po meni alonso osvaja krunu![]()
Moram priznati da nemam svojeg favorita u F1 i da to gledam samo ako stignem...i baš sam danas imao vremena i pogledao cijelu trku i baš je bila dobra i napeta do kraja...ko neki triler...![]()
I mora se priznati da je Alonso danas pokazao da je pravi vozač...![]()
po meni alonso osvaja krunu![]()
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
Ja mislim das ce slaviti Ferrari duo,jos samo da McLarenu oduzmu bodove!
Ferrari je Ok,ali mislim da je najveca legenda F1 Mika Hakinnen!!
Usput Alosno mi se gadi!
Franzuzic-Pedercina jedna!![]()
ja se ne sjećma utrke u njegovoj karijeri u kojoj je pokazao da je pravi vozač...
Ma nema sta Schumi je najbolji,steta sto ga nije bilo da se pokaze tko je rainmaster
Meni je schumi bio zakon, a sada sam za massu!!!!!
Go ferrarii!!!!!
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Bas ce me zanimati hamilton u sezoni 2008 kad se traction control ukida!
a jesu crncugu izjebali.
odlicno im je odgovorio na pitanje koliko je zakasnio - upravo onoliko koliko sam morao ostati u boksu
nije nista rekao, a rekao je sve.
Decko je No1
mislim da je jasno tko ce osvojiti prvenstvo![]()
dobar grah daleko se čuje
Alnso je prava šupćina i sad mi se vise gadi od schumachera,alonso je njegov pravi nasljednjik..mu pas mater...
radije bi navijao za scotta speeda (kako vec) nego za alonsa.............
..ha, citam da ce Alonso startat sa 6. mjesta..sve prolupalo...![]()
svako ima svoje misljenje ali alonso je trenutno jedan od boljih vozaca F1 i to mu se mora priznati i sta se tice speeda može se vratiti nazad u US and A. ljudi nemojte živjeti u prošlosti nego komentirajte tekuću sezonu ili barem aktivne vozace Mika i Schumi su proslost za njih tj. bivse vozace otvorite novu temu pa se prepucavajte i stavljajte argumnete. najte nikaj zameriti![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Da i ja sad to čitam na formula1.com...
navodno zbog zaustavljanja u boksu u trećim kvalifikacijama...
A ako sam dobro skužio, McLarenu se neće priznati bodovi ili tako nešto...
Alonso has been demoted to sixth by the stewards, who decided he had unnecessarily delayed Hamilton during their final Q3 pitstops. McLaren were also punished for the incident and will not be eligible for constructors’ points in the race, though the team are to appeal this decision.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prema Ronu Dennisu, šefu McLarenove momčadi Alonso to nije napravio namjerno. Ron je dao detaljno objašnjenje zbog čega se incident dogodio. Navodno je sve stvar proceduralne pogreške tokom kvalifikacija. Hamilton je u prvom krugu posljednjeg dijela kvalifikacija trebao propustiti Alonsa, što nije napravio unatoč stalnim ponavljanjima od strane momčadi te je time poremetio cijeli plan ekipe.
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Alonso će biti kažnjen, ali i McLaren koji na utrci neće osvojiti niti boda.McLaren ce se na tu odluku jos zaliti. bas me zanima sta ce biti.....
sada ce to biti alonsova i hamiltonova utrka. Mcvlaren nema sto izgubiti a njih dvoje ce se poklat na stazi.
dobar grah daleko se čuje
dok se dvoje tuku, treći dobiva, AJMO RAI!!!!
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
i kaj je na kraju sa tim bodovima i kaznom za alonsa i ekipu?
+onaj niger je zakon![]()
hamilton dobiva danas![]()
...FORCA FIUME...
Bodove dobivaju i Hamilton i Alonso... Jedino Mclaren Mercedes, bez obzira kako utrka završila, dobivaju 0 bodova...
Ja bi zbog nesportskog ponašanja odezeo bodove i Alonsu (bez obzira koji završio)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nakon kontraverzno izborenog 'pole positiona' suci na mađarskom Hungaroringu odlučili su kazniti aktualnog prvaka Fernanda Alonsa koji će nedjeljnu utrku započeti sa šestog mjesta. Kaznu je također dobila i Španjolčeva momčad McLaren koja neće biti u mogućnosti loviti konstruktorske bodove
(sa t-portala)
pobjedit ce takuma sato......................
Hungary bez kise dosadna utrka, opet se to potvrdjuje.
Bookmarks