to se preko e-bay-a može kupiti cijela maska! našao sam cijeli komplet od ME i košta 17€
to se preko e-bay-a može kupiti cijela maska! našao sam cijeli komplet od ME i košta 17€
★★★★★
a gdje mogu naredit kompjutoru da prikazuje skrivene foldere (imam vistu)? inace, na upravitelju programa mi nema teme koje ocu izbrisat. zanimljivo, instalirao sam teme ovdje sa foruma radile su dobro, poslije sam stavio jos teme isto sa foruma i instalirao ih ali mi nema onih tema koje sam prije stavio, ko da su nestale. pokusao sam ih natrag instalirat ali mi pise da je instalacija nepodrzana. a teme su bile stvarno predobre. help
Dinamo rules!!!
pa da li je to tako na visti ???
još jedno pitanje?! vezano za memori karticu
ovako koju da bolje kupim odnosno koja mi bude bolje radila
Mini SD sandisk 1gb ultra ili
Mini SD kartica 2 GB 45X (Silicon Power)
Zadnji uredio pbreaker : 15-09-2007 u 14:01
★★★★★
Da li netko zna zasto mi u music playeru kad napravim playlistu i "sejvam" ju nakon sto izadem iz playera i ponovo udem je nema a ima je u galeriji tako da svako malo moram radit playlistu ispocetka sto mi polako vec ide na zivce?
Kad udes u music player odi na popis brojeva i tamo nadi play listu koju zelis slusat![]()
![]()
De mi molim vas napisita par DOBRIH stranica gdje mogu skinuti besplatne igrice i programe za svoj music editon!!! Hvala!!!
Gdje se u Hrvatskoj ( Splitu ) mogu kupit original maske za N73, a da maska nije ona standardna i jeli znate kolika je cijena nove maske. Bilo bi dobro ako netko ima nekakve slike ( vidia san na službenoj stranici od nokie razne boje one standardne maske ali to mi nije nista bolje od ove moje ).
Sad samo preporuka svima koji pokušavaju prvi put skidat masku, ne radite to sa nikakvin metalnin ( oštrin ) predmetima jer će te vjerovatno izgratat cijelu masku.
I još jedno pitanje, jeli mogu kako oni u servisu ispolirat manje oštećenje na ekranu ( ne na staklu od maske nego baš ekranu od mobitela ).
Imam 2 pitanja
1: jel mi netko moze objasnit kako na frendovom 6233 real football 2008 3d vrti bez problema a meni na n73 steka.
2. zasto mi se svako malo kad napravim playlistu u music playeru ona jednostavno nestane a kad odem u galeriju pa tracks tamo je ima pa moram svako malo radit novu playlistu
1.koliko imaš uz to popaljenih app.??
2.to ti je tako na novom softu i u novom playeru!
★★★★★
1. točno to što ti je pbreaker rekao, to provjeri, drži dugo meni tipku..
nema to veze sa upaljenim programima kad ugasim mob i upalim ima oko 17mb rama i opet isto kao i kad imam nakon dan-dva 7mb rama opet isto ta mi igra steka.
ima veze! a to zakaj ti nakon 2 dana ima opet 7mb rama nekaj nije dobro! meni nakon tjedan dana ima 15! jel i tebi stalno player upljen?
★★★★★
da player mi je upaljen stalno ali i kad ga zgasim(preko sheme koju sam nasao na dotsisu) dobijem neku sicu
ja sam imao oko 10 instaliranih igara i full mi je mob bio usoren! koliko ti imaš instaliranih?
★★★★★
ja ih imam instaliranih tocno 11
onda nekaj pobriši malo! obriši 2-3 pa probaj jer i meni je tako nešto bilo kad sam ih imao puno! sad trenutno imam samo 2 i taj real footbal 2008 i brothers in arm tako nešto!
★★★★★
dobro bum probal, hvala!
Ma mislim da nije do toga,ja imam 14 igrica i niti jedna mi nesteka....
a hebiga zakaj je meni isto onda štekalo a kad sam ih maknuo ništa!? kaj je to do softa onda ili??
★★★★★
E ja mislim da ima veze ak je instalirano na karticu ili na mob meni je sve bilo na mobu i nis nije stekalo....
ja imam 21 igru, i niti jedna ne šteka
tako da nevirujem da je do toga.
Bookmarks