...za te novce kupiš USB stick sa 128 Mb memorije (naravno sa radiom) i još ti ostane za "muški" objed s frendovima...
![]()
Bluetooth™ Handsfree HBH-200 je jedinstveni handsfree uređaj sa zaslonom i funkcijama poziva. Za dolazne pozive, zaslon pokazuje tko vas zove. Zvono možete čuti u slušalici i sa samog telefona. HBH-200 se kači za odjeću, a može se nositi i obješen na ogrlici. Slušalica podržava Bluetooth™ profile Headset i Handsfree, a radi sa svim Sony Ericsson Bluetooth™ telefonima, kao i s većinom drugih Bluetooth™ telefona na tržištu.
![]()
Evo idealnog rješenja za one koji ne mogu bez radio prijemnika.
Cijena(Electromagic):1494,50kn
Molim komentare.
...za te novce kupiš USB stick sa 128 Mb memorije (naravno sa radiom) i još ti ostane za "muški" objed s frendovima...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Možda, ali taj ima i handsfree koji odmah kod poziva stišava radio, a mislim da podržava i glasovno biranje.
o čem ti briješ? nema ovaj BT radio!! Imo ga ja na testu!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moja greška. To sam pročitao za neki drugi sličan proizvod, pa nisam ni gledao. Ako je tako (a je tako) onda je to skupa igračka.
Bookmarks