras pitanje ili bar pokusas objasnit kad vec vidis da sam krivo svatia tvoje pitanje ti na ovaj nacin odgovaras....nije ti to bas u redu ali nema veze......
Ovako: tvoje se pitanje moglo svatit na dva nacina;
1. Mob te zaj...kad ga ides ugasit dok je tipkovnica izvucena (sto sam ja mislio)
2. Mob ti se gasi kad je tipkovnica izvucena.
Hm, ali ovi gumbi sa strane su ocigledno odrezani...
Da, gumbi programa sa strane su odrezani, ok u taskbaru je ispravno prikazan, dvije strelice dolje isto, mozda minimalno odrezano, ali manje nego gore. Tako da mi se cini da je do rezolucije programa. Cudno da su bocni gumbi gore neispravno prikazani, a strelice dolje ispravno? Ako se to dogada samo u tom programu rekao bi da je greska u njemu, ako se dogada u vise programa, onda stvarno ne znam.
O kojem se programima radi? I za koju rez su pisani?
Edit:
Dosao doma s posla pa da pojasnim na sto sam mislio (mozda totalno baz veze ali ipak)
Ako je aplikacija pisana za vga, mozda automatski "resajza", "povuce" sliku do donjeg ruba, a onda desnu stranu odreze jer je "visak".
Mozes probati s wvga fix-om natjerati uredaj da postane vga rezolucije, ako tako radi, znamo u cemu je problem, ako ni tako ne radi onda puske v kuruzu.
Linkaj aplikacuju, bas me zanima o cemu se radi.
Zadnji uredio ce3hel : 21-09-2009 u 16:28
Pozzz svima ovdje koji imaju x1
malo sam novi u windowzima na mobu pa me zanimaju neke stvari a znam da ću ih tu brzo nać od vas
ovak
složio sam mail no kad skinem poruku do kraja s attachom ona nestane
kako se to riješava ???
ala ekipi i iiiii bit će još pitanja
![]()
rom@nski
molim za pomoc..
1. cesto mi se dogodi da nemrem uc u poruke, niti preko ikone, niti preko start-message- jednostavno ne prepoznaje, nista, kao da nisam ni stitsnuo. kada ugasim mob i ponovno upalim, onda radi. tako nekoliko puta na dan. to mi se samo s porukama događa
2. kako da namjestim da me program pita dali se zalim spojiti putem gprs-a, a ne da se automatski spaja, jer pola dana potratim na gasenje toga.
3. ne mogu nikako u svim panelima nemjestiti tocno vrijeme.
hvala
Odgovor na sva tri pitanja....
UPDATE Softwera.... :-)
ja imam recimo zadnji softver i meni se jos uvijek desava to da ne mogu nikako uci u sms, nego tek kad napravim reset. Zatim neki novi broj koji me zvao, zelim ga spremiti u kontakte, otvori listu kontakata i pojavi se error sa onim send, don't send. Zatim...kod slanja sms, nakon "send" ode poruka, pojavi se obavijest da je poslana, sa dolje opcijom "dismiss". Ako taj dismiss ne stisnem u roku od sekunde, nego malo kasnije, mobitel se smrzne na 20ak sek. Otvaram tipkovnicu, zatvaram on i dalje ostane u portrait...jedino reagira tipka on/off da izgasim svijetlo. I onda se najednom probudi.. I da..kad me netko nazove, javim se, ali kao da mu treba par sek da se moze poceti pricati. Naravno, to se desava i nakon svjezeg reboota.
<offtopic>
Sto reci nego...
Znali ste kakvi su windowsi na kompu (losi i buggoviti), a ipak ste ih htjeli jos i na mobitelu? Eto vam sad.
</offtopic>
Probaj sa hard resetom možda se posloži na svoje, trebalo bi pogotovo ako imaš original SE-ov ROM. Ubiti imaš neki iz "kućne" radinosti ili? Ako je kućni onda je lako moguće i da je bugovit, tj. nedobro složen/smodan.
I ja sam imao slicnih problema sa svojom X1 dok nisam onako za probu napravio update softwera i to sa aplikacijom "UPDATE SERVICE" i ostao zaprepasten kak nakon toga sve dobro radi....postupak je jednostavan i za obicnog laika, carobnjak vas vodi i to na hrvatskom....slobodno probajte....
Update Service aplikacija: http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?lc=hr&cc=hr
imam xperiu i sad bi htio napraviti UPDATE Softwere...ali neznam za ovo "active sync", nemam cd za nju...a pretpostavljam da je taj programcic na cd-u...pa ako neko moze molim vas nek stavi to gore
hvala...
imaš ga na netu ActiveSync
moj je dosao sa servisa, gdje su kao napravili update softvera, iako je bio zadnji sa seus. Ma probat cu ga ponovo prefleshat, to zna popraviti stvar.
uštekam slušalice i aparat ih ne prepoznaje i ne radi.Kaj da radim? kupil sam ga sh,ima još važeću garanciju.da ga nosim u servis???
Drugi put prije otvaranja nove teme prvo procitaj pravila foruma, te koristi pretrazivanje.
Bookmarks