istina nije bas predobar za koristenje a i meni se pokvario o cemu sam vec pisao ,nisam ga jos popravio...zna neko ovo za teme?
istina nije bas predobar za koristenje a i meni se pokvario o cemu sam vec pisao ,nisam ga jos popravio...zna neko ovo za teme?
pa šta onda da ga stavim i ja ha?
mislim..ne kužim...ako nebudem zadovoljan jedino što mogu je čekat da izbace novu verziju..hmmm....isplati li mi se gnjavit
mama ti sestra!
želiš možda staviti ME verziju na mob???riskantno ali!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35956
btw music player s ME je isti kao na Update novog softa na običnoj!
evo nekaj kaj sam ja bljo pa probaj!
ovako instaliraj ako nemaš insaliran PC suite od nokie i kad ga prikopčaš na kabel izbaci ti sam onaj neki prozorčić i tamo di ideš na file manager imaš dole phone software update ili tako nekako i skini si program s ove stranice http://europe.nokia.com/A4176089
i tamo najdeš N73 i bude pitalo svašta i samo stišći next i eventualno jezik englishi dobit ćeš za download oko 22mb je i to kad skineš instaliraš i sve ti bude lijepo objašnjeno i bude te navodilo!!
stime da napraviš prije toga backup na memori karticu bude ti pisalo sve kako
kod za provjeru koji soft imaš
*#0000#
★★★★★
a ne ne.....čekaj....o ovomu je riječ....sad meni nije jasno jel ti to imaš ME ili ne..jer ovaj neki leek spominje probleme sa tim firmware-om na svojoj N73 eto pa pročitaj.....
http://discussions.europe.nokia.com/...ssage.id=18790
hvala buraz na pomoći!
mama ti sestra!
nemam ja ME ali se može staviti! nekako !al bolje nemoj samo update starog i sve 5!![]()
ja imam najnoviji soft i nemam nikakve zamjerke tako da se ne brineš!a pri upade pazi na kabal da ga ne pomakneš slučajno!![]()
★★★★★
Eto skidam taj Nokia softer updater...jučer me tražio i code i upiso sam..krenio downloadat i predomislim se i sad se opet predomislim i krenem skidat..hahah! a čuda sa mnom...
samo ovaj put sam samo zatražio za N 73..hm.....prelisto neka uputsva i krenio skidat..i šta onda? onda ne trebam na netu bit nego ga samo sa kablom spojit....jedini kabel koji sam dobio uz njega je ca-53 to je to no!
mama ti sestra!
@FaberOSK: sve o update softa na nokia mobitelima ti piše u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
pročitaj ju, porporučam i prije pravljenja update_a, pa ako imaš kakvih pitanje pitaj u toj temi.
jer se ovdje radi i općenitim pitanjima o n73, a vi ste otišli daleko u update. pa bi zamolio da se vratite na temu. a pitanju šta, kako i kamo u vezi update softa i raznoraznim prednostima, nedostacima i rizicima u gore navedoj temi raspravljajte.
EOD!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jel zna neko kako na programu LCG Jukebox napraviti da se vidi slika albuma?probao sam stavit sliku u isti folder ali nista,opcija za view sliku mi je bljeda moze se samo download ali se nece spajati...
aha...a di to u winampu ubacim nemrem nac
hvala ekipi na odgovorima za đojstik![]()
jel i vama škripi poklopac od baterije?
e to me toliko živciralo pošto sam imao 6600 sa kojom razbijaš doslovno zid ali ništa da škripi lol!!
i sad slučajno sam imao potrebu izvadit iz starije nokie sim karticu i stavio u N73 na bateriju...stavio poklopac i ne škripi hahha! eto problem riješen! lolčina!
Škripi sigurno poklopac na svakoj ,i tu nema pomoći...i meni i curi bar da...
2. Koristili itko od vas GPS reciver spojen sa N73? zanima me kako to funkcionira...i iskreno mislim uzet jedan po 550 kuna..........a sad..jel ima itko iskustva pa da mi može malo više reči o tome 8(
mama ti sestra!
radi odlicno ja sam iso u njemacku, austriju, mađarsku i doso tocno u ulicu gdje sam trebo, imam i pda sa integriranim gps-om ali mogu rec da ovo radi brze i barem meni bolje, samo jbga manji je ekran, 8 sati voznje s non stop upaljenim mobom i prijamnikom, netreba ni punjac....i to bas taj za 550 kn i N73.
oglasi su zabranjeni izvan oglasnika. Ico
aha! dakle dobro to funkcionira?samo je meni problem jer sam na motoru pa bih morao stavit u tank torbu..odgore je ona prozirna jer se tamo drže karte..ali me zanima..jer konstantno bude upaljen(mob mislim...svijetlo i ne pali se tada neki screensaver ili da se ugasi ekran ili što već?)
treba mi za naše okolne zemlje i za istočnu europu...koji soft mi preporučuješ?mislim da mi je cura sredila neki crackiran TomTom....ma nemam ja pojma,ja sam stvarno početnik što se tiče GPSa![]()
koliko N73 izdrži kad radi sa GPSom? 8sati? to mi je taman jer ni ne vozim više od 8 sati haha!
mama ti sestra!
gle za motor si rađe uzmi pda ili ako stvarno imas para neki zumo, ja isto imam motor i na njemu ti je najbitniji ekran ili ako uspijes izvuci slusalice iz tank torbe super, ja prakticiram uređaj u unutrašnji đep jakne slusalice ispod kacige, tako i tako ti sve kaze sto i prikazuje, a mozes ugasit ekran i produzit vijek trajanja bateriji. za vani je tomtom odlican, imas jako dobru pokrivenost, poi-e i kao software je jednostavan, mob+gps je više za auto ili hodanje - ipak je to mali ekran
Pozdrav!
Imam malo probleci...... od kad sam stavio novi software nece mi salti sms poruke preko pc-a, znaci kad mi je spojen kablom na pc sve on hoce, otvorim taj prozorcic napisem br. i tekst i kad idem slat kaze da se nemoze spojit sa mobom...ZASTO??? I dal to ima uopce veze sa novim softwareom?
Hvala!
mi moze neko reci kako se napravi backup memorijske kartice na komp?
ok skuzio, nego kak se sada ti podaci vrate na mem.karticu? naime kupio sam si drugu karticu
Zadnji uredio Ico : 24-09-2007 u 22:46 Razlog: spojeni postovi
Dinamo rules!!!
kad otvoriš nokia pc suite klikni backup , settings i obiljžiš kvačicom oćeš da ti napravi backup samo phone memory ili i kartice ili samo kartice .... ako bi htio samo karticu onda ostaviš samo tamo kvačicu ....
auto punjač ti je oko 100 a gps oko 350 po trgovinama, karte i programi na dotsis ili tu .... i možeš do amsterdama hehe
Zadnji uredio Ico : 25-09-2007 u 13:09 Razlog: spojeni postovi
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Dal netko zna di mogu kuput slusalice "Nokia HS-20" i kolko kostaju hvala!!
da li znate dal se gubi garancija ako sam promijenim masku?
Bookmarks