Moram pohvaliti tele2!
Frend je jučer zvao službu za korisnike i žalio se kako nema K800i više nigdje u Zagrebu za kupiti, a reklamiraju ih. Rekli su mu tad da oni tu ne mogu ništa i da se aparat prebrzo prodaje, da bi danas nazvali i rekli mu da su mu rezervirali jedan k800 za sljedeći tjedan u jednom dućanu u zagrebu i da mu se ispričavaju na neugodnostima i daju mu dodatni popust od 100 kn na aparat!!! Svaka im čast!!!
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
Prije par dana sam se registrirao preko njihovog on-line registraciskog listića. Nije mi se dalo slati poštom... I odmah sutradan sam dobio svojih 25 kn!
Stvarno su brzi![]()
Evo samo da kažem da je jučer otišao po aparat i dobio svoj ekstra popust kako su mu i obećali! Uređaj je naravno otključan na sve mreže, jedina je greda što je CID51 pa zasad nema modanja, ali sve u svemu jedan veeeeliki plus za tele2 u mojim očima!
EDIT: Eto tele2 je morao usrat i taj plus...
Dakle... Pretplatnik sam na tele2 otkad su došli u hrvatsku, dosad sam bio uvijek zadovoljan uslugom osim što je pokrivenost signalom malo problematična, ali to nekako pregrmim pomoću nacionalnog roaminga u vipovoj mreži. Računi su uvijek manje-više štimali, manje-više kažem jer je skoro na svakom računu iznos min. mjesečne potrošnje za par lipa drugačiji, ali to im nikad nisam uzimao za zlo.
Tako je sve bilo poprilično OK dok nisam prije kojih 2 mjeseca kupio mob SE K550i na produženje pretplate uz prelazak na KO tarifu, što bi značilo min. mjesečna potrošnja od 85 kn i ugovorna obveza na 24 mjeseca. Ti uvjeti su mi super odgovarali s obzirom na niske cijene u KO tarifi.
Sve dok nije prošli mjesec stigao račun za 06/07. Na računu su mi uredno pribrojili min. mjes. potrošnju ukupnom iznosu, a da je nisu kasnije oduzeli i to je rezultiralo računom uvećanim za 85 kn. Odmah sam zvao SZK i predao pritužbu na račun, da bi me idući dan zvali i rekli da taj račun moram platiti i da je došlo do greške kod obračuna pretplata za KO tarifu jer je nova, te da će mi preplaćeni iznos refundirati u sklopu sljedećeg računa. Rekoh sebi OK, platit ću im, tko radi taj i griješi i nije preveliki bed.
No, danas mi stigne račun za 07/07 i, pogađate, na njemu OPET napravili istu grešku (dakle nisu oduzeli min. mjes. potrošnju) i uz to nisu oduzeli ni onih 85 kn od prošlog mjeseca! Nazvao sam SZK i predao pritužbu, sad čekam odgovor od njih.
Uglavnom, poruka ovog mog posta je: DOBRO pregledavajte tele2 račune, kladim se da nisam jedini kojem su pokušali ukrast novce na taj način, da nisam toliko pažljiv i da imam više novaca pa da mi ne smeta račun preko 200 kn vjerojatno ne bih ni primjerio i njima bi do sada ostalo bonus 170 kn u blagajni...
Zadnji uredio Shotif : 09-08-2007 u 17:25
Xpango ne donosi ništa. Ne trošite vrijeme.
Bonovi...
Svatkom tko ima tele2 na bonove, par se puta dogodilo da zagrebu broj...
Meni se par puda dogodilo, u jako hitnim situacijama... Imaš 50 kn, odeš kupiti bon, a zagrebeš 4-5 brojeva...
Nemaš novih 50 kn, a hitno trebaš nazvati...
Prije su imali puno bolje bonove, nisi mogao zagrebat broj...
Ja sam već dugo korisnik tele2 mreži i to na preplatu jer mi se neda zaj sa bonovima a mogu se kontolirati i to sa mukte tarifom da mogu baljezgati sa curom i jako sam zadovoljan sa uslugom i nastaviti ćemo suradnju pozz
D900i
Evo, moram priznati da sam ugodno iznenađen...
Očito je bilo dosta žalbi.
Nazvao operatera, rekao seriski broj bona, i za samo 5 min dobio iznos na račun.
Svaka čast!
Moram se požaliti na njihovu SZK (jest da je to bilo još prije). Ovak hito sam prenesti prepaid 099 br u tele2 i uzeti pretplatu i uzeti mob za jeftinu lovicu ali službenik me odj da ne mogu tj da mogu prenesti na pretplatu samo s pretplate(isto tako i za prepaid samo na prepaid), a ljepo im piše na službenim stranicama Prepaid korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu (postanu Tele2 “bla bla” korisnici) te nakon toga prijeđu s prepaida na pretplatu (postanu Tele2 pretplatnici), također mogu iskoristiti ovu ponudu.
I on mene uvjerava da ne mogu dobiti taj fon za tu lovicu. Ma strašno, mislim da bi svi trebali malo više biti informirani koji tamo rade tj u SZK kod bilo kojeg operatera
To znam, nije stvar u tome nego je on meni objašnjavo da ne mogu dobiti dotični telefon za dotičnu lovu a mogu jer tu piše i ne crnim ih bezveze nego se očito nismo dobro razumjeli.
Znam da se ne može direktno prebaciti nego prvo na bonove pa na pretplatu i uostalom već sam par puta radio prjenos pa sam upučen.
Stvar je šta je on meni reko da se ja mogu prebaciti na bonove pa na pretplatu ali mi je pričo da ne mogu dobiti telefon za dotičnu lovu a ljepo piše da Prepaid korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu (postanu Tele2 “bla bla” korisnici) te nakon toga prijeđu s prepaida na pretplatu (postanu Tele2 pretplatnici), također mogu iskoristiti ovu ponudu.
Jesmo se sada razumjeli?
Zadnji uredio DJ X2 : 08-09-2007 u 14:25 Razlog: dodatno objašnjenje
Nemogućnost uspostave poziva i slanje poruka...
Je*i ti mrežu kada nemožeš nikoga nazvati niti slati poruke... Ma da su i besplatni...
Bilo u Tele2 mreži, ili u VIPu, neće.
Ovo je drugi put da sam se vartio na Tele2 ali nakon ovoga...
Jesu jeftini, ali šta će mi to kada ja trebam nekoga hitno nazvati, a nemogu...
Ne znam kak se to nekima dogadaj.. Al ja sam bio u raznoraznim selendrama, i di je Bog reko laku noc... Pa ako nije bilo Tele2 signala, prebacilo se na Vip, ali nikad, ali bash nikad mi se nije dogodilo da nisam uspio dobiti nekog sa Tele2 karticom.. a imam ju preko godine dana...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Jel zna mozda netko kad misle poceti sa UMTSom i opcenito dal u skorasnje vrijeme misle poraditi na bilo cemu sto ima veze sa mobilnim pristupom internetu?
Neki paket od 100MB ili 1GB bi dobro došao. Razmišljam da prebacim na Tmobile pretplatu samo zbog 100kn-1GB, a Tele2 da prebacim na prepaid.
Da, @Thor, to su preveliki problemi da bi bili trenutni. Odi zamijenit karticu ili probaj u drugom mobitelu. Meni je Tele2 uvijek radio gdje god sam bio, a stvarno sam bio posvuda, i preko Tele2 i preko VIP signala.
Druga stvar, ne znam i jel se vama cini, ali zvuk prilikom razgovora je u zadnje vrijeme bolji nego prije. Ima tomu vec koji tjedan. Ne znam je li jos tko primijetio.
Zadnji uredio jahu : 13-09-2007 u 16:22
Znaci nije mi se učiniloNisam ga isao usporedjivat s VIP-om, ne znam je li na istoj razini, ali kuzi se da je bolji nego prije.
Bookmarks