Nemoj se nadati brzom popravku, ako je ram onda nije frka.Samo se cuvaj ako je maticna jer ces se nacekati.
Nemoj se nadati brzom popravku, ako je ram onda nije frka.Samo se cuvaj ako je maticna jer ces se nacekati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja sam imao jako puno problema s mojim nx6325. Od hard diska, baterije, pregrijavanja, adaptera, padanja sustava itd... ali zato su mi nakon fighta s hp-ovcima sredili free produljenje garancije 2 god. Ja sam nosio svoj u Zel-cos, servis od Mikronisa, ljudi su ok, ali ja sam imao previse problema da bi imao o bilo kome pozitivno misljenje! Postoji mogucnost da, kao sto sam ja, u nekim slucajevima, pokupis laptop nazad do dolaska zamjenskog dijela, jer ti se to nista ne drzi na skladistu u zg (tako je bilo sve u mom slucaju) vec se narucuje izravno iz hp-a, tako da to najduze traje! kad dodjes u servis, pitaj odmah za takvu mogucnost, kukaj kako ne mozes ni dan bez laptopa, ovisi ti zivot o njemu, pa mozda daju i tebi! Inace, to ti nije nimalo normalno, naravno, zato sto prije u servis!![]()
cvita
Bookmarks