oprosti , samo jos nesto da pitam. dali bi pomoglo da uradim auto update softvera. preko nokiinih stranica.da podignem verziju. i dali cu tada ostati bez hrvatskog prevoda
hvala ipak.
Kako da pogledam na N95 8GB koliko sam sve ukupno sms poslao/primio dakle ne da vidim koliko imam trenutno sms na mobu nego sveukupno.
Hvala
imam nokiu n80 i ne radi svijetlo ekrana ,radi al ful slabo ,dali je ko upoznat s tim problemom.i na nokii n958g mi je rikno ekran sve je oslo u .k. neznam dal da to slazem il da se rijesim i uzmem n96
Mislim da je ta opcija u zapisniku pod (alatima). Tamo se može pregledati sav promet.
Da li netko zna za automatsko (programirano) uključivanje i isključivanje telefona. Neki program možda postoji?
Probao sam pomoću alarma, ali nakon alarma ga moram ipak ručno upaliti.
Preko noći gasim telefon radi uštede baterije a radi mi neke update programa u noćnom terminu.
Pozdrav
je li postoji mogucnost da nekako pribacin programe vec instalirane, sa masnovne na memoriju uređaja
Planiram si kupiti bluetooth slušalice za svoju njoku pošto sam si potrgao one orginalne, planiram uzeti ove motoroline http://www.propero.hr/Proizvod.aspx?...8-fd6d062cd05f Pa me zanima da li ču moči slušati radio sa njima ili ću ipak morati uzeti one orginalne žičane
Ja mislim da nećeš moć slušat radio, jer se antena za radio nalazi u slušalicama, a u specifikacijama ovih motorolinih nigdje se ne spominje prijamnik za radio signal.
To je moje mišljenje, možda je ipak moguće... Ček da vidiš šta će ovi iskusniji reć, ja sam isto još uvijek noob =)
Pitanje, čitao sam na gsm areni da Nokia N95 8Gb ne podržava 3rd party aplikacije što se tiče navigacije, već internal gps radi samo na nokia mapama, ako se želi 3rd party aplikacija da treba kupiti externi pgs modul, a vido sam da ljudi instaliraju garmin i ne znam, znači to nije točno što piše na gsm areni svjestan sam da oni ne pišu o crackiranim aplikacijama, već samo službeno, ali uglavnom 3rd party aplikacije što se tiče navigacije funkcioniraju?
i još jedna stvar me zanima kako ta navigacija funkcionira u stavrnosti u autu, jel to super dobro radi? jel te zbilja vodi turn by turn i glasovno (ako je instaliran garmin) i taj satellite lock da li je to problem i da li je puno bolja N96 po tom pitanju ili razlika i nije velika??
Podržava bez problema TomTom i Garmin.Pitanje, čitao sam na gsm areni da Nokia N95 8Gb ne podržava 3rd party aplikacije što se tiče navigacije, već internal gps radi samo na nokia mapama, ako se želi 3rd party aplikacija da treba kupiti externi pgs modul, a vido sam da ljudi instaliraju garmin i ne znam, znači to nije točno što piše na gsm areni svjestan sam da oni ne pišu o crackiranim aplikacijama, već samo službeno, ali uglavnom 3rd party aplikacije što se tiče navigacije funkcioniraju?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737
Oni ne pišu o crack-anim aplikacijama jer im to nije u interesu .
Ako se reklamira garmin program na njihovoj stranici logično je da će ga hvaliti jer imaju neki dio od zarade koja dođe prodajom garmin-a preko njihovih stranica.
Ja recimo umjereno koristim svoj mobitel (N95 8GB) i zadovoljan sam trajanjem baterije.
U pocetku dok sam ga vise koristio je bez problema znao izdrzati puna 24 h dok mi sada uz umjerenije koristenje izdrzi gotovo 48 h sto mi je potpuno prihvatljivo.
Bilo bi mi prihvatljivo i da je 24 h jer mi nije problem prije spavanja staviti da se puni...problem bi bio da ne izdrzi 24 h.
Ima li netko problema sa reprodukciom avi videa na N95 8GB i koji program je najbolje koristiti za to?
Zadnji uredio dule977 : 23-11-2008 u 01:16
Najbolji ti je core player. Malo pretrazi forum imas dosta o njemu, i link za dowload
Evo, i meni drži tjedan dana sa novim firmware-om!
Al na Motoroli E550.
Odnedavno sam ponosni vlasnik N95 8GB.
Moja iskustva:
Fon radi odlično. Kupljen, vjerojatno u UAE (kupio sam rabljeni), ja ga flešao sa europskim softverom.
Slide je ok, iako je prijašnji vlasnik ostavio tragove pokušaja poljetanja telefona. Jedino je accelerometar pomaknut za cca +2 stupna u smjeru y osi.
Baterija drži 2 dana uz to da stalno neko neš mrda po nejmu. (igre, programi, muzika, filmovi, klanje na kompu sa hrpom podataka, sprobavanje novih programa, brisanje... bla bla bla...)
Kamera je za čiste pederije. Nemam potrebe za iznad 3 MP.
GPS je za k***c i još nisam uspio dobit koordinate.
Punjač mi se čini prejaki. Napuni bateriju za cca sat i pol vremena što je loše za bateriju. (smanjuje se vjek trajanja)
A sad, KVEŠČNS:
Jel je ikako moguće maknuti meni ispod prečaca u stanju čekanja a da prečaci ostanu????
(pretraživanje interneta, kalendar i online djeljenje)
2b OR != 2b =?
moram priznati da sam skroz zadovoljan s mobitelom ali danas kada sam vidio nokiu n97 da mi je bilo zao sto sam pljunuo tu silnu paru za njega kad sam se trebao strpiti pol godine i dobio bih najnoviji model![]()
recite mi koko vam traje baterija sa novim fimewireom i koko je brzi (i dajte realne podatke)
i da li ko zna di bi mi netko moga u šibeniku stavit najnoviji fimewire i koko bi me koštalo
Zadnji uredio dolac88 : 03-12-2008 u 13:32
Ima li netko pretpostavku kad bi ovom mobitelu mogla pasti cijena?
Bacio sam oko na njega, a mogu ga uzeti tek kad bude ispod/ili 2000kn u T-Mobileu.
Kakav je ekran za citanje vecih kolicina teksta? Mogu li se knjige citati na njemu?
Nikad, duže od dva dana i jedne noći.
Zašto to ne napraviš sam? Pa treba ti samo PC suite koji je free, USB kabel i konekcija na web.
Copy-paste:
"This solution does not set active standby to default after phone restart like ROMPatcher
patch does!!
1 - turn off active standby
2 - copy from z:\resource AIPluginDefinition.rsc to c:\resoucre
3 - edit c:\resource\AIPluginDefinition.rsc via xplore to disable or enable plugins
3.1 - see below and check plugin uid you like to show or not show
3.2 - open AIPluginDefinition.rsc via xplore (select file and push 8)
3.3 - search uid via hex-search
3.4 - change first occurring uid to some other uid (for example change xxxxxx10 to
xxxxxx11 - easy to remember later to change it back - change then xxxxxx11 to xxxxxx10)
3.5 - save file
4 - activate active standby
here the list of available plugins:
(uid-????-??-??-????????)
05871f10-0200-01-00-00000000 - Shortcut
527d0020-0200-01-00-527d0020 - search
07871f10-0200-01-00-00000000 - organizer (e90 02000150 01100000)
09871f10-0200-01-00-09871f10 - todo
18871f10-0200-01-00-18871f10 - mplayer
0d871f10-0200-01-64-0d871f10 - aioperatorplugin (e90 sim service)
d61c2810-0200-01-00-d61c2810 - wlan
7fa70020-0200-01-00-00000000 - share
898a2010-0200-01-00-898a2010 - radio
c7090020-0200-01-00-c7090020 - printintent ???
One can change order of plugins. The order is defined in the order they appear in rsc
file."
Ja sam to rjesio Handy shell-om i super sam zadovoljan.
Zadnji uredio Ico : 05-12-2008 u 00:35
Zašto to ne napraviš sam? Pa treba ti samo PC suite koji je free, USB kabel i konekcija na web.
zato sta neman vrimena, ni iskustva (nebi zelia da jos sjeben mob.)
a koko se dobije na brzini mobitela
znači baterija isto traje
Vidi, nema šta sje.. ukoliko imaš stabilnu konekciju i i stabilnu struju (da ne puca veza ili nestaje struja). Samo se spojiš sa PC suite i on sve odradi sam. A što se tiče brzine ja ne vidim nikakav napredak niti dužine trajanja baterije.
Jedino na što treba paziti da ti ne updata na V31 jer je taj novi update otporan na hack, a to nije dobro za nas :-)
Bookmarks