Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    N6680+1GB/E66+2GB/V3
    Operater
    T-mob/VIP 0kn/Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam nikad imao HP-a, uvijek sam cuo samo neke hvalospjeve o tim laptopima, moje misljenje da ne vrijede ni priblizno tome, no kako sam procitao vase probleme s tim laptopima, jos mi i manje vrijede.
    To mi je najzesce kad mi se likovi na faxu qurce s HP-ovima kak je to najnajnaj, a platili su 2-3tkn vise da bi imali nest sto ima neki jeftiniji lap

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RS_BuRnOuT Pregledaj post
    Nisam nikad imao HP-a, uvijek sam cuo samo neke hvalospjeve o tim laptopima, moje misljenje da ne vrijede ni priblizno tome, no kako sam procitao vase probleme s tim laptopima, jos mi i manje vrijede.
    To mi je najzesce kad mi se likovi na faxu qurce s HP-ovima kak je to najnajnaj, a platili su 2-3tkn vise da bi imali nest sto ima neki jeftiniji lap
    Gle to ti ovisi o modelu, i novcima koje izdvojis, generalno HP je uz Dell jedan od vodecih proizvodjaca notebooka i PC-a opcenito, i kao svaka firma ima bolje i losije modele.

Eto ja imam preko 2 godine HP nw8240, tada je bio top model u ponudi, mobilna radna stanica, od kad sam ga dobio sam instaliranim OS-om, taj OS i danas radi na njemu. Nadogradio sam max RAM-a i to je to. Lap je izvrstan, od autonomije baterije do preformansi.

nc modeli su u pravilu kvalitetniji i nesto skuplji jer su corporate modeli (poslovni), nx su home modeli i malo su losije kvalitete, nw modeli su workstationi i top su modeli.

Ukratko, razlike su od tipa materijala od kojeg je lap napravljen, do ekrana, razlike su sitne no bitne.

A kako su najveci proizvodjaci, moze se dogoditi i koji losi modeli, u svakom zitu ima kukulja, tako bar kazu .

Mislim da HP nije lap za home/student usere, stoga tu se mogu naci i puno bolji po preformansama konkurentski modeli. No neke tvrtke ce i dalje imati standarde i uzimat HP, Dell ili bivsi IBM (lenovo).

Zatvorena tema

Slične teme

1. Hgspot Je Smeće
    By domba in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 84
    Posljednji post: 24-07-2007, 21:38
  2. Nasljednik SX1 - jesu li napravili takvo što?
    By Gleep! in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 28-01-2007, 00:38
  3. e770v --bilo šta sam da radi normalno..
    By __zoki__ in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 16-11-2006, 17:31
  4. Smeće od benzina!
    By BlueDevil in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 96
    Posljednji post: 29-01-2006, 09:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke