Dali tipka "backspace" moze sluziti kao back ( za povratak nazad u meni ili iz aplikacije )? ili to ide s onim programom koji ste spomenuli ?
Dali tipka "backspace" moze sluziti kao back ( za povratak nazad u meni ili iz aplikacije )? ili to ide s onim programom koji ste spomenuli ?
For the hoven lands...
Evo, sad sam probao i nemože.
Bemti , trebali su tipkovnicu napraviti s funkicjama bar pribliznim na kompu...
I jos nesto: dali se WI-FI pali samo preko onog xpanel izbornika kad imas ko na desktopu ikonu ili se jos moze kako? nasao sam kako se pali u communicationu ( ali neznam kako se gasi :S ) samo prek izbornika nadjem kako se pali i gasi?
For the hoven lands...
Možeš ga paliti/gasiti preko shortcuta na panelu, preko comm managera ili preko settings-connections. Ili stisneš ikone na vrhu ekrana (signal, zvuk, baterija...), ali to te opet vodi na comm manager.
da ali nasao sam ja kako se upali ima ikona wlan i imas turn on w lan plavim slovima.ali kako ga ugasit a da nije prek panela ?
For the hoven lands...
Ljudi moji, i da idem raditi neki detaljan review ne bih uspio jer baterija to ne bi izdržala. haha
Jučer navečer sam stavio na punjenje u 22 sata, punio se jutros do 9 sati i izdržao je do nekih 17.00. Ravno 8 sati rada, ni minutu više (ko da je u socijalizmu![]()
Definitivno ide na reklamaciju.
Bok svima evo i ja sam ponosni vlasnik XPERIE i zanima me jedna stvarcica.....
Skinuo sa melodiju s neta za zvono i sa programom za prebacivanje na mob sam je prebacio u MY ringtones, i sada kad idem na sound da namjestim tu melodiju za zvono u popisu je nema.....sto sam krivo napravio i kako trebam prebaciti melodiju i kako je postaviti za ton zvona ili poruke ...
PUNO HVALA
Dal netko moze stavit crnu pozadinu na ekran pa pogledat dore desni kut ekrana, dal mu je neka zlenkasta nijansa boje oblik trokuta, znaci da je drugacije nego na ostalim kutevima ekrana
EDIT: U redu je sad zamijenio sam uređaj
Zadnji uredio matija1991 : 15-04-2009 u 12:12
Znam da je ovo malo off topic, ali, zanima me za wi-fi na xperi-i. Ako odem na spajanje preko wi-fi i nađem wireless modem koji imam doma, odem na njega i konektam se na njega, da li onda surfanjem preko mobitela nabijem račun mobitela(T-mobile) ili račun za internet od internet providera(B-neta) na čiji se modem spojim. Hvala na odgovoru![]()
evo, mogu pohvalit mob da je baterija super izdrzala baterija:
punjena u četvrtak kasno navečer (skinuta s punjača oko ponoci)
do danas (1.3. ~21h) je korišteno:
WLAN možda pol sata
GPS (s upaljenim ekranom non-stop) oko 3 sata (a mozda i vise)
"prkljanje" po mobu ajmo rec sveukupno 3 sata
Kamera možda 15 slika, s tim da je 20ak minuta bila upaljena LEDica za osvjetlit nesto...
mob je bio na temperaturi oko nule (kazem jer se zna da kad je hladnije baterija slabije traje (a neznam jel to vrijedi za li-ion tj. li-polymer baterije)
baterija izdrzala 3 dana, oko 5 poruka, 2-3 poziva od ajmo rec minute
ako u tih 3 dana ubrojimo 3 sata GPS s upaljenim ekranom non-stop to je predobro za takav mob (citaj trosilo)
Eto moje iskustvo s baterijom.
Za kameru mogu rec da je dobra (vise nego solidna) za slikat vani. Unutra ili na tamnijem mjestu katastrofa. Gumb je preloš, da nema self-timer 2sec. sve bi slike bile mutne (sad ih je oko 30% mutnih od onih desetak...
Evo slika slikanih mobom: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=849279#post849279 (isključivo slike slikane vani i koje su dobro ispale, jer unutra slike isdadnu loše. nadam se da ću par slika slikat nutra pa stavim na forum).
Možda i mali review napišem o mobu.
Ovako, pošto su u popisu samo melodije koje su tvornički napravljene i nemože ih se (bez nekih aplikacija i prckanja po softveru) naci niti dodati na listu ništa.
Ideš ovako: Start - Programs - File Explorer - tu pronađes pjesmu na kartici ili gdje vec... - drži stylus na pjesmi malo duže - odaberi "Set as ringtone".
Napomena: kartica mi trenutno nije u mobu, pa neznam 100% ali sam isprobao na pjesmama koje se dobiju uz uredjaj (MP3).
Nadam se da sam pomogao.
Zadnji uredio ravilov : 02-03-2009 u 01:13
instalirao i radi baš kao i na videu![]()
molio bih link za windows voice,a meni se čini da je moj X1 barem duplo sporiji nego ovaj gore
Pozdrav,
jer postoji način da se stavi neki drugi defaultni panel,
tj kada se mob upali da se ne pojavljuje uvijek
"MS today" kao glavni panel.
Hvala.
skini sa http://www.cliffords.nu/ XperiaTweak v2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440035
Ima jos nekih zanimljivih tweakova koje mozes ukljuciti... poigraj se![]()
Evo uzea sam i ja x1, moze li se ikako namistit da kad se prikaze slika kontakta (koju sam predhodno postavia) bude veca (meni su sve neke male), ono da bude recimo pola ekrana?
Nekako sumnjam.
Bit ce vece kad te ti ljudi nazovu.![]()
Moze li se nekako namistit da kad dode poruka da je ne prikaze u popup-u, samo da se prikaze na ikonu (broj novih poruka) jer ovako svatko mze vidit poruku kad je mob na stolu....
EDIT:
Konvertira sam neka videa u programu video fab i kad prebacim na x1 video zapinje i to negledljivo, prova sam u mp4 i avi - ista stvar. U cemu grijesim ili mi vi preporucite neki drugi program, postavke sam namistia na 800kbs (cita sam na gsm areni da cak moze do 1400), frame rate na 25, nije mi jasno? Prova sam pokrenit oba filea u core playeru 1,3 i u wmp opet isto....
Zadnji uredio ravilov : 06-03-2009 u 20:06 Razlog: koristi gumb EDIT!
Što se tiče poruke, probaj sa xperia tweak2.0. Tamo imaš opciju da ne pokazuje poruku kao pop-up ili da ne uključuje ekran kada stigne poruka.
Ok hvala sad cu provat..
Sta se tice videa svaki put kad izadjem iz core playera u panelu mi se pojave cudni pixeli (u nekim malim djelovima kao da su boje pixela pomjesane)....pa moram svaki put prebacit u neki 2 panel pa se vratit te onda bude sve ok, ovo sve u vezi videa me lagano pocima zivcirat.........
P.s. moze li se stavit neki mp3 za zvuk sms-a...pomocu nekog programa?
Znam da Vas pilam ali ovo mi je 1 win mobile mob....
Zadnji uredio Sonic : 06-03-2009 u 20:38
Hum, pa ako se spojis na WLAN, trosis WLAN promet, a ne GPRS. Nije li to logicno?![]()
Pa je, ali sam pitao za svaki slučaj, da mi ne dođe račun od nekoliko tisuća...
Hmmm, otkad imam novi soft, desava mi se da nakon slanja poruke, se smrzne na oko pola minute, dakle nece nista. Ili recimo sve ostalo radi, ali ako zatvorim sms, vise ga ne mogu otvoriti tih 30ak sek... Desava se jos kome ili?
i meni se to znalo koji put dogodit,...nego ja imam drugaciji problem,...zadnjih par dana nemam signala, to jest prikaze mi da imam signala, al kad nekoga nazovem, tisina je koju minutu, i onda se cuje ton zauzeca, pa onda, nazovem slizbu za korisnike, i kaze mi *dobro dosli u xxx sluzbu za korisnike* i onda tisina 20-ak sek i ton zauzeca, pa ponovim to 2 puta, pa mi se treci put mob ugasi,..... pa posaljem kod za provjeru stanja na racunu, pa mi napise, faliure, ili, problem with network, ili nesto tipa toga, dao sam ga na popravak, i sad cekam,....problem je jedino sto sam ga kupio preko oglasnika...
Bookmarks