Pa da, zato i "zvekece", jer nije aktivna. Valjda...
Ali ta leca bi se trebala pomicat samo kad se nesto fokusira valjda....a ne non stop.
Zadnji uredio Sonic : 08-02-2009 u 18:24
Pa da, zato i "zvekece", jer nije aktivna. Valjda...
Uglavnom, jel netko nasao neki konverter svacega u nesto podobno za gledati u x1? Optimalna rezolucija - bitrate, ali, gledajuci po forumima, svi nekako zanemaruju audio, a ja uglavnom kad je A/V u pitanju slusam preko BT stereo slusalica, dakle, 64...96...128 su mi ne prihvatljiviKoje reze koristiti ako recimo sripam spot sa DVD koji je 16:9, tj. 4:3? Core player je zasad pljuga kad ne podzava cpu iz xperie, a WMP je oduzet sto se tice kojekakvih formata, jel
![]()
To što zvekeće su spojevi tipkovnice i ekrana (slider).
mislim da ne postoji bolji
converter
Da li netko zna koju stranicu sa software-om za xperiu(programi i igrice) i sa free maps za gps??????
Probaj malo tu prokopati, Download linkovi za PocketPC ili se možda što nađe i na službenim stranicama SonyEricsson-a. A možeš se poslužiti i ovime Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije -NOVO
A što se tiče free GPS-a (mapa), jedino znam za Google Maps ili na onaj način...
Nadam se da ću postati sretni vlasnik X1.
Sad me zanimaju par stvari:
nikad nisam imao WM na mobu, kao ni PDA...
ugl:
Dal je lako Garmina puknut nutra (jel, govorimo o cracku i tim stvarima)
Ako nešto pođe po zlu (softverski, virusi (ako postoje), itd...) jel postoji Master Reset? Ako npr. hocu odstraniti sve aplikcije, i sve "prnje" od njih (govorimo o crackanim, garmin...) jel se to obrise s deinstaliranjem programa ili master resetom (pošto nisam poklonik crackanim stvarima, imam legalni XP, ali naravno da se gta IV i sl. nadje crackano na kompu)
Hvala!
Garmin radi ko vurica
Btw. postoji i laksi nacin nego sto je tamo objasnjeno. Karte uploadam putem Mapsource te kroz njegov wizard ih registriram (kako doci do broja postoji objasnjenje)I na kraju svega, oznacim zeljene karte i send to device... Govori Hr...precizan je, tocke interesa...ma ono..
Pjesak, auto, motor, bus...sve ima
neznam konkretno situaciju kako sa Xperiom, ali svi PDA WM uređaji imaju mogućnost hard reseta (master reset) pa tako predpostavljam da ima i X1. samo neznam kakav je postupak na dotičnom modelu.
naravno harde reset-om ti se briše SVE što si ikada instalirao na mobitel, dobivaš "čisti" uređaj kao kad si ga kupio.
sad si baš mislim (ako se ne varam) da hard reset možeš izvesti i na način: Start - Settings - TAB System - Clear Storage
HC4L
hvala, a jel znas jel postoje koje gamadi koje mogu unistiti WM6 ? Da se mob nemoze upaliti recimo itd... ?
iskreno meni se to još nije desilo. što se tiče virusa mislim da ih na svu sreču nema. Ostalo jedino što ti može bite je eventualno da skineš kakvu app. kojoj je to jedina namjere, odnosno kakav ROM kojem je to cilj, ali to je već neka druga priča.
što se tiče takvih stvari mislim da možeš biti miran. A ako što pođe po zlu napravi hard reset
Da li postoji više modela xperia-e?LOL!!! Jer na stranicama tele2 on ima 240x400 a na t-comu i drugim ima 800x480. Očito greška kod unosa podataka kod tele2, ali pošto su najjeftiniji možemo im oprostiti takvu malu "greškicu"...
Ma na živoj sam muci prodati ili ne N96 i kupiti Xperia X1.
Znate li koja je maksimalna veličina SD kartice koju prima?
I znate li neki link za kupnju legalnog dodatnog software-a, aplikacija i igara, za Xperiu?
Hvala i pozdrav!
@Meeslaw, greška 100%.
@8oy5cout, ako se dobije s njim 4 GB, pretpostavljam da barem do 32GB podržava. Imaš panela na SE-ovoj stranici.
Zanima me kad stavim sim u x1 i idem kopirat kontakte dali ce pripoznat automatski da spremi dva boroja pod istim imenom (npr pribacujem sa k800 i imam masu brojeva pod istim imenom) ili ce nadodat neke nastavke kao kod samsunga itd.....
evo ti jedan odličan site za kupnju svih takvih stvari legalno, uživaj. handango
Kako cu izravno kad onda u njemu nece bit sima nego ce bit u x1 pa k800 necu moc ni upalit a nemam drugog sima?
Kad sam pribaciva sa d750 na k800 pripozna je automatski po onim SE nastavcima......ali posto je ovo winmobile ne znam....
Zadnji uredio Sonic : 13-02-2009 u 11:59
Jedno pitanje uz album art...ne radi mi u WM playeru. Recimo u onom iz Windowsa XP radi. Dakle, slika je ubacena putem programa Mp3tag http://www.mp3tag.de/
Kada otvorim u mobu sa WMp nema je, kad je otvorim sa Core playerom radi, isto tako i preko Media panela, slike ima. Zasto onda glupi WMplayer je nece pokazati. Btw. slika je u mp3, nije kao zaseban file (po meni manje "smeca" u folderu gdje je glazba)nego je "embedded".
Primjeri:
primjer mp3:
http://rapidshare.com/files/19855369..._High.mp3.html
Btw. sto je ono pored ? u core playeru? Od X malo dolje ulijevo?
@tomios: Tu mu mozes dozvoliti (ako je crno) ili zabraniti (ako je sivo) da se povezuje na net...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bok!
Vjerojatni sam skorasnji ponosni vlasnik Xperije i razmijenio sam par mailova s korisnickom sluzbom Sony Ericssona i danas dobio jedan mail koji mi se nije svidio. Na pitanje o GPS-u dobio sam odgovor:
"GPS navigacija u modelu X1 potrebuje aktivnu uslugu interneta, podaci se pribavljaju i ažuriraju preko takve veze. Ni preuzimanje karata ne omogućava off-line korištenje GPS navigacije."
Sad, iskreno se nadam da su oni mislili na onaj Wayfinder pa te molim da potvrdis da Garmin instaliran na karticu radi OFF LINE, bez koristenja interneta (citaj velikih troskova).
P.S. Ako sam dobro shvatio iz kraja tvoga posta, stavio si u X1 karticu od 8 GB. Sve dobro radi? Naime, famozna sluzba za korisnike garantira ispravan rad uz karticu od 4 GB, a za sve vece kaze da mogu probati, ali da oi nista ne garantiraju.
Oni su skoro 100% sigurno mislili na defaultni softver (WayFinder). To se ne odnosi na 3rd-party softver koji moze imati i offline mape.
Pošto je mobitel WM na njega se mogu instalirati dodatni softveri za navigaciju koji se ne trebaju spajati na net i rade off line. Njegov predinstalirani softver (Wayfinder) se treba spojiti na net da skine karte i to se onda plača, mislim promet koji skine. Meni na c905 Wayfinder i Google maps skinu oko 250 kb po karti što je jako skupo ako nemaš neki data tarifni model.
PREDATOR
Bookmarks