kad si debil,onda si debil,nema tu pomći jadnom fekici
bila je dosta zanimljiva utrtka..... mada sam ocekivao McLaren-e dosta brze.........
Medjutim Fernando ne bi bio Fernando da nije na kraju utrke izjavio kako nije zadovoljan rezultatom........ pa konje jedan mogao si bit cak 6.
ne razumijem ga
###1410989180026
kad si debil,onda si debil,nema tu pomći jadnom fekici
nije svako rodjen pametan....................
###1410989180026
ma volio bi više da kimi osvoji nešto, zaslužio je čovjek...
Ja sam bio za Alonsa i samo za Alonsa, ja ne navijam za Mclaren ali za Alonsa da, i meni je svejedno bio on 1. ili 11., on je z#a#k#o#n
Šta jučer nitko nije gledao kvalifikacije??
Uglavnom, danas je utrka, a u startnom poretku ima jedno malo iznenađenje...
Alonso
Hamilton
Massa
Heidfeld
Räikkönen
Malo mi je čudno da je Kimi tek 5., al dobro, izletio je sa staze prije kvalifikacija (na slobodnom treningu)... ali je Ferrari "malo dalje" o McLaren Mercedesa na ovoj stazi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
šta da gledam kad ide s lošeg na gore(za ferrari)
Po vjestima je McLaren izbacen za ovu i buducu sezonu od F1 ??!!!![]()
Nije jos sve 100% jasno,ali izgleda da ce Raikkonen i Massa dobit svoju priliku za prvenstvo`2007 sami odluciti....
Po meni jako zalosno ako je McLaren nesto krivo napravio,ali mi jos vise zao sa Hamilton`a i Alons`a ....tak to nije trebalo da bude,oba dva decki odlicno voze i po meni nisu na pisti izgubili,nego na stolu,to nije Formula1,nego Formula/prevara.....![]()
![]()
Moj stari nick je bio: nokman
ovo prenosi f1-hr.
"Podsjetimo, na današnjem zasjedanju WMSC-a će biti donesena odluka o mogućem kažnjavanju McLarena zbog ranije dokazanog posjedovanja povjerljivih Ferrarijevih dokumenata koje je Mike Coughlan, McLarenov glavni dizajner, primio od Nigela Stepneya, Ferrarijevog glavnog direktora razvojnog odjela.
Iako odluka koja će utjecati na budućnosti momčadi iz Wokinga nije donesena, mogućnost isključivanja iz prvenstava nemoguća."
Mclaren kažnjen sa 100 milijuna funti.Svi bodovi u poretku konstruktora oduzeti za ovu sezonu. Vozači Alonso I Hamliton zadržavaju svoje bodove.
Izvor- lfsforum.net
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
pare, pare, samo pare. Utrka je sekundarna.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ferrari sve lošiji al nek se to gleda s druge strane jer je otisel šumi, ali alonsu i onom Hamiltonu super vozi
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
McLaren je kažnjen sa 100 milijuna dolara i oduzimanjem bodova u poretku konstruktora
A ja supa*a ljudi sto su ih kaznili? Al nema veze u glavnom ce dva mclarenova vozaca biti na podiju.. iako bi prvi mogo biti alonso za njega i navijam ali hamilton je pravi vozac tako da kimi i massa nemaju neke velike sanse da ih skinu s prijestolja..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Kažnjeni su samo novčanom kaznom i oduzimanjem bodova u konstruktorskom poretku....
Ne znam, ali meni tu jako smrdi na mito i korupciju....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
lopovska posla![]()
![]()
...FORCA FIUME...
da ziher..sve vam srdi,jadam mclaren...špijunirali su,krali podatke i gotovo...tako im i treba...
....a grdo su ih kaznili..![]()
ja mislim da nisu...100 milja i konstruktorski naslov...moglo je i gore...
a oni sa tim i ukradenim i iskorištenim podacima nastavljaju voziti...ako su već proglašeni krivima,hebemu onda je to smiješno...
ma kog veseli nek bude sretan. Na kraju ce se ipak znati ciji su bolidi bili boljibez ili sa bodovima.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks