ma kog veseli nek bude sretan. Na kraju ce se ipak znati ciji su bolidi bili boljibez ili sa bodovima.
ma kog veseli nek bude sretan. Na kraju ce se ipak znati ciji su bolidi bili boljibez ili sa bodovima.
dobar grah daleko se čuje
Probali su napravit ono - i vuk sit i ovce na broju,ali to ne ide.Ako su krali i to iskoristili u svom bolidu,znači da još i danas imaju koristi od toga.Onda jednostavno treba zabraniti korištenje tih bolida,tj. izbaciti ih iz prvenstva.Ovako su legalizirali krađu.To sad izgleda kao da osudiš lopova za krađu,ali mu dopustiš da zadrži sve što je ukrao...
..je..izgledalo bi to tak,ali mclaren je i prije dobro vozio i bez ovih pljacki..Ma prevelika je lova u igri da bi bili samo tak maknuti.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nije mclaren dobro vozio...u zadnjih 5 sezona...
baba-letimično sam čitao...
Fina kazna, a ova dva flajpana i dalje voze! ******, ili i njih bacit van, i to diskvalificirat za ovu sezonu i kaznit za cijelu iduću, ili ništa ne uzimat. Ovo je k.rc, kao McL je kriv konstruktorski, ali vozači nemaju veze s tim, nisu se time okoristili. Ma jbm ti ja takvo poštenje.
I nema veze tko je kriv - i da je Ferrari kriv isto bih govorio. Ionako sam sa MSC i ja otišao iz F1, više-manje, ali ovakva sranja stvarno treba kaznit jako, treba ih da osjete. Cijelu iduću sezonu, i sponzori da nestanu i sve da im ode u k. Pa da nauče bit fer i pošteni. Gamad.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovo je jako lose za F1.McLaren se opet izvukao.ja bi ih dozivotno diskvalificirao.tu nisu samo oni u pitanju nego kredibilitet cijele organizacije.![]()
potpuno sam razocaran![]()
i ja...otiči će ta formula u k...tj. je....
hmmm...pogledaj konstruktorske bodove ferrarija i mclarena---meni se čini da je ferđi,puno,ali puno brži...tako da LOL!!!
nebitno je da li je to MC iskoristio,vec je bitno da su bili u posjedu povjerljivih dokumenata koji su u vlasnistvu Ferraria.mora ih se kazniti propisno bas zato da se ovakve stvari vise ne bi dogadjale jer ce dovesti do propasti F1 kao institucije!!
Zanimljive kvalifikacije za današnju utrku koja se vozi na SPA stazi u Belgiji....
1. Raikkonen
2. Massa
3. Alonso
4. Hamilton
5.....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
lol....nije ferrari niš dobio...
+mislim na parnicu..
ne na prikazanu današnju dominaciju...![]()
Zadnji uredio smogovac : 16-09-2007 u 18:27
Eto, završi i ova utrka...
Na početku utrke je bilo zanimljivih sitacija i pretjecanja..
Kimi
Massa
Alonso
Hamilton
Ali je Ferrari cijelo vrijeme dominirao...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma nema sve je vec rijeseno; to samo mogu ponoviti po ko zna koji put; da je sto se tice prvenstva sve odluceno; titulu ce uzet jedan od McLarenovih sofera.... ali koji
###1410989180026
Alonsa treba ubit i u drek zakopat. Smrad je kakvog nema. Pa sluzit se ovakvim stosevima ko Sumaher je vec prevazidjeno.
http://www.natelki.net/video/3406/sp...zavoj--onboard
dobar grah daleko se čuje
jako drski potezi Alonsa,sto i pokazuje kako se osjeca u McLarenu i nagovjestaj da sigurno odlazi.
Tko ga hebe, pa kaj je uopće odlazio iz Renaulta kada je jako dobro znao kakva je situacija u McLaren Mercedesu i da mu neće biti bajno, imao je za primjer Raikkonena.... Doduše, ove godine su mercedesi nekako nenadjebivi i začudo ali im niti jedan vozač u cijeloj sezoni nije odustao radi nekog kvara na bolidima( izuzev Hamiltona kojem je guma pukla ) i to tako sve zaudara + ova cijela afera koja se nedavno razvlačila po sudovima, da jednostavno cijeli taj sport stavljaju u u jednu drugu dimenziju....negativnu naravno!!
Fernandinho rules.
Realno;tko je onda dostojan broja 1??
Da je Alonso prgav to je točno.Ali očito je da je zadnjih par godina najbolji vozač.
Da nije možda Kimmi??dugogodišnja sjena Schumi-u....ni sada nije ništa bolji.Sorry Kimmi fans(wildbabe) ali jednostavno će mu uvijek za naslov faliti 'ono nešto'.
I sad kao ta cijela afera pa Kimmi ne može do naslova itd itd itd....
Pa di je bio zadnjih 7-8 god dok nije bilo afera??bok bok
[QUOTE=ivstojic;666666]Fernandinho rules.
Realno;tko je onda dostojan broja 1??
Da je Alonso prgav to je točno.Ali očito je da je zadnjih par godina najbolji vozač.
Da nije možda Kimmi??dugogodišnja sjena Schumi-u....ni sada nije ništa bolji.Sorry Kimmi fans(wildbabe) ali jednostavno će mu uvijek za naslov faliti 'ono nešto'.
/QUOTE]
Odakle si sad pak ti ispao , jel' Cobra?![]()
Ja nisam rekao da Kimi treba osvojiti naslov i smatram da ga prije Hamilton treba uzeti nego Alonso, na kakve načine samo grabi bodove ispred svog momč.kolege.. po meni to nije u redu,pogledaj si video gore u neredovom postu ako nisi gledao utrku....
[QUOTE=wildbabe;666682] Gledao sam utrku,bez brige.I ja bi ga izgurao.
Momčadski kolege??Nije to baš prava riječ,jer su u zadnje vrijeme u McLarenu svi na ratnoj nozi.
I F1 nije sport kao neki drugi..da se navija za momčad.Navijam za Alonsa još od Renaulta..a za koga da sad navijam u Renaultu??
Same shit with U,Cobra;uvjek je bio McLaren i uvijek protiv Ferraria.Zašto??Zbog Kimija.A sada??Okrećeš ploču.
pozz
da se razumijemo,Alonso je veliki vozac i ovo sto radi,isto su nekad radili i Senna i Schumacher.![]()
ne odobravam,ali...
Hamilton je najveci talent , mozda i otkad postoji F1,ali to treba i opravdati,zar ne?![]()
Kimi nema srece i to je njegov osnovni problem,ali sigurno ima kvalitetu za naslov.![]()
Massa otpada iz svih kombinacija jer nema ono "nesto" sto posjeduju prvaci.to se pokazalo i ove sezone,dobar je samo kad je vodeci![]()
Bookmarks