Kako na N73 potpuno isključiti bljeskalicu???
Znam ono-postavke-bljeskalica-isključeno, ali svejedno ona onako malo bljesne, znači nije potpuno isključena...![]()
Kako na N73 potpuno isključiti bljeskalicu???
Znam ono-postavke-bljeskalica-isključeno, ali svejedno ona onako malo bljesne, znači nije potpuno isključena...![]()
Iman jedno pitanje u vezi PVPlayera.
Zašto mi blokira cijeli mobitel kad pokušan otvorit neke filmove ( koje je sam program stavio u neku svoju listu filmova ) i tad je jedini način da opet pokrenem mob da izvadin bateriju i opet ga upalim.
I usput samo kako da stavin film preko cijelog ekrana.
evo, upravo sam skinuo nokia map loader i kad god hocu skinut neku mapu, javlja mi poruku da mi telefon nije spojen, tocnije - no storage medium detected. connect your device to computer via usb... u pc suiteu sve radi, dobo je spojen ko memorijski uredaj, ne znam, pomagajte...
Nemoj spajat mobitel i komp sa PC Suitom nego ga spoji sa memorijski uređaj.
I usput samo još iman problem sa blokavanjem mobitela kad pokušan gledat filmove sa PVPlayerom, ako ovo pomaže da netko nađe riješenje mobitel bloka samo kod filmova koje san prebacio sa kompjutera ( i convertira sa Total vid. ) a normalno prikazuje filmove snimljene sa mobitelom.
I zašto mi mobitel na početku instaliranja ovog programa ne daje opciju da izaberem gdje da program bude instaliran u memoriju telefona ili u memorijsku karticu?
Zadnji uredio Watcher : 18-12-2007 u 20:25
Bookmarks