Meni je prijatelj narucia preko e-bay-a, dobia sam 6 folija za ukupno 25kn tako da mislim da je ok cijena.....pa pogledaj....
A sta se tice same kvalitete nije da utjece bas nesto, skoro pa neprimjetno.....sad naravno vjerojatno to ovisi i o samoj debljini folije jer sto je deblja to ces vise morat kopat po ekranu.
Preporucia bi svakome da to stavi na bilo koji mob jer stvarno uz minimalni ulog zastiti se ekran. Ja osobno uvijek pazim na stvari pa se opet zna zaletit koji friz na ekranu, ovako lipo maknete foliju , stavite novu i ko novo...
Jel se jos nekome dogadja, da po krajnjim rubovima ekrana, npr. za pritisnuti OK sa stylusom treba 3x jace pritisnuti? Ili dolje kad koristis backspace...
meni nije (za sada)
Ljudi, kako vama funkcionira preslusavanje glazbe?
Naime, prebacio sam pet, šest albuma na mem. katicu; sve pjesme na kompu s točno upisanim imenima i izvođačima, sve to lijepo prokaže Windows Media Player.
Ali na X1 nikako ne mogu pustiti da mi npr. odsvira cijeli album pjesmu za pjesmu. Onaj panel s glazbom sve svrstava u Unknown, a Library u koji ulazim iz WMP na X1 je full čudan. Ne znam kako postaviti My Playlist niti kako postici da ne moram nakon što pjesma završi kliknuti za početak slijedeće.![]()
pa zar nitko od vas nije stavio custom rom??
ja trenutno koristim Touch-IT 5.05 RC2 i Xperia leti
više o samom romu pročitajte ovdje
Hm...
O.K., vidio sam link i downloadao s rapidsharea. Prije nego instaliram -
- što si točno dobio s ovim, osim da je X! "poletio"
- ima li kakve opasnosti da se X1 zaj...
- ima li to veze s mojim pitanjem ili onima ispred?
pa dobio si to da je maknuto sve što ne valja a stavljeno
sve što treba i naravno poboljšano i optimizirano
obavezno pročitaj uputstva, teško da se može kaj loše dogoditi ali naravno
trebaš se držati uputstva i uvijek treba biti oprezan jel nikad neznaš
a čuj sa tvojim pitanjem ne znam jel iskreno ne koristim baš music player
nije li loše instalirat novu verziju radia jel on je odgovaran za sve u samom mobu
a izašlo je već dosta novih verzija!
TouchFLO 3D ti je onda glavni panel,
http://www.htc.com/www/product/touch...uchflo-3d.html
samo da se zna postoji dosta custom romova stavite si koji želite
meni se ovaj sviđa i naravno zato sam ga i stavio![]()
jedno pitanje imam....dali je moguce staviti neku drugu melodiju za poruke koju sam skinuo s neta ili samo one koje su vec u mobu.....
jer pokusavao sam da zadrzim pritiskom na muziku i mogu je samo postaviti kao zvuk poziva
HELP
Dal netko zna da li se stvarno u Xperii nalazi ATI 3D chip nekakav, ili je to samo glupost iz SE
Stavi .wma ili .wav datoteku u windows folder.
U x1 se nalazi 3d akcelerator od qualcomma, isto kao u novim htc uredajima.
mozes i mp3
Imam problem dobio sam xperiu, al na njemackom softveru. Kako da je prebacim na engleski ako mogu dobiti upute.
![]()
Zadnji uredio Parawold : 13-04-2009 u 22:09
TREBA PITI UMJERENO JER KAD PIJES UMJERENO MOZES PITI KOLIKO HOCES
Evo jedno pitanje ljudi... Vidim da vodite žustar razgovor o xperiji pa me zanima jedna stvar pošto je sutra kupujem... dobiju li se s njom slušalice, te jeli onaj utor na gornjoj strani uređaja utor za slušalice, ili moram kupovati bluetooth slušalice
start/settings/sound & notifications/notifications/ pod event skrolaj do new text messge pa biraj............
Mislim da ne mozes falit.......a ako oces koji drugi zvuk moras ga predhodno ubacit (vidi par postova povise) pa ce ti bit prikazan kad budes bira.
Imam i ja jedno pitanje...
Kako sinhronizirati kontakte, odnosno rođendane iz kontakata da mi se pokazuju u calendaru automatski, odnosno na panelu?
naime, imao sam prije nekoliko Windows mobitela i sad sam uzeo Xperiu...mob mi je prek Active Synca povukao kontakte sa nekog starijeg moba koji je bio sinhroniziran, a samim time je povukao i rođendane i stavio ih u kalendar...sve nove kontakte (rođendane) koje upišem mi ne sinhronizira...
Unaprijed hvala!
Bom Chicka WahWah
Jezik se ne moze promjeniti bez promjene roma. Nemam x1, ne znam da li mozes staviti drugi sluzbeni rom bez da radis cid unlock.
Probaj skinuti engleski rom sa sluzbenih stranica
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...x1?lc=en&cc=us
Bookmarks