Jeli molin te možeš reć u koji način rada triba stavit mob kad ga priključin na komp ( jer sa PC suiton ne može )?
odes na stranicu www.smart2go.com skines maploder i pomocu njega skidas karte u mob...mozes sam pregledavat karte a ak oces da te navode treba ti gps modul......
Jeli molin te možeš reć u koji način rada triba stavit mob kad ga priključin na komp ( jer sa PC suiton ne može )?
Kad uključim USB kabel onda kao opciju za spojit se imam Media player, PC Suite, Memorijski uređaj i PictBridge, a nema mi mass storage.
Hvala
Prijevod je stvarno vrhunski
A i ja san budala proba sve ostalo osin toga.
Zadnji uredio Watcher : 06-12-2007 u 00:54
Ovaj je program ODLIČAN (puno bolji nego šta san očekivao ), sad mi je žao šta prije nisan znao za njega ( ali čini mi se da san ga tek dobia sa najnovin softom ), moze bit udaljeno da se vidi cijela Europa i uvećat da u nekon gradu u Hr vidis svaku ulicu a uvećaje u sekundi , i koliko vidin ne trose se pare kod koristenja programa.
Jeli mogu na nekoj stranici saznat više kako se koristi ovaj program.
E ja si skinio Nokia Maps, instaliro ga, sve 5, ali mi gad počeo gutat pare, dobro pa sam otišo provjerit!!! 20kn mi proguto u sekundi!![]()
Ne trebam navigaciju, nego samo da vidim mape / karte grada, znači bez navođenja.
Jel taj Nokia Map Loader sigurno ne skida pare?
E ljudi, imam pitanje: jel postoji nekakav program za pc za izradu tema za n73 (ili s60 3rd)? Onaj Theme DIY mi nije bas od neke koristi. A downloadao sam dosta odličnih tema ALI ME ŽIVCIRA KAD JE U MUSIC PLAYERU DEFAULT SLIKA OD NOKIJINE TEME!!!
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
zasto ne mogu izbrisati karte koje imam na mobitelu otprije? kaze da je ne moze izbrisati. htio bih stavit ovu smart2go kartu ali kad hocu instalirat kaze pogreska s obnovom. ova karta koju sam dobio sa softverom uopce nema karte, uopce nece prikazati nista. kako da je izbrisem da stavim drugu kartu?
Dinamo rules!!!
meni piše kad idem instalirati kartu hrvatske da je greška sa spajanjem na mobitel.. a prije bude sve u redu..
kako na n73 instalirati hrvatski jezik?![]()
o ovome se pisalo već x puta...
ubuduće pročitaj obavijesti:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=8&a=41
sve ti piše tamo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel mogu ikako revertat (vratit) firmware na neki stariji?ovaj najnoviji mi ne radi dobro, zapinje mi mob i kamera mi blokaje, stisnem da slika i onda vrati na meni pa na kameru pa na meni pa na kameru i ne slika isprve, u aplikacije ulazim tako da 2-3 puta stavim da otvori jednu te istu.
nebudi lijen i pročitaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
tamo ti se nalazi odgovor.
ubuduće u tu temu postavljajte pitanja o update-u firmware-a nokia...
zato ta tema i postoji.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Eto...prije nekog vremena prolio sam kafunjaru po mobitelu..ma divota!
i aj..serviser mi je sve to očistio,ovoono...sad mi je đojstik razdrman...i to me grozno živcira(bila je tona ispod njega...radio je ali ga nisam mogao nigdje pomaknit..nešto ne vjerojatno..)
tipka iznad crvene mi nije radila....
nakon što je sve to sredio..mobitel radi i eto danas sasvoim ne nadano...zelena tipka otkazala! moram jako stisnut da bi radila....
Ovaj put mislim da bi bilo najbolje promjenit tipkovnicu...jer da ga opet dajem čistit...
e sad..
KOLIKO KOŠTA TIPKOVNICA?
je li oko 200 tinjak kuna???uglavnom jeftinija bi trebala biti od mog starijeg moba(6600) ali..opet..nisam siguran.
a Đojstik???
mama ti sestra!
Meni je đojstik pukao i besplatno su mi zamijenili i stavili novi, mob. je bio pod garanciom.
Kako na N73 potpuno isključiti bljeskalicu???
Znam ono-postavke-bljeskalica-isključeno, ali svejedno ona onako malo bljesne, znači nije potpuno isključena...![]()
Iman jedno pitanje u vezi PVPlayera.
Zašto mi blokira cijeli mobitel kad pokušan otvorit neke filmove ( koje je sam program stavio u neku svoju listu filmova ) i tad je jedini način da opet pokrenem mob da izvadin bateriju i opet ga upalim.
I usput samo kako da stavin film preko cijelog ekrana.
evo, upravo sam skinuo nokia map loader i kad god hocu skinut neku mapu, javlja mi poruku da mi telefon nije spojen, tocnije - no storage medium detected. connect your device to computer via usb... u pc suiteu sve radi, dobo je spojen ko memorijski uredaj, ne znam, pomagajte...
Nemoj spajat mobitel i komp sa PC Suitom nego ga spoji sa memorijski uređaj.
I usput samo još iman problem sa blokavanjem mobitela kad pokušan gledat filmove sa PVPlayerom, ako ovo pomaže da netko nađe riješenje mobitel bloka samo kod filmova koje san prebacio sa kompjutera ( i convertira sa Total vid. ) a normalno prikazuje filmove snimljene sa mobitelom.
I zašto mi mobitel na početku instaliranja ovog programa ne daje opciju da izaberem gdje da program bude instaliran u memoriju telefona ili u memorijsku karticu?
Zadnji uredio Watcher : 18-12-2007 u 20:25
Koliko košta tipkovnica za n73?
mama ti sestra!
Kada ga spojim na USB kabal stalno nešto kao prebacuje u mob., a an mobu se ništa nevidi da je ubačeno...
Zadnji uredio vwgolf3 : 26-12-2007 u 14:49
Bookmarks