Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je freedos, ne dobije se ništa, niti predinstalirani OS niti driveri, smo onaj zeleni cd Instruction. e sad bi ja fino, onako uljudno rekao "stručno osposobljeno defektnoj prodavačici" da se izvoli ispričat i blatit konkurenciju jer je ona svojom nestručnošću pokazala koliko je defektna.

dakle, nikje stvar niti u pevecu, niti u ve-milu, stvar je u proizvođaću i njihovoj isporuci. kada imaš freedos, ne dobiva se ništa. i to je uvijek tako. zato je i cijena cca 1000 kn, ako ne i više manja.

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    ako je freedos, ne dobije se ništa, niti predinstalirani OS niti driveri, smo onaj zeleni cd Instruction. e sad bi ja fino, onako uljudno rekao "stručno osposobljeno defektnoj prodavačici" da se izvoli ispričat i blatit konkurenciju jer je ona svojom nestručnošću pokazala koliko je defektna.

dakle, nikje stvar niti u pevecu, niti u ve-milu, stvar je u proizvođaću i njihovoj isporuci. kada imaš freedos, ne dobiva se ništa. i to je uvijek tako. zato je i cijena cca 1000 kn, ako ne i više manja.
    ma hee...znaš koja je glupa shema danas, nisam ni ja dobio ni jedan jedini cd, dvd nego nakon instalacije ti napravi particiju za vračanje na početno stanje koju možeš ukloniti ako želiš, a tu particiju ti nudi da izradiš samo jedan set diskova ili image za backup tvorničkog stanja (NE MOŽE VIŠE OD JEDNOG SETA). za popizdit...al ono ima još i network service boot i tako to, šdede na dvd-ima

Zatvorena tema

Slične teme

1. Hgspot Je Smeće
    By domba in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 84
    Posljednji post: 24-07-2007, 21:38
  2. Nasljednik SX1 - jesu li napravili takvo što?
    By Gleep! in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 28-01-2007, 00:38
  3. e770v --bilo šta sam da radi normalno..
    By __zoki__ in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 16-11-2006, 17:31
  4. Smeće od benzina!
    By BlueDevil in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 96
    Posljednji post: 29-01-2006, 09:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke