Dal netko moze stavit crnu pozadinu na ekran pa pogledat dore desni kut ekrana, dal mu je neka zlenkasta nijansa boje oblik trokuta, znaci da je drugacije nego na ostalim kutevima ekrana
EDIT: U redu je sad zamijenio sam uređaj
Zadnji uredio matija1991 : 15-04-2009 u 12:12
TREBA PITI UMJERENO JER KAD PIJES UMJERENO MOZES PITI KOLIKO HOCES
Ponavljam, nemam x1, nisam isprobavao romove, ali znam da mozes naci originalne i cooked romove na xda-devu.
http://wiki.xda-developers.com/index...y_Shipped_Roms
evo naletia sam na zanimljivi program koji bi te moga zanimat pa pogledaj....
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=47&t=42473
Kako znam kad je puna baterija kad mi je mob iskljucen a na punjacu, vidim da mi sa strane ledica pali se i gasi
zna li netko kako namjestiti da se ne puni preko usba, ako je to moguce uopce
nemam sad mobitel kod sebe, ali ima ta opcija...
napamet ne znam, ali ima opcija u mobitelu samo da staviš da se ne puni kad je ukopčan na komp...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Molio bih jos samo ako netko zna gdje iskljuciti da trazi 3G mrezu, i da ako je moguce kad neki program treba na net da me to pita prije nego se spoji, i da gdje se formatira kartica u mobu, di je ta opcija, i kako promijenit format videa npr u mp4 da ne snima u 3gp
Zadnji uredio matija1991 : 15-04-2009 u 17:31
Jel moze netko pogledati koliko ima slobodne interne memorije, meni je samo 144mb slobodno nakon cijelog reseta moba, znaci master reseta
Bas glupost a pise 400mb, a mozda je to ukupno na kaj jos i winsi idu i sve, a daj pogledaj molim te samo koliko rama imas to pise pokraj ove interne memorije mislim, ja imam slobodno oko 130mb, a ukupno 200, a mob ima 256 kao, ne kuzim di se izgubilo tolko memorije
Molim vas ako netko moze odgovorit na ovo.
Dali se Xperia sama spaja na net kao iPhone? Ili net radi samo kad korisnik to zeli? Ako je stalno ukljucen kako ga iskljuciti?
Procitao sam strane prije ali decidiran odgovor nemogu naci. Hvala.
Da li se spaja na net ovisi o programima koje imas instalirane. Npr neki prog. za vremensku prognozu se sami spajaju, dok pokrenes web browser itd..
Ostatak odgovora je na drugom mjestu.
www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62049
E hvala ti puno. Uzet cu ja neki paket prometa, ali ovo mi je sad dalo dosta dobar uvid.
Pozdrav,
zna li netko zašto mi se događa sljedeća stvar:
jako često mi Xperia počne ludovati na način da se, bilo na Today ekranu ili kad pokrenem Start izbornik ili kontakte, bilo što, počne velikom brzinom selektirati različiti dijelovi ili na ekranu ili različiti kontakti ili dijelovi Start izbornika.
Ono, kao da stalno klikam sylusom velikom brzinom različite stavke, a ja ne klikam ništa!?
To me dovodi do ludila, a tek sam digao novi friški ROM, instalirao SPB Monitor i SPB Backup, i Garmin.
da ti nije opticki joystick prljav?
Jel moguce namjestiti da se otvaranjem tipkovnice ne rotira zaslon automatski
I zato mi nece ni na IE niti na Operi pokrenut video na youtubu
Zadnji uredio matija1991 : 17-04-2009 u 01:44
meni youtube radi bez instaliravanja ičega...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks