Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 40 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 551 do 575 od 991
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    iPhone √16
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????
    i jos me jedna stvar izluduje na ovom mobitelu, a to je kad se iden prikopcati na komp i nikako mi nece, kaze da koristi neki 2. program koristi masovnu memoriju i ja drzin tipku za ic na meni i pogasin sve programe i opet nece i nece.......

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.755, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dolac88 Pregledaj post
    . . .
    i jos me jedna stvar izluduje na ovom mobitelu, a to je kad se iden prikopcati na komp i nikako mi nece, kaze da koristi neki 2. program koristi masovnu memoriju i ja drzin tipku za ic na meni i pogasin sve programe i opet nece i nece.......
    Ovom pitanju se i ja priključujem!!

Doduše, ja pretpostavljam da je kod mene problem u Handy Shellu i Taskmanu koji su mi instalirani na tzv. masovnoj memoriji (umjesto na memoriji telefona) pa kad i sve "normalne" programe pogasim, taj Taskman uvijek ostaje, a on je zapravo taj koji "koristi" masovnu memoriju.. a njega valjda ni ne mogu isključit osim da ga potpuno obrišem, jer svakim dužim pritiskom na tipku glavnog izbornika poziva se Taskman i on valjda uvijek radi u pozadini..
    Baš ću sad to sve pokušat obrisat pa ponovno instalirat na memoriju telefona da vidim da li će bit razlike..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HD2
    Operater
    VIPnet
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da li se kome desilo da primi poruku i da nakon toga stalno vibrira??????????????????
    meni, jedno 4,5 puta u 4 mj od kad ga imam..par puta sam ga morao ugasiti jer se nisam snašao a sad samo nazovem neki broj i prestane vibrirati

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koju prezentaciju? snimljenu telefonom ili ubačenu? Ako je snimak telefonom onda je telefon automatski prepoznaje u galeriji, ako je nešto ubačeno onda je upitan format pa tako i program kojim ćeš to gledati.

Nikad ovo nisam doživio, imam sve popaljeno i ne gledam uopće šta je pokrenuto, kod mene je instaliran stari PC suite a ne onaj što dođe sa telefonom (iako ni s njim nemam problema jer njega korisitm u firmi) i kad spojim USB obavezno pita koji mod i samo kažem PC Suite i sve radi bez problema.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao azec Pregledaj post
    . . .
    kod mene je instaliran stari PC suite a ne onaj što dođe sa telefonom (iako ni s njim nemam problema jer njega korisitm u firmi) i kad spojim USB obavezno pita koji mod i samo kažem PC Suite i sve radi bez problema.
    Ma nije ni kod mene problem kad mu ja kažem da se spoji na "PC Suite" mod, ali ako sam na nekom kompjuteru koji nema PC Suite instaliran ili ga ne može instalirat, onda ga moram stavit pod onaj mod "Prijenos podataka", a tad dolazi do navedenog problema (na Mac recimo ne možeš stavit PC Suite, postoji neka zamjena za to, ali ne i originalni PC Suite, tako da u tom slučaju moram koristit taj drugi način spajanja)

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drzi tipku za izbornik i kad ti se otvori task manager pogledaj kaj je sve ukljuceno.
    iskljuci sve kaj je instalirano na masovnoj memoriji i probaj ponovo.

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy Nexus
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.372
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.372, Nivo: 15
    Bodovi: 4.372, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ramone Pregledaj post
    Ma nije ni kod mene problem kad mu ja kažem da se spoji na "PC Suite" mod, ali ako sam na nekom kompjuteru koji nema PC Suite instaliran ili ga ne može instalirat, onda ga moram stavit pod onaj mod "Prijenos podataka", a tad dolazi do navedenog problema (na Mac recimo ne možeš stavit PC Suite, postoji neka zamjena za to, ali ne i originalni PC Suite, tako da u tom slučaju moram koristit taj drugi način spajanja)
    E, da u tom slučaju i meni pravi nekad problem i što kaže mario, pogledam šta je sve uključeno i kad to pogasim ide. Nešto što ti je povezano sa mass mem. a što to trebaš proučiti ili na ovaj način što kaže mario ili da odeš u aplikacije i vidiš gdje ti je upaljena ona točkica na ikoni pa po tome naći šta je pokrenuto a da se ne vidi u tasku.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    N95 8GB X2
    Operater
    T-mobile, orange(ch)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rabbit Pregledaj post
    E, da u tom slučaju i meni pravi nekad problem i što kaže mario, pogledam šta je sve uključeno i kad to pogasim ide. Nešto što ti je povezano sa mass mem. a što to trebaš proučiti ili na ovaj način što kaže mario ili da odeš u aplikacije i vidiš gdje ti je upaljena ona točkica na ikoni pa po tome naći šta je pokrenuto a da se ne vidi u tasku.
    Ugasi pa upali mob i problem rješen.... Jednostavnije nego se j... sa zatvaranjem programa pri čemu obavezno zaštopa na par sekundi mob

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    iPhone 7 Plus [32GB]
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    6.755
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbasic2 Pregledaj post
    Ugasi pa upali mob i problem rješen.... Jednostavnije nego se j... sa zatvaranjem programa pri čemu obavezno zaštopa na par sekundi mob
    Ma gle, meni to ne rješava problem jer ja čim upalim mobitel - meni se pali Shell, odnosno Taskman (dakle, dok je god instaliran, Taskman je aktivan), a instaliran je na mas.memoriji - to je problem. Inače, riješio sam ja problem, maknuo sam s masovne memorije sve takve programe koje "ne možeš isključiti"

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd ti meni reci jel koristiš skyquickey? Mene je toliko počeo zaj..ti da sam uninstalirao prvo task manager pa onda i skyq. Kad počenm pisati brojeve ne bi li aktivirao skyq. on mi prvo prvi broj ne prihvati pa moram brisati sve brojeve pa iz početka, ajd to sam nekako pretrpio ali sad mi u zadnje vrijeme počeo da kad nađe broj koji sam tražio prvo ne može ostvariti poziv pa onda napravi samovoljno redial koji ja ne mogu spriječiti jer kad stisnem crvenu on obriše što je nakucao ali šiba dalje ono što nije, ne znam što se događa morat ću valjda napraviti reinstal fw-a?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.705, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedan problem danas sam stavio novu ver. softvera na svoju N95 8Gb i sve je proteklo u savršenom redu, osim što mi se sada događa kod paljenja da se stabilizira i onda od jednom ostane samo pozadina bez ikakvih mogučnosti odabira i počne nešto instalirati ja ga pustim da odinstalira ali javi slijedeču grešku http://img504.imageshack.us/my.php?i...1010017cj5.jpg odem u upravljanje programa i tamo piše da nisu instalirana neka 2 programa, naziv jednoga je 101f7159.sis a drugi je 200015b4.sis sve ostalo je instalirano. Na pojedinostima javi da su veliki prvi 1 Kb drugi 2 Kb i formata symbian OS, vrsta program. Sada bi molio Vašu pomoč jer ne znam što da radim da li da ih instaliram ili ne na kompjuteru nemam virusa po nod32 niti mi je javilo ikakvu grešku osim toga da to ne može instalirat a ubija me u pojam ova "greška" jer mi na staroj ver. softvera nije javljalo takvu grešku. Svaki savjet je dobrodošao.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.527, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto ovako opet imam problem napravio sam zadnji update na mobu i instalirao mi je v30.0.018 23-07-08 rm-320 (70.02) verziju softvera i sve to super ali nema mi hrv meni pa ako je entko voljan pomoci bio bi mu zahvalan jako jako

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Music-cro Pregledaj post
    Eto ovako opet imam problem napravio sam zadnji update na mobu i instalirao mi je v30.0.018 23-07-08 rm-320 (70.02) verziju softvera i sve to super ali nema mi hrv meni pa ako je entko voljan pomoci bio bi mu zahvalan jako jako
    Pošto sam jučer 2 puta stavljo novi soft evo od pomoču ovih uputa i kada skineš Nemesis Service Suite (imaš link na stranici) promjeni si product code http://thenokiablog.com/2007/11/19/h...anguage-packs/ Šifra za balkan je 0550379 poslije toga ponovo moraš instalirati soft. Detaljno objašnjenje sa slikama je ovdje http://www.mobilecastle.biz/mobiles/288753-post1.html

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li mi netko može reči da li mogu doma sam formatirati u potpunosti n95 8 Gb, reinstalirao sam ponovo soft ali stare postavke su ostale, pa bi sada htio napraviti hard format cijeloga mobitela ili je ipak bolje da ga odnesem u servis pa da oni to naprave.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao benxxs Pregledaj post
    Da li mi netko može reči da li mogu doma sam formatirati u potpunosti n95 8 Gb, reinstalirao sam ponovo soft ali stare postavke su ostale, pa bi sada htio napraviti hard format cijeloga mobitela ili je ipak bolje da ga odnesem u servis pa da oni to naprave.
    Evo iznad tvog posta ti je odgovor meni je pomogao i neizmjerno sam mu zahvalan.
    Dakle slijedi upute koje je kolega napisao i imat ceš novi softver na mobu i hrv meni sve ce ti izbrisat mob ce ti bit prazan ko da si ga tek kupio u ducanu.
    Sve postavke ceš morat opet namještat si i sređivat sve u svemu provjereno radi.
    Hvala kolegi još jednom

Jel mi netko može reci jel se može na Nokia N95 8GB negdje pogledat koiko je sms poslano,primljeno mms također?

I ako netko možda zna cemu služi PZR i kako to namjestiti?

Hvala
    Zadnji uredio Ico : 31-10-2008 u 19:58 Razlog: spojeni uzastopni postovi

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2006
    Bodovi
    7.705
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Music-cro Pregledaj post
    Evo iznad tvog posta ti je odgovor meni je pomogao i neizmjerno sam mu zahvalan.
    Dakle slijedi upute koje je kolega napisao i imat ceš novi softver na mobu i hrv meni sve ce ti izbrisat mob ce ti bit prazan ko da si ga tek kupio u ducanu.
    Sve postavke ceš morat opet namještat si i sređivat sve u svemu provjereno radi.
    Hvala kolegi još jednom
    Ma to sam ja stavio taj post i sve sam po njemu to napravio ali jbg soft. se instalira ali neke stavri ostanu na hardu od moba, i sada bi htio ga upotpunosti formatirat.

31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao benxxs Pregledaj post
    Ma to sam ja stavio taj post i sve sam po njemu to napravio ali jbg soft. se instalira ali neke stavri ostanu na hardu od moba, i sada bi htio ga upotpunosti formatirat.
    Jesi probao sa hard resetom?
    I meni su nakon reinstala ostale neke aplikacije a mislio sam da će ih sve pobrisati, razmišljao sam napraviti hard reset no malo mi je vrijeme na knap, moram u Nedjelju na put pa mi se ne istalira sve opet u par dana. Ajd javi ako si uspio da se prihvatim toga kad se vratim.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia n958g ,n80
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok e zna li ko kolko dodje novi ekran za n958g gubi mi kontakt i prekida.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.555, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pomoc

imam nokiu n95 8gb. i nikako nemogu da pronadjem opciju gdje da aktiviram da mi se okrene slika na displaju ako okrenem mob. pa pitam nekoga tko zna i hoce pooci dali to ovaj mob uopce ima. tvornicki u sebi ili trebam instalirati neki program tipa rotate my itd. unaprijed hvala

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    3.735
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.735, Nivo: 14
    Bodovi: 3.735, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia n95 8gb mi je pala u vodu očistio sam je i sad radi ali nema mreže nemože nači operatera šta je moglo preči pomoč

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia n958g ,n80
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z1010 Pregledaj post
    imam nokiu n95 8gb. i nikako nemogu da pronadjem opciju gdje da aktiviram da mi se okrene slika na displaju ako okrenem mob. pa pitam nekoga tko zna i hoce pooci dali to ovaj mob uopce ima. tvornicki u sebi ili trebam instalirati neki program tipa rotate my itd. unaprijed hvala
    bok odi na alati,postavke,telefon,zaslon itamo ti piše automatsko zakretanje ekrana

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve sam to uradio ali nema. isao sam u alati, postavke,opcenito, personalizacija,zaslon, ali tamo nema ta opcija automatsko zakretanje ekrana

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z1010 Pregledaj post
    sve sam to uradio ali nema. isao sam u alati, postavke,opcenito, personalizacija,zaslon, ali tamo nema ta opcija automatsko zakretanje ekrana
    Stavi zadnju verziju softvera i imat ceš sigurno jedino ako nemaš kopiju a sumljam da imaš

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    GALAXY S3
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.555
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ako stavim zadnju verziju softvera jel gubim sve sta je do sada instalirano

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Samsung galaxy S3
    Operater
    098/095
    Bodovi
    4.527
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nažalost da

+ Odgovori na temu
Stranica 23 od 40 PrvaPrva ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  2. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47
  3. pitanja vezana za dvd(8.5 GB)
    By kljukica_kviki in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14