Meni kao bla bla korisniku javi različito stanje računa kad idem preko *130# i kad idem preko 333 poziva.
Eto, nakon 17 mjeseci kolko sam na Tele2, imam samo jedan problem koji mi smeta, mada sam se naviknuo vec, ostalo mi je sve OK, bit ce i bolje, ja zadovoljan.
Taj problem mi se javlja kad prelazim u ZG podrucje, tj. na Tele2 signal, i iz ZG podrucja, tj. sa Tele2 signala na VIPov. Mada je u mobitelu podeseno na automatsko prebacivanje, puno puta mi se zna dogodit da ne promjeni, tj. dodjem u centar Zagreba i vidim da i dalje vise HR Vip Tele2, tj. nedostupan sam i bez signala. Ugasim/upalim mob i to je to, sve radi.
Problem(trenutni, kad postave kompletnu svoju mrezu trebalo bi sve biti dobro) je u tome sta Tele2 ima sve vise svojih odasiljaca, samim time bit ce i vise tih prebacivanja sa jednog na drugi signal, i moguce je da cu ostajat bez signala.
Sumnjao sam malo u mobitel, al mislim da u njemu nije greska.
Vec duugo mi se nitko nije zalio da sam nedostupan, tako da, produzujem ugovor.![]()
nije ti greska u mobu...cak sam ga i mjenjao...i takodje se i meni to dogadja...
isti problemi sa ulasko i izlaskom iz zagreba...
zanimljivo je da se to ne dogadja kad ulazis u split,šibenik ,zadar....tamo bez problema prebacuje na mućke2...
nokia 6280 i samsung sgh850...... e na njima ne prebacuje...
Zadnji uredio Inovator : 31-03-2007 u 21:08
tele2 je najbolji........ nadoplatim s 50 kn račun oni meni poslali 250 kn još koji debili![]()
ili onaj kod slučajno pogriješim pa mi dali 50 kn i onda pravi i još mi dali 100kn
ili idem skidat igricu ostane mi iso na računu![]()
![]()
Inače, danas se u Dubravi, preko puta maxi Konzuma (bivša NAMA), otvara novouređeni Tele2 centar...
Nije ovo za mene ...
Evo koristim Tele-2 već skoro 6 mjeseci i nisam skužio nikakvu manu sve ok a jeftini su da ni ne pričam
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Sad sam se dao u neke financijske izračune i shvatio sam da me najviše živcira uspostava poziva od 0,25 kn. Računajući da imam prosječno 15 poziva dnevno, ispada da je to mjesečno skoro 120 kn samo za uspostavu.
Druga stvar su ove nove tarife. Pa mislim stvarno, šta je zaista potrebno svakih par mjeseci davati neke nove tarife, koje usto budi rečeno po meni i nisu nešto. Bolje su bile one zero tarife.
Taman sam mislio knock out baciti na pretplatu; a uzeti si na bonove još jedan broj sa zero in tarifom, bez potrebe mjesečnog nadoplaćivanja bonom, oni to ukinu.
...
Ja nisam zadovoljna s TELE2. Prešla sam na tele2 temeljem akcije prijenosa broja i trebala po toj akciji dobiti 50 kn popusta na mjesečnom računu "zauvijek". Popust se trebao primijeniti nakon što tijekom određenog mjeseca dosegneš odabrani iznos minimalne mjesečne potrošnje-tako kažu u akciji. Međutim , ja sam dobila račun od TELE2 bez ikakvog popusta, u službi za prigovore rečeno mi je da je on obračunat već u impulsima, što mi je totalno nelogično, pa sam poslala prigovor i sada čekam godoa i žalim što sam uopće prešla u TELE2.
"I ovce i novce" eto nas ovce imaju- još samo da nam uzmu novce ( bez uvrede jer računam i sebe)
Ne znam sta reci,igraju se sa mnom.Prvo me lik ispljuvao jer sam htjela poslati zahtjev za odkodiranje,nakon sto sam poslala masło su 100 razloga da ga ne posalju.Dusu bi dała za kod samo da nemam vise veze SA njima.
isti sam problem imao sa vs3,ali vs6 radi bez problema.kad ga rucno postavim na vip,radi bez greske.
Sutra tele 2 akcija... Cini se dobrim za prosiriti broj korisnika... Ovak nes se kod nas bas nije dogadjalo...
http://www.tele2.hr/rates/promotion/spasimomobitele/
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
detaljno o samoj akciji raspravljamo ovdje
Jel zna netko kad će napokon tele2 aktivirati mms?
Više mi se fakat ne da teglit simpu sa sobom samo zbog toga...
Ja sam u subotu 7.4. primjetio GPRS signal na podrucju Broda, Djakova i Osijeka i trajao je samo 1 dan :-(
Inace tada sam dobio neku poruku (Ne SMS!) na mobitel tipa "Daytime zone is activated! Deacitvate?"
Radi se o SE K750 i K300 na Tele2 mrezi!
Zna li netko sto o tome?
Kao što smo nekoliko puta sami zaključivali: najvjerojatnije ne nego puste u rad vlastitu mrežu u cijeloj Hrvatskoj što bi moglo potrajati.
Ja sinoć platio bon od 50 kuna preko poziva na 333, i ništa od moje love. Zovem SZK i kažu mi da sam ga uplatio nekom drugom.Ma kako je to moguće s vlastitog aparata??? rekli mi da čekam 48 h da riješe problem. Do tada bez love, poziva i sms-a.
Da li se još kome nešto slično desilo???
Bookmarks