evo, mogu pohvalit mob da je baterija super izdrzala baterija:
punjena u četvrtak kasno navečer (skinuta s punjača oko ponoci)
do danas (1.3. ~21h) je korišteno:
WLAN možda pol sata
GPS (s upaljenim ekranom non-stop) oko 3 sata (a mozda i vise)
"prkljanje" po mobu ajmo rec sveukupno 3 sata
Kamera možda 15 slika, s tim da je 20ak minuta bila upaljena LEDica za osvjetlit nesto...
mob je bio na temperaturi oko nule (kazem jer se zna da kad je hladnije baterija slabije traje (a neznam jel to vrijedi za li-ion tj. li-polymer baterije)
baterija izdrzala 3 dana, oko 5 poruka, 2-3 poziva od ajmo rec minute
ako u tih 3 dana ubrojimo 3 sata GPS s upaljenim ekranom non-stop to je predobro za takav mob (citaj trosilo)
Eto moje iskustvo s baterijom.
Za kameru mogu rec da je dobra (vise nego solidna) za slikat vani. Unutra ili na tamnijem mjestu katastrofa. Gumb je preloš, da nema self-timer 2sec. sve bi slike bile mutne (sad ih je oko 30% mutnih od onih desetak...
Evo slika slikanih mobom: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=849279#post849279 (isključivo slike slikane vani i koje su dobro ispale, jer unutra slike isdadnu loše. nadam se da ću par slika slikat nutra pa stavim na forum).
Možda i mali review napišem o mobu.
Ovako, pošto su u popisu samo melodije koje su tvornički napravljene i nemože ih se (bez nekih aplikacija i prckanja po softveru) naci niti dodati na listu ništa.
Ideš ovako: Start - Programs - File Explorer - tu pronađes pjesmu na kartici ili gdje vec... - drži stylus na pjesmi malo duže - odaberi "Set as ringtone".
Napomena: kartica mi trenutno nije u mobu, pa neznam 100% ali sam isprobao na pjesmama koje se dobiju uz uredjaj (MP3).
Nadam se da sam pomogao.

Odgovori uz citat

Bookmarks