naravno da sam na cafe mobilu, gdje bi drugdje bio?!
tko zna koji je auto u pozadini i na pozadini...
evo dvije slike uslikane s e65 pred par minuta i uploadane sa iste
- moj peso
- dio dvorišta
review:
evo, pred jedno 12 sati sam kupio nokiu e65 u Vip-u. Napominjem, uređaj nije
kodiran te dolazi sa dvije godine garanije.
Pakiranje je elegantno i poslovno, kakvo i mora biti s obzirom da je ovo mobitel iz poslovne serije.
U paketu dolazi : Nokia E65, baterija za istu, mono slušalica, usb kabel, torbica od veoma ugodnog materijala, uputstva za upotrebu i cd sa PC Suite-om.
Kvaliteta izrade je iznimna...
Ekran je rezolucije 320*240 piksela i veličine 2.2'' te je omjer rezolucije i veličine jako dobro pogođen.
Uređaje je primjetno brži od 6680 te sam zadovoljan s njegovom brzinom iako ima mjesta za poboljšanja.
Wlan, meni najbitnija stavka, radi odlično. Spajanje na mrežu je savršeno jednostavno i domet je poprilično dobar. Izgleda da je antena u dijelu mobitela gdje je zaslon jer kada je mobitel otvoren, prijem signala je bolji.
Ergonomija numeričke tipkovnice je odlična. Tipkovnica na gornjem dijelu uređaja ima za mene trenutno dvije potpuno beskorisne tipke. Umjesto jedne od njih, doista je trebala biti tipka za ulaz u meni jer je trenutna stvarno malena.
Tipka na boku uređaja koja služi za odlazak u Snimač mogla bi biti veoma korisna kada bi dotični znao snimiti više od jedne minute.
Povezivanje s kompjutorom pomoću usb kabla je jako jednostavno i sinkronizacija radi odlično. Brzinu nisam testirao. Kvaliteta izrade kabla se primjetno poboljšala u odnosu na 6680.
Očekivao sam manje dodatnih programa, no jedino što sam zaželio, a nisam našao, je IRremote, Fxplorer i neki programčić za okretanje slike na display-u (zna netko ime i gdje se može pronaći?)... Situacija sa dodatnim programima je zadovoljavajuća.
O bateriji još ništa ne mogu reći iz razloga što se trenutno prvi put puni...
Sve u svemu, odlično dizajniran uređaj, iznimne kvalitete i mogućnosti... i realne cijene.
p.s. naravno, pucajte što vas zanima...
Zadnji uredio Symbian : 23-04-2007 u 10:58Razlog: Dodane slike napravljene s e65
Bookmarks