dali je mob moguce nekako spojiti s projektorom?
e i offtopic, lol, dali je moguce kako titlove i film spojiti u jedan divx file?
ako da, molin vas za neke linove, hvala
dali je mob moguce nekako spojiti s projektorom?
e i offtopic, lol, dali je moguce kako titlove i film spojiti u jedan divx file?
ako da, molin vas za neke linove, hvala
Zadnji uredio karatekid : 05-10-2008 u 21:11
ZubøCяew
za projektor neznam ali za ovo drugi...program ovdje
★★★★★
Pozdrav! Nadam se da mi mozete pomoc...
Prijatelj me je zamolio da mu instaliram neku aplikaciju i karte na njegovu n95 8gb jer mu trenutna kao ne radi...
Pa bi vas zamolio da mi kazete koju aplikaciju da skine i gdje da nadem karte... Zahvaljujem
Jel ti trebas neki program za navigaciju?
Ako da probaj GarminMobileXT
Imas upute http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055
Raise hell in heaven.
treba mi pomoc kako da sve uradim da radi.. ima neki garmin instaliran i kao imaju i karte ali nece da radi...
nisam ja nista instalirao vec nesto ima na njemu, ali kad ga pokrenem nece da radi...
Hej ekipa. Imam par pitanja u vezi N95 8gb..
1.) da li je moguce u Galeriji raditi foldere za slike i video ili sve stoji u jednom folderu?
2.) da li je wallpaper preko cijelog zaslona?
1) možeš radit foldere u mobu al u galeriji ce bit natrpano sve kaj trebas i kaj ne trebas
2)jok, samo dio. ako trebas preko cijelog moras napravit takvu temu....
Nudi li šta extra novi softver - isplati li se napravit update sa 2.0 na 3.0?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
di spremit prezentaciju tako da je mogu gledat u galeriji????
da li se kome desilo da primi poruku i da nakon toga stalno vibrira??????????????????
I onda zna li tko konkretan odgovor - isplati li se uploadat softver? Jel trajanje baterije išta duže? Any other features?
Može li se napravit backup, zatim ga spremit i onda po instalaciji 3-ce ubacit taj backup. Slično sam jednom pokušao na N80 i nije mi uspjelo iz nepoznatog razloga.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
A gle, ja sam stavio update i ne vidim neke bitnije razlike (a ni nebitne) ali sam jako kratko koristio onaj stari jer sam ga bio tek kupio, koliko sam čitao u updateu ima neke nove drivere za strimove i video tipa youtobe. Za povratak na staro ne vjerujem da će ići jer je tehnički ne izvodivo zašto ne znam ali je to tako.
Raise hell in heaven.
Mene zanimaju dvije stvarčice:
1. Znam da će sve slike koje prebacim na telefon (u bilo koji folder) iskrsnuti u Galeriji, ali zanima me postoji li ikakva mogućnost stavljanja neke slike u funkciju Album covera u Music playeru, a da se ta slika (taj cover) ne pojavi u galeriji?
2. Nabavio sam neke malo bolje slušalice (čisto u svrhu kvalitetnije reprodukcije muzike), ali mi uz njih onaj daljinski upravljač ne funkcionira - je li to uvijek slučaj da uz ne-Nokia slušalice taj daljinski neće radit ili sam ja slučajno naletio baš na "neke" slušalice koje za*ebavaju..?
Hvala![]()
Koje i kakve slušalice? koliko novaca treba dat za slušalice da mogu reći da su dobre? Ove originalne mi imaju odličan zvuk ali mi ispadaju iz uha, pa sam uzeo neke u Beču među skupljima za 10 €, jbg bile su naj skuplje i ne čine mi se puno lošije ali bar ne ispadaju iz uha tako lako. Ne znam kako ljudi uopće to mogu držati u uhu (mislim origigi) jer meni rijetko koje ne ispadaju iz uha osim onih koje možeš gurnuti baš u ušni kanal
![]()
Bookmarks