@Sonyck i Pbreaker: dajte recite koje vam aplikacije trebaju (može u temi:
Tražite neku aplikaciju, zatražite ovdje), pa to ako ima uploadam u jednom paketu...
jer sam skinuo neke korisnije aplikacije dok sam imao N73...![]()
@Sonyck i Pbreaker: dajte recite koje vam aplikacije trebaju (može u temi:
Tražite neku aplikaciju, zatražite ovdje), pa to ako ima uploadam u jednom paketu...
jer sam skinuo neke korisnije aplikacije dok sam imao N73...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ajde uploadaj cijei paket sve da je do 30mb!
★★★★★
Evo neke aplikacije koje sam koristio na N73:
http://rapidshare.com/files/54984527...e_n73.rar.html
valjda ćeš naći nešto što ti treba za mob...
ako ti koja aplikacija fali, traži po dotsis_u...![]()
fala ti brate!!!imam još jedn pitanje na mojoj nokii malo duže treba kada otvorim poklopac kamere da mi otvori kameru! jel tako i vama bilo
★★★★★
Meni je obično trebalo oko sekundu da se kamera upali, onda se na malo manje od sekunde zacrni displey, pa sam tek onda dobio sliku...
sve u svemu, možda neke 2 sekunde... možda manje...
Evo još pitanje za kameru... da li i vi na kameri po noći imate plavkasti ton, a na sekundarnoj kameri stalno? a vi koji ste stavili novi software da li je šta bolja slika
ej kada otvorite task man (program za gašenje programćića)sastrane piše ram i meni je 14,9mb i što bi to trebalo znaćiti? jel toliko zauzeto ili?kako osloboditi to?
imam i ja plavkasti ton!a kamera po noći je 0 bodova naspram k800!ja odpočetka imam novi soft tako da neznam
★★★★★
Tolko ti je slobodno...
a oslobodiš više tako da pogasiš sve aplikacije koje rade...
ili izgasi i upali mob... onda ti se oslobodi još malo rama...
BTW: nemoraš očekivat da će ti netko natvoje pitanje odgovoriti u roku 10-15-20 minuta. pa kad ti nitko ne odgovori, odam novi post da ti se odgovori. pričekaj malo, strpi se drugi put. neki čekaju i dulje odgovor pa im niitko ne odgovara.
e a zašto svaki put kad upalim mob nakon gašenja (sada kad imam task man ili dugo držim tipku symb) bude upaljen player kako da to ugasim da tako više nebude
★★★★★
je zadnji je soft ali zbilja bezveze!
★★★★★
mozda je bezveze,ali ne bi ti trebalo nesto previse smetati.nece usporavati rad.
pozz svima...imam pitanje.... bio sam radio backup telefona i kartice prije nego sam iso updatat softwarei nesto mi nije dobro napravio sa karrice i sad kad palim mob odma mi napise Instalatiom.... i to onda trane 15-ak sek i onda mi pojavi poruku da se te aplikacije nemogu trenutno instalirat da odem u App. manager da to tamo sredim....i onda udem u App. manager i tamo postoje te dvije aplikacije pod nazivom 20003cfb.sis i a0000bf6.sis, i naravno ispod njih pise Not installed(a i nemogu ih instalirat jer mi javi da je Fail corrupted). a to su neki KRally i KeyPadLook...(meni ni malo vazni programi)i nemogu ih obrisat od tamo jednostavno nema opcija za brisanje za ta dva....
i probo sam preko YBrowsera i nadem ih tamo u folderu E:/resource/apps i takoder ih nemogu izbrisat....i onda sam spoji mob kaon Mass storage i nasao ta dva faila i obriso i njih nema vise, ali i dalje kad ja upalim mob ista prica......STA DA RADIM....????
![]()
![]()
i sorry na malo dugackom postu al moro sam
Hvala!!!
e hvala naso sam ali samo jednu osto mi je taj KRelly i njega nema tamo dal i nekom drugom takvom folderu??
jesi radio hard reset i formatirao karticu???takav sličan problem je imao jedan na E50
★★★★★
nisam formatiro karticu kad imam cuda na njoj
prenesi na komp i formatiraj ju i onda hard reset
btw spremi kontakte prije
★★★★★
Jeli postoji neki način da otvorin masku od N 73, ušla mi je neka prašina ispod stakla i htio bi to obrisat, jeli ja to smijem radit s obziron da je mobitel pod garancijon. ( tražia san na ovome forumu kako da ovo napravin i nisan pronaša ).
nevjerovatno sad ja moram sve to radit samo zbog tog faila koji ima 1 Kb jel nema neko jednostavnije rijesenje...?? i kak to da u folderu Private nema tog Krelly a ovo drugo je bilo?
evo ti tema na cafe.mobilu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37528
sve ima samo trebaš malo potražit a ako ti pod pretraživanje nikaj ne najde odi na google pod pretraživanje cafe mobila ovdje! mislim da se nebude skužilo da si otvarao naravno ako ne sjebeš i strgaš
ja bum sutra rastavio svoju jer sam si novu maskicu naručio pa budem mjenjao malo sam gledao i jednostavno je
★★★★★
evo pogledaj tu kak se moze.....http://youtube.com/watch?v=-gN8sew5uHM
samo moras imati dobar alat
a sto se tice garancije....ne bi se nista smijelo dirat...bar moje misljenje
i ja isto to planiram radit kroz koji dan, meni je malo u dolje lijevom kuto pukla ona plastika na ekranu a i rubovi su mi se malo izlizali od dzepovaipak ja imam od kad je izasla
možeš ju i noktom skinuti samo je bitno da malo zjeva dole da možeš krenuti!!
★★★★★
Bookmarks