Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 108 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 56 106 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 2682
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa valjda i oni imaju neku motivaciju za posao, ali što je je djeluju najlošije od svih SZK-a, osim što mi tomato nije poznat...
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95 8G, E51
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto mene nazad,

Prošao je još jedan predviđeni datum za prjenos broja, naravno kao i obično opet nešto ne štima... Ovaj put im se ne vide dokumenti koje sam im slao faksom, no naravno nitko me nije obavjestio o tom, dapače još su mi potvrdili da su ih primili i da je sve ok, da stvar bude bolja te iste dokumente sam im slao sa istog faksa 5 puta do sad, no samo ovaj put se ne vide, a da stvar bude još bolja oni bi trebali imati originalni primjerak tih istih dokumenta!!!

Stvarno nisu normalni!!!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    Benq-Siemens C81
    Operater
    Tele2
    Godina
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Za Tele2 treba užasno puno strpljenja i tolerancije

Evo i mene, novog forumaša, s nekoliko opaski o famoznoj usluzi Tele2

Kako se s korisničkom službom Tele2 bezuspješno dopisivao već nekoliko dana, poslao sam i pisma gen. direktoru i šefu marketinga i još nečeg protesno pismo. I - odgovorila je samo neka zvijezdica iz SZK s isprikom...

No, zašto sve to?

Ovih dana smo supruga i ja – kao pretplatnici (0 tarifa) još od 2005. – poželjeli uz produženje ugovora kupiti nove telefone.

Iz ponude sa stranica (http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...&sp=produzenje) izabrali smo uređaje koji nas zanimaju (BenQ-Siemens C81 odnosno LG KG220) te sam u petak 13. VII 2007. otišao prvo u ovlašteni dućan Lakoća komuniciranja u King Crossu u Zagrebu u kojem su mi ljubazno izjavili kako nemaju te, već nekoliko drugih – jasno skupljijih – uređaja i neka nazovem slijedeći tjedan, možda dobiju i druge telefone. U subotu 14. VII 2007. sam bio u drugom ovlaštenom prodajnom mjestu – Konikom u City Center One, također u Zagrebu. Nesusretljivi prodavač me također uputio na nekoliko drugih modela koje imaju, a za ostale „ne zna kad će doći, jer to ovisi ima li ih dobavljač na lageru“.

Dakle, prvenstveno me zanima zašto uopće stavljaju ponudu na web stranice kad u dva ovlaštena dućana u velikim trgovačkim centrima i još k tome u glavnom gradu nemaju kompletnu ponudu i kakav je to uopće način!? Nadalje, afterservice i profesionalnost osoblja koje prodaje proizvode je nedopustivo loša i niska. Kao da im uopće nije stalo hoće li što prodati ili ne.

Međutim, kad korisnik zakasni i jedan dan s inače redoviti plaćanjem, uredno šalju opomene s prijetnjom reduciranja usluge i pisanim putem i SMS-om. To se dogodilo i mojim poznatima i meni (dva-tri puta kad sam bio na putu...).

Osoba sam s invaliditetom i krećem se pomoću invalidskih kolica, ali vodim aktivan život i radim. No, moj život se temelji na planiranju i ne smatram posebno zabavnim obilaziti prodajna mjesta i tražiti od nezainteresiranih djelatnika nešto što se uredno oglašava (danas, 30. VII 2007. još uvijek), no nitko nema pojma kad će se to moći i naći kod tih istih trgovaca.

Ujedno, kad sam u travnju putovao po Austriji i Njemačkoj, više sam bio bez povezanosti, nego što sam uspio ostvariti kontakt. I to i preko svog telefona i preko telefona koji ima moja supruga, također pretplatnica Tele2 od početka uvođenja Tele2 kao trećeg operatera..

Tako je, zapravo, bilo od početka, kad sam želio – privučen reklamom – ostvariti pretplatnički odnos – gle čuda, baš kod Lakoće komuniciranja u King Crossu. I tada je to bilo moguće tek od drugog ili trećeg pokušaja, uz također mizernu uslugu djelatnika na prodajnom mjestu. U to doba sam imao simpatije i razumijevanja za, vjerovao sam, prve dječje korake. No, sad vidim kako je šlampavost pravilo, a ne slučaj.

Iskreno se nadam se kako će odustati od ležerne prakse svojih za to nadležnih službi ili da će tu SZK razjuriti, jer ionako nikakve koristi od njih - samo razbjesne ljude!.

Inače, telefone sam našao kod Dradara u Prečkom (kod iznenađujuće susretljivog prodavača), no morali smo napraviti prelazak iz 0 tarife u kikiriki. Što je bez veze, ali mi je cijena još uvijek bolja od onih gulikoža iz T-Mobilea ili Vipa.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jankoez Pregledaj post
    Evo i mene, novog forumaša, s nekoliko opaski o famoznoj usluzi Tele2

. U to doba sam imao simpatije i razumijevanja za, vjerovao sam, prve dječje korake. No, sad vidim kako je šlampavost pravilo, a ne slučaj.
    Iskreno se nadam se kako će odustati od ležerne prakse svojih za to nadležnih službi ili da će tu SZK razjuriti, jer ionako nikakve koristi od njih - samo razbjesne ljude!.

S ovim se potpuno slažem s tobom ...
    Nije ovo za mene ...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja inace ne volim tele2 neznam zasto,ali otkad su se pojavili kao treci operater ne uljevaju mi povjerenje...
    Oduvijek sam korisnik t-mobilea i on mi je najdrazi operator!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko god ih favoriziram, upravo zbog lopovluka koju su godinama ovo drugo dvoje provodili, tako bih ih najradije i na najgori mogući način ocrnio u svim medijima. I treba im to. To što je jeftino ne znači da nam mogu prodavati muda pod bubrege. I ne mogu nam se više izmotavati kako se radi o dječjim bolestima i da se radi na poboljšanju usluge, jer su to priče za malu djecu. Ja, fala bogu, još nisam imao problema sa njima, niti nitko koga znam da koristi njihove usluge, ali da mi se ovakvo što događa i to još učestalo, onda ne bi bilo dobro. Po njih, naravno.

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo objašnjenje novom forumašu.
    tele2 u hrvatskoj djeluje putem prodajne mreže svojih partnera.
    osposobljenost,ljubaznost,zainteresiranost za posao djelatnika na prodajnoim mjestu isključivo je u domeni vlasnika prodajnog mjesta.
    svakodnevno prodajna mjesta dobivaju stanje lagera skladišta i sukladno toj listi vrše nabavu.
    uređaje koje ste vi naveli imamo konstantno na lageru i u ponudi na onim prodajnim mjestima koja su zainteresirana za kvalitetnu i ozbiljnu suradnju sa tele2.
    ponukani Vašim problemom uvest ćemo kontrolu rada prodajnih mjesta,i izvršiti uvid zbog čega navedebna mjesta nemaju robu koja postoji na lageru.
    morate shvatiti da tele2 ne može određivati partnerima koga će zapošljavati te na osnovu određenih prodavača nemojte donositi sud o tele2.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus 7
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    7.434
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.434, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pokrivenost signalom!

Evo opet ista tema po milijunti put, ali potrebna im je kritika. Najviše me kod Tele2 smeta stalno prebacivanje s vipa na njihov matični i obrnuto, pošto stalno putujem ovo je užasno iritatno kad če realno više bit pokriveni totalno sa domicilnom mrežom. Postoji i povišena štetnost od zračenja dok uređaj radi na traženju mreže, ili s niskom razinom signala. Što se cijena tiće više sam nego zadovoljan.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene je još jedan problem: kako se stalno prebacuje s mreže na mrežu, ponekad se dogodi da mi se prebaci na Bosanski Eronet. I sad nek ja uzmem mob i krenem zvat, a ni ne znam da zovem preko Eroneta, a fino mi dođe masan račun. Mogu li ja ikako zabraniti da mi se spaja na neke mreže? To mi se već jednom dogodilo kad mi se u Samoboru spojio na slovensku mrežu.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus 7
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    7.434
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad dolazim iz SLO u HR u Harmici, drži slovensku mrežu skoro do Zaprešića!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao trabaljo Pregledaj post
    Kad dolazim iz SLO u HR u Harmici, drži slovensku mrežu skoro do Zaprešića!
    Taj problem se može dogodit na svim mrežama, a ne samo na tele2.

Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Mogu li ja ikako zabraniti da mi se spaja na neke mreže? To mi se već jednom dogodilo kad mi se u Samoboru spojio na slovensku mrežu.
    Ono što možeš napraviti jest to da u mrežnim postavkama upišeš preferirane mreže. Na Tele2 karticama je po defaultu u prioritetne mreže upisana sama Tele2 mreža (219-02), a ti dodaj još i VIP mrežu. U svakom slučaju, u prioritetima nemoj imati ono na što ne želiš da ti se mobitel prvo spoji...

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da mi je znati gdje se to napravi. Na mojoj E50 imam jedino opcije odabir operatera (ručno ili automatski) i prikaz informacije o ćeliji. I to je to.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Da mi je znati gdje se to napravi. Na mojoj E50 imam jedino opcije odabir operatera (ručno ili automatski) i prikaz informacije o ćeliji. I to je to.
    Pa zasto onda ne ostaviti na rucno i odabrati VIP.
    Oni koji se zale na ponudu mobitela u prodavaonicama mogu preporuciti da koriste web-shop na tele2 stranici (amex, mastercard,diners kartice primaju). Ja sam koristio da kupim jedan mobitel i stvarno je puno jednostavnije i ugodnije iskustvo nego lunjati po gradu i traziti tko ima odabrani model a cak ti dodje i kuci.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zato jer ću zaboratviti kada odem u Zagreb da mi je postavljeno na ručno i bit ću bez mreže pitaj boga koliko dugo. Ne mislim sad non-stop razmišljati kam idem i na koju mrežu trebam prebaciti. To me živcira pomalo.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    Benq-Siemens C81
    Operater
    Tele2
    Godina
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tele2 i ostali telefonisti

= Citat = Izvorno postao posjedon1 Pregledaj post
    osposobljenost,ljubaznost,zainteresiranost za posao djelatnika na prodajnoim mjestu isključivo je u domeni vlasnika prodajnog mjesta.
    svakodnevno prodajna mjesta dobivaju stanje lagera skladišta i sukladno toj listi vrše nabavu.
    uređaje koje ste vi naveli imamo konstantno na lageru i u ponudi na onim prodajnim mjestima koja su zainteresirana za kvalitetnu i ozbiljnu suradnju sa tele2.
    ponukani Vašim problemom uvest ćemo kontrolu rada prodajnih mjesta,i izvršiti uvid zbog čega navedebna mjesta nemaju robu koja postoji na lageru.
    morate shvatiti da tele2 ne može određivati partnerima koga će zapošljavati te na osnovu određenih prodavača nemojte donositi sud o tele2.

Eh, to mi je po prilici rekla i djevojka koja me jučer nazvala iz SZK... Sve je to meni jasno, no ipak, nije tu potrošač kriv, jer si želi nešto kupiti, a evo, stvari nema i još su k tome neljubazni. To je ipak stvar Tele2 i njihove prodaje. Koliko ja znam u Coca-Coli imaju zaposlene ljude koji isključivo kontroliraju dućane i jesu li njihovi proizvodi zadovoljavajuće posloženi, osvjetljeni, dostupni i tko zna što već ne... Svaka kompanija koja živi od prodaje (usluga) morala bi biti životno zainteresirana da "njezini" ili njezini prodavači i osoblje budu isto tako životno zainteresirani za privlaćenje što je više klijenata.

No, nemojte misliti da je tu samo Tele2 u problemima. Nikad neću zaboraviti bahat i oduran način ophođenja s klijentima onih davnih siječanjskih dana 1999, kad sam kupio svoj prvi GSM kod Croneta u pošti u Jurišićevoj - kad su nas u polumračnoj prostoriji postrojili i izderavali se ako ste i samo pripomenuli kako ste dobili "mobitel" koji niste kupili (Siemens umijesto Nokie...). Strašno. A kod VipNeta sam doživio - prije prelaska kod Tele2 - da su mi doslovce obnovili pretplatnički ugovor makar sam ga ja par tjedana prije izričito raskinuo... To još zbilja nisam nikad čuo i nakon oporavka od šoka i dobivene uplatnice, opet sam morao otići u njihov centar kako bi se iznova - uz njihove krokodilske suze - razišli. Kao da smo se razišli od postelje i stola.

Možda Tele2 baš i nije tako loš, kad sve sve uzme u obzir. Pogotovo cijena.

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od 1. kolovoza 2007. Tele2 pretplatnici mogu plaćati Tele2 usluge trajnim nalogom putem Diners Club i American Express kreditne kartice.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bude bilo kakvih pogodnosti za one koji se odluče za takvo plaćanje?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To bi trebalo nekako poticati. Na T-Mobile ako tako plačaš dobiješ svaki mjesec još 30 kn za potrošit dodatno i duple plus club bodove.
    Nadam se da će i na T2 biti nešto slično....
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od 1. kolovoza 2007. Tele2 pretplatnici mogu plaćati Tele2 usluge trajnim nalogom putem Diners Club i American Express kreditne kartice.
    Ne preporučujem nikome trajne naloge bar jedno mjesec dana dok im se službe malo ne uhodaju. Navest ću svoj primjer sms kupovine bonova putem American exspress kartice. Kupio sam za familiju 2 bona po 100 kn i sve je glatko proteklo. Drugi dan ponudim kolegi na poslu da mu kupim bon od 100 kuna (u promotivnom razdoblju dobivalo se 150 kn na račun), pošaljem sms ali odgovora nema? Nakon sat vremena pošaljem opet sms - opet bez odgovora. Vidim ništa od kupovine, pa nazovem Szk. Dobivam odgovor da će u roku 48 sati riješit moj problem. Kolega je, naravno, bio bez love na računu, pa je bon morao otići kupit na kiosk. Tih 48 sati potrajalo je 6 dana kada su me nazvali i rekli da je sada sve u redu i da mogu ponovno kupit bon sms-om.
    Šećer na kraju!
    Na kraju mjeseca dobivam izlist troškova A. express-a i tamo nerealizirana sms kupnja (provjereno), uredno naplaćena. Zovem Szk gdje nemaju pojma za koje brojeve telefona su kupljeni bonovi. Zovem A. exspress gdje mi kažu da će moj problem riješit za 15 dana. I tako, nadam se privremeno, ostadoh bez love i bonova!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadzor Tele 2 prodajnih mjesta kao i SZK je odavno u funkciji, ali pomaka na bolje ocito nema.Osobno nisam imao los iskustva sa SZK.
    Zadnji uredio RAUL : 01-08-2007 u 08:52
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jankoez Pregledaj post
    Eh, to mi je po prilici rekla i djevojka koja me jučer nazvala iz SZK... Sve je to meni jasno, no ipak, nije tu potrošač kriv, jer si želi nešto kupiti, a evo, stvari nema i još su k tome neljubazni. To je ipak stvar Tele2 i njihove prodaje. Koliko ja znam u Coca-Coli imaju zaposlene ljude koji isključivo kontroliraju dućane i jesu li njihovi proizvodi zadovoljavajuće posloženi, osvjetljeni, dostupni i tko zna što već ne... Svaka kompanija koja živi od prodaje (usluga) morala bi biti životno zainteresirana da "njezini" ili njezini prodavači i osoblje budu isto tako životno zainteresirani za privlaćenje što je više klijenata.

No, nemojte misliti da je tu samo Tele2 u problemima. Nikad neću zaboraviti bahat i oduran način ophođenja s klijentima onih davnih siječanjskih dana 1999, kad sam kupio svoj prvi GSM kod Croneta u pošti u Jurišićevoj - kad su nas u polumračnoj prostoriji postrojili i izderavali se ako ste i samo pripomenuli kako ste dobili "mobitel" koji niste kupili (Siemens umijesto Nokie...). Strašno. A kod VipNeta sam doživio - prije prelaska kod Tele2 - da su mi doslovce obnovili pretplatnički ugovor makar sam ga ja par tjedana prije izričito raskinuo... To još zbilja nisam nikad čuo i nakon oporavka od šoka i dobivene uplatnice, opet sam morao otići u njihov centar kako bi se iznova - uz njihove krokodilske suze - razišli. Kao da smo se razišli od postelje i stola.

Možda Tele2 baš i nije tako loš, kad sve sve uzme u obzir. Pogotovo cijena.
    da...da...slazem se...eto i meni je moja baba isto pricala kako ja imala 1965 problema sa linijama na fixnom telefonu, pa nije mogla nikoga zvati po mjesec dana...
    zaista se slazem da eto nije samo tele2 u problemima...

31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas sam bio s frendom jucer da kupi tele 2 karticu onu za 25 kn u tisak nemogu vjerovat koliko je to jeftino doslo,a navodno s tim dobijes jos 25 kn na racunu!
    My mind on money,
    Money on my mind.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao White B Pregledaj post
    bas sam bio s frendom jucer da kupi tele 2 karticu onu za 25 kn u tisak nemogu vjerovat koliko je to jeftino doslo,a navodno s tim dobijes jos 25 kn na racunu!
    Pa naravno da dobiješ 25kn gore. Davno su prošla vremena kad je start paket bio 300kn sa 100kn gore...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za 25 kuna dobiješ 25 kuna + 25 kuna za registraciju = 50 kuna

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 108 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 56 106 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579