zna linetko ubrzat n73 jer mi se svaki dan cini sve sporiji kad upalim mob imam 17 rama a nakon 20 minuta mi se smanji na 5-7 mb. kolko vama treba da se kamera upali meni 5-6 sec.
zna linetko ubrzat n73 jer mi se svaki dan cini sve sporiji kad upalim mob imam 17 rama a nakon 20 minuta mi se smanji na 5-7 mb. kolko vama treba da se kamera upali meni 5-6 sec.
da li je neko uspio izvuć music player sa n73 music edition tako da se on instalira kao zasebna aplikacija , volio bih imat taj player ali bez upgradea softa i mijenjanja product key-a .... ako ima gdje za skinut bio bih zahvalan....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
meni je za tu kamer bila maska zadnja kriva! sad sam ju promjenio i super odmah kad otvorim poklopac nakon sekunde se otvori i kamera!
instaliraj novi soft na nju i biti će ti brže
najnoviji je
V4.0727.2.2.1
04-07-2007
RM-133
to provjeri ovako *#0000#
★★★★★
Jes čitao sam nešto brži rad ačli taj soft koji ti imaš je problematičan iz više razloga..a meni je najviše zasmetala slabija kvaliteta snimanja i slikanja..dakle filmića i slika....
eto ti čitaj na Nokijinim stranicam ako ne vjeruješ..
taman sam si htjeo staviti taj oft i skontamda ostavljam stari pa nek mi bude sekundu sporiji ali bar sve šljaka kako spada! heheh
i sumnjiv mi je taj tvoj soft..jel ti to imaš N73 ME? ili normalnu??
hmm.....ili sam nešto pobrkao.
Zadnji uredio FaberOSK : 20-09-2007 u 18:25
mama ti sestra!
da nisam gledao film ne bi ju ni znao skinuti.a di mi je taj pajserić??odnosno alat
★★★★★
Kako mogu na mobu otvorit avi file? Na kompu ga mogu otvorit s divx playerom, ne kuzim zasto to nece i na mobu. Probao sam ga i preimenovat i namjestit na kompu da se otvara divx playerom. Smartmovieplayer mi bez problema otvara ona 2 demo avi filea, a ovog nece, molim pomoć......
ajd ako ima netko da mi pošalje taj flash lite ne mogu ga nikako naći... ajd nek se javi na pm pa cu ja poslat e-mail adrsu
http://rapidshare.com/files/55307749...s60V3.zip.html
@sirpsycho: probaj film konvertirati sa SmartMovie Converter_om... pa onda prebaci na mob...
ako si instalirao DIVX palyer na mob onda bi ti trebao nać filmiće bez problema... (ili potraži i Divix codec, pa i njega instaliraj na mob)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E hvala za flash lite
mislim da možeš u mobis!
★★★★★
od furaj ga u mobis i budu ti rekli kaj je i buš platio ali mob bude radio!!!
★★★★★
pa najbolje da...kolko to moze otprilike doc..nekih 150,200kn?
budi sretan da te i toliko dojde
,ože li se nariktati da svijetla tipki svjetle i po danu a ne samo po noći
Zadnji uredio Ico : 13-09-2007 u 21:32
★★★★★
@Pbreaker: pa čemu da svjetle po danu!??samo ti troše bateriju onda... al ako baš hoćeš, stavi komadić izoirke reko one diode, tj senzora svjetlosti na prednjoj strani i onda će ti svijetliti i po danu i po noći...
@newbie_new: daj si instaliraj screenshot, pa napravi screenshot, da se vidi kakva je to strelica...
da možda nije ovakva strelica:
ako je to, onda ti je odgovor u slijedećm postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=103
ili je možda nešto slično slijedećoj slici:
ako je to, onda ti je uključen bluetooth. jednostavno ga isključi i to je to. (meni se bluetooth nalazio izbornik -> povezivanje i u tamo je bio Bluetooth)
Pa ako se nevaram, to bi trebao biti znak za propušteni poziv...
odi u liste poziva, pa u propuštene pozove. pa tamo prolistaj sve propuštene pozove. možda nestane...
ili kao što je vladobrad rekao, ako nije propušteni poziv, pogledaj preusmjerenja poziva.
zašto ne bi stavio novi soft ubrza ti se mob poboljša kamera,novi player ....
★★★★★
pa ja imam novi soft i nemam nikakvih zamjerki ni resertira mi se uopće
instaliraj LCG jukebox to ti je dobar player ja ga koristim uz ovaj
btw kad izlazi novi soft noviji od 4.027
Zadnji uredio pbreaker : 14-09-2007 u 14:13
★★★★★
po meni i nema potrebe za novim softom![]()
Bookmarks