moj frend je stavljao novi na svoju (njegova n73 je preživila puno toga) i koštalo ga je oko 200kn..
Dakle...krenuo me malo zezat joystick![]()
Ne prihvaća baš od prve i nekako je čudan...
Jel zna netko koliko bi koštao popravak??
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
moj frend je stavljao novi na svoju (njegova n73 je preživila puno toga) i koštalo ga je oko 200kn..
pozdrav ljudi!
imam problem na n73 sa budilicom: dakle navinuo sam ju sinoć oko 23h da mi ujutro zvoni u 5:55 (nije bitan razlog), i ispiše ono: preostalo vrijeme do uključenja bla, bla, bla... i ja ugasim mob (to mi je običaj prije spavanja) i ujutro jednostavno ne zvoni
.starci mi kažu da je možda odzvonila "svoje", ajde sreća kaj ne spavam tak "tvrdo" da ju ne čujem, a i da spavam "tvrdo", postepeno poglašnjavanje bi me sigurno probudilo....
btw, to mi nije prvi put, događalo mi se to i prije....
u čemu je problem?! jel možda memorija (ram) ili kaj......
kaj se tiče programa u pozadini, pokrenut mi je samo f-secure, a i bez njega mi se to događalo...![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Negdje sam pročitao da alarm na N73 zvoni samo jednom,to je kao neki bug.
ja znam da je meni zvonilo kad sam isključio mob, i to danas.
Mozda je do softvarea kod mene normalno radi...stavi novi soft mozda je stvarno u tom problem..neznam sta bi drugo bilo..
Imam jedan problem. Na n73 ne mogu kao na prijasnjim nokiama u call manageru vidjeti sva vremena poziva, nego samo vrijeme zadnjeg, sto je skroz bezveze. Jesu li to mozda ispravili u novom softu, ja imam verziju 3.7.......
Ako nisu, postoji li mozda kakav napredniji program tipa call manager za skinuti?
unaprijed hvala.....
za ovo prvi puta cujem.tamo ti moraju biti sva vremena odlaznih,dolaznih poziva u ukupni lifetimer.
Ne znam da li se razumijemo. pise mi da me xy zvao u 19.23, i da sam ja zvao xy u 20.35, ali nema mogucnosti da vidim da sam ja npr. zvao xy u 18.23, 19,17 i 21.50, kao sto je bilo moguce na prijasnjim modelima, konkretno 6230i. Znaci, mobitel pamti samo vrijeme zadnjeg poziva prema xy broju, a ne 9 ili 10 vremena kao sto je to prije bilo moguce. Nema onog kad udes na pozive ides na opcije i vrijeme poziva![]()
@sirpsycho: ta opcija ti se ne vidi u pozivima...
Uđeš u izbornik -> zapisnik - i tamo imaš ponuđeno: Zadnji pozivi; trajanje pozova; Paket. prijenos
ti pomakni joystick desno i onda će ti se prikazati "log" svih SMS_a i poziva u zadnjih mjesec ili manje (ovisno). i pode svakog imena/broja imaš strelicu koja označava da li je dolazna ili odlazna poruka/glas. i kad stisneš na neko ime onda ti se pojavi trajanje i vrijeme kad je poziv upućen/kad je sms poslan...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@ Ico Ma to te pitam, puno hvala![]()
Imam dva pitanja.
1.Kad sam kupio telefon bio je brendiran za talijansku mrežu TIM. Stavio sam software od Music Editiona i radilo je savršeno, ali se u zadnje vrijeme jako usporio (dugo otvara mape u meniju), RAM-a imam skoro uvijek oko 16-18 MB. Nisam instaliro skoro ništ posebno, a sve što je instalirano instalirano je na Memory Card. Da li se telefon može nekako ubrzati?
2.Prije update telefona (i promjene u ME) imao sam oko 44 MB slobodne memorije(u telefonu), sada imam samo 34 MB... Aplikacije Karte i Pretraga sam deinstalirao i ponovno instaliro na Memory Card. Zanima me da li netko zna što je u tih 10 MB(BTW: kad otvorim X-PLORE kaže mi da na C particiji imam 34 MB slobodne memorije, a 571 KB zauzete memorije!?)?
Da li mi tih 10 MB memorije koje je zauzeto usporava telefon? Koliko je uopće normalno slobodnog RAM-a na N73?
Hvala puno
1) pobaj sa ovim:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1051
2) pogedaj da možda nemaš neku sliku/video/mp3/apliakciju poslanu preko bluetootha, pa da ti je ostala u porukama...
prebaci i sve slike/mp3/video fajlove na memo karticu...![]()
E, hvala. Mape otvara malo brže.
E, a za ovo 1. fakat nemam niti jedan file koji sam mogo ostavit u porukama, jer mi se sve snima na Memory Card. Vjerojatno je to onaj Lifeblog i novi music player;i slični koji su došli sa novim softwareom.
Ipak hvala ti.
Imam još jedno glupo pitanje... Da li je moguće ikako promijeniti ikonicu mape, npr. ak nazovem mapu Media da li mogu ikako dobiti sliku mape kao ovu ispod? Osim mijenjanjem teme.
![]()
Zadnji uredio Njoka N73 : 05-10-2007 u 10:45 Razlog: Slika foldera
Koliko ja znam: NE...
Jer već predefinirane mape imaju te nekakve dodate (slika, ključ,upitnik,olovka...), dok mape koje ti napraviš nemaju ništa, već je samo obična ikona mape...![]()
De mi molim vas ljudi pomozite!!
Kako da sklonim datum sa glavnog display-a i kako da promijenim ime operatora(da npr. napisem svoje ime)??
Nakon šta san se dva dana mučia kako promjenit product code pa onda instalirat novi software sad nakon šta san instalira došli su novi problemi.
nakon šta san obnovia podatke sa mem. kartice napunila mi se cijela memorija telefona ( svih 44 Mb ) a prije instaliranja novog softwarea ima san slobodnih 30 Mb na memoriji telefona, najgora stvar je šta nevidin ništa novo na šta san to moga potrošit jedino šta kad pregledavan upravljanje programima ima dosta nekih search programa, jeli itko ima sličan problem i jeli zna netko riješit ovo?
Jeli postoji neki program gdje bi mogao precizno provjerit na šta san potrošia Mb.
Hvala
Zadnji uredio Watcher : 09-10-2007 u 22:15
skužio sam razlog ne aktiviranja budilice:
bilo mi je previše aplikacija u istoimenom folderu tj. uglavnom igrice pa sam ih premjestio u folder Igre i sad me već 5 dana za redom budi![]()
možda i nema veze s vezom ali ja sam tak napravil pa mi radi
4.0735.3.0.2 Dali je itko probao novi software, ima li problema s njim kakvi.
mislim da je definitivno bug.
naime, kad sam kupio mob, zvonio je punu melodiju (koja je inače kratka) kod alarma. prvo update softvera koji sam napravio uzrokovao je da se melodija skratila. sad odsvira samo tri tona, a ostale (koji sviraju kao jeka) više ne. i nijedan sljedeći update softvarea to nije riješio. sranje.
daj snimite ovaj bug..Nemogu slati pjesme ni cak neke videe s ovim najnoviji softwareom za n73
Bookmarks